لیست اختراعات با مالکیت مهدي قاسمي
43 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 43
تاریخ اظهارنامه: 1391/04/29
تاریخ ثبت: 1391/04/29
خلاصه اختراع:

دستمالي است يك بار مصرف حاوي انواع كرمهاي بهداشتي يا پمادهاي دارويي در قطعات مختلف براي مصارف گوناگون كه با تماس باسطح پوست بطور يكنواخت پوست را آغشته مي نمايد .

تاریخ ثبت: 1392/07/07
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: بخارساز عطر، مخصوص مو - رده بندي اختراع: بخش نيازهاي انساني زيربخش سلامتي و بهداشت- مشكلاتي از قبيل عدم امكان استفاده از عطرهاي امروزي براي موها، پيدا كردن روشي مطلوبتر براي معطرسازي انواع فضاها و يافتن راهي بهتر براي استشمام مواد دارويي استنشاقي و بخورهاي درماني باعث ابداع اين نوآوري گرديد. در اين روش محلول عطر، مواد دارويي و يا بخورهاي استنشاقي با استفاده از تكنولوژي توليد بخار آني به صورت بخار درآمده و قابليت پاشيدن بر روي مو و يا استشمام به عنوان مواد خوشبو كننده و مواد دارويي استنشاقي، را دارد. اجزاء فني دستگاه بخارساز و حلال عطر مورد نظر، با عطرهاي امروزي متفاوت است. اجزاء بخارساز عطر عبارتند از: الف) حلال عطر: محلولي است كه اسانسهاي معطر(و يا داروهاي استنشاقي و بخورها) در آن حل مي شوند. اين محلول شامل سه عنصر اصلي پروپيلن گليكول، آب و اسانسهاي معطر(و يا داروهاي استنشاقي و بخورها) مي باشد. ب) اجزاء فني دستگاه بخارساز: دستگاه بخارساز از چهار قسمت تشكيل شده است: 1- محفظه نگهداردنده محلول 2- محفظه هواي فشرده 3- محفظه توليد بخار 4- محفظه تامين كننده الكتريسيته دستگاه بخارساز

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/27
تاریخ ثبت: 1392/04/27
خلاصه اختراع:

معمولاً، سراميك¬هاي فلزي به وسيله فرايندهاي سنتز مي¬شود كه دماي كلسينه آن بسيار بالا است و به همين دليل مشكلاتي فراواني را به همراه دارد. بنابراين تا جايي كه ممكن است بايد توليد اين نانوذرات در دماي تكليس پايين صورت گيرد. فرآيند گرمادهي پايين در ساخت سراميك منجر به تشكيل پودرهاي پيش ماده ريز همراه با همگني بالاي تركيبات مخلوط شده، مي¬شود. ساخت ذرات اكسيد سراميكي در اندازه نانو در دماي تكليس پايين همچنين سبب كاهش تغييرات خواصي مانند ديرگدازي مي¬شود. از جمله مزاياي اين روش سنتز احتراقي بهينه شده، سادگي روش سنتز و كنترل آن، همگني بالا، اندازه نانويي ذرات سراميكي و دماي پايين تشكيل ساختار تك فاز است. جهت سنتز نانوذره اكسيدي آلومنيوم (آلومينا)، از مواد اوليه¬اي با خلوص %¬98 ساخت شركت¬هاي ايراني استفاده گرديد. براي كاهش هزينه تمام شده جهت رقابت در بازار آزاد تمامي مواد فوق الذكر ايراني تهيه شده است. تهيه نانوذره سراميكي Al2O3 به روش احتراقي بهينه شده به مراحل زير تقسيم بندي كرد: 1- تعيين مقادير مناسب مواد اوليه 2- تعيين مقادير مناسب عامل¬هاي پليمرساز و كمپلكس¬ساز¬ 3- تهيه محلول¬هاي اوليه 4- تهيه سل خنثي، 5- رفلاكس كردن كه براي افزايش همگني بيشتر نانوذرات محلول سل را به مدت 18 ساعت در دماي 85 درجه سانتيگراد صورت مي گيرد، 6- تهيه ژل و 7- سوختن ژل كه در اين مرحله از سوختن ژل ذرات متخلخل سياه و سفيد رنگي كه به آن زروژل گفته مي¬شود به صورت ذرات سياه و سفيد رنگ حاصل از سوختن باقي مي¬ماند.

تاریخ ثبت: 1394/11/18
خلاصه اختراع:

در اين اختراع مدار راه‌انداز چراغ LED با ضريب توان بزرگ و طول عمر زياد بدون خازن الكتروليت، ارائه شده است. كاربرد اصلي اين اختراع در سيستم هاي روشنايي LED ‏مي باشد. مدارهاي راه انداز موجود در طبقه ي توان آرايش خود از خازن‌هاي الكتروليتي با ولتاژ بالا و ظرفيت بزرگ استفاده مي كنند، كه موجب كاهش طول عمر كلي مدار راه‌انداز مي‌گردد. از اين‌رو در اين اختراع، خازن‌هاي الكتروليت از ساختار مبدل حذف و خازن‌هاي فيلمي كه طول عمر بيشتري دارند؛ جايگزين آن‌ها شده‌اند. خازن‌هاي فيلمي داراي ظرفيت خازني بسيار كمتري از خازن‌هاي الكتروليت در ابعاد مساوي مي‌باشند. بنابراين طراحي مدار راه انداز در اين حالت، بسيار دشوارتر مي باشد. در اين اختراع از يك مبدل اصلاح ضريب توان بوست شبه‌تشديدي به همراه مبدل فلاي‌بك شبه‌تشديدي بدون استفاده از خازن الكتروليت در طبقه توان استفاده شده است. هر دو ساختار پيشنهادي داراي قابليت كليدزني دره مي‌باشند كه به نوبه خود تلفات كليدزني را كاهش مي‌دهند. با استفاده از راهكار ارائه شده در اين اختراع توانسته ايم خازن الكتروليت با ظرفيت 100µF را با خازن فيلمي با ظرفيت 3µF جايگزين كنيم، كه اين موضوع باعث افزايش چشمگير طول عمر مدار راه انداز شده است. به منظور تأييد صحت نتايج و كارايي مدار پيشنهادي، نتايج شبيه‌سازي و ساخت براي مبدل با ولتاژ ورودي يونيورسال (90-265 ولت) وجريان خروجي 700 ميلي‌آمپر DC، فركانس كليدزني 125 كيلوهرتز و توان نامي 30 وات، ارائه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/25
مالک/مالکان: آقاي مهدي قاسمي
تاریخ ثبت: 1396/05/03
مخترع/مخترعان: مهدي قاسمي
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع اين روش خالص سازي بر اساس تعيين خلوص زغالسنگ بر مبناي وزن مخصوص مي باشد .بطوريكه از سيال سنگين استفاده نكرده و در آن از مواد مغناطيسي جهت تعيين چگالي مد نظر استفاده مي شود ، كه اين تغيير چگالي ارتباط مستقيم با افزايش و كاهش شدت جريان مغناطيسي دارد ، هر چه ميزان شدت جريان مغناطيسي بيشتر باشد به همان نسبت چگالي بيشتر و برعكس هر چه ميزان شدت ميدان مغناطيسي كمتر به همان نسبت چگالي مايع كاهش پيدا مي كند حال با تغييرات شدت ميدان مغناطيسي (تغيير چگالي مايع واسطه ) ذرات خالص تر كه وزن سبك تري دارند بر روي سطح مايع شناور شده و جدا سازي شده و ذرات نا خالص تر كه وزن سنگين تري نسب به چگالي مايع دارند در ته مايع ته نشين شده و جدا سازي مي شوند. هر چه ميزان چگالي مايع بيشتر شود ، به همان نسب از كيفيت زغالسنگ جداسازي شده كاسته خواهد شد ولي حجم محصول عيار شده بيشتر مي شود و بر عكس اين شرايط ، هر چه ميزان چگالي مايع كمتر باشد كيفيت زغالسنگ جداسازي شده بالا رفته ولي حجم محصول عيار شده كمتري حاصل خواهد شد .

تاریخ ثبت: 1396/06/26
مخترع/مخترعان: مجتبي توحيدي
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت سامانه بيني مصنوعي با قابليت مدولاسيون دمايي مصرف مواد تقلبي، تهديدي براي سلامتي افراد جامعه بوده و حتي در بعضي مواقع منجر به مرگ مي¬شود. بنابراين دسترسي به فرآورده‌هاي غذايي سالم و با كيفيت از طريق انجام آزمون‌هاي كيفي، ضروري مي‌باشد. روش¬هايي مانند HPLC ، GC-MC، طيف سنجي رامان و ... اغلب وقت¬گير بوده و به ابزارهاي گران¬قيمت و افراد متخصص نياز دارند. بنابراين روش‌هاي غير¬مخرب با سرعت پاسخگويي بالا، هزينه كم و كاربري آسان براي كنترل كيفي ‏و توصيف پارامترهاي مرتبط با مزه و بوي فراورده‌هاي غذايي، ضروري است. از روش¬هاي نوين در سنجش كيفيت مواد غذايي، بيني مصنوعي است كه به وسيله آرايه¬اي از حسگرها بوي موجود در فضاي بالاي نمونه¬ها را دريافت مي¬كند و اطلاعات كيفي در خصوص وضعيت محصولات ارائه مي¬دهد. به همين منظور دستگاه بيني مصنوعي با آرايه حسگري تركيبي شامل 8 حسگر مختلف نيمه هادي اكسيد فلزي طراحي و ساخته شد. همچنين به منظور كاهش توان مصرفي سيستم، كاهش زمان اندازه¬گيري و افزايش قدرت انتخابگري حسگرها از قابليت مدولاسيون دمايي بورد واسط طراحي شده استفاده گرديد. در بخش جمع¬آوري و ذخيره¬سازي سيستم، سيگنالهاي آرايه ثبت و با استفاده از الگوريتم¬هاي تشخيص الگو كيفيت نمونه از لحاظ تقلبي بودن ارزيابي مي¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1397/03/14
تاریخ ثبت: 1397/09/17
خلاصه اختراع:

مشكلاتي كه در توليد اين ماده پيش از اين وجود داشت عبارت بودند از: زمان نسبتا زياد براي توليد، روشهاي توليد نه چندان ارزان، استفاده از پيش ماده هاي گران قيمت، هزينه بر بودن توليد ماده با خلوص بالا، در اين اختراع به اختصار فعاليتهاي زير در راستاي رفع موارد ذكر شده به انجام رسيده است: تاكيد بر استفاده از پيش ماده هاي مناسب براي تهيه نانو پودر دي اكسيد تيتانيوم استفاده از فلز تيتانيوم خالص براي ساخت نانو دي اكسيد تيتانيوم استفاده از روش سل ژل احتراقي براي توليد نانو دي اكسيد تيتانيوم كنترل اندازه دانه ها با استفاده از كنترل مقدار سوخت در فرآيند احتراق ژل قابليت استفاده از سوختهاي اسيد سيتريك و اوره( از محصولات پتروشيمي) در دو فرآيند مجزا

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/12
تاریخ ثبت: 1389/11/16
خلاصه اختراع:

محصول برنج پس از برداشت پروسه اي نسبتا پيچيده و زمان بر را طي مي كند تا به شكل نهايي خود يعني برنج سفيد برسد. يكي از مراحل اين پروسه جدا كردن پوست از شلتوك مي باشد كه در حال حاضر به صورت ضربه اي يا مالشي در كارخانه هاي شاليكوبي انجام مي گيرد، و هر يك داراي مزايا و معايبي است. فرايند ابداعي جديد عمل جدا كردن پوست را به وسيله فشار باد انجام مي دهد، در اين روش نوين شلتوك برنج مدت زملان مشخصي را در مقابل جريان خروجي هوا از نازل قرار گرفته و پوست خود را از دست مي دهد. اين سيستم متشكل از : منبع باد، شيلنگهاي فشار قوي، نازل، محفظه جداسازي و ساير تجهيزات جانبي و تكميلي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/27
تاریخ ثبت: 1389/10/20
خلاصه اختراع:

جهت جلوگيري از انجماد مذاب در داخل محفظه و نازل قبل از ريخته شدن مذاب به داخل پاتيل مخزن كف پاتيل (well block) توسط ماسه پر كننده شارژ مي شود. اين ماسه ديرگداز بوده و نقش آن جلوگيري از نفوذ مذاب به داخل نازل (سيستم مجراي كشويي) و انجماد آن مي باشد. در غير اين صورت سيستم مجرا مختل گشته و مذاب منجمد شده مانع از گشوده شدن دريچه مي شود. هنگام تخليه ي پاتيل، نازل باز شده و با ريزش ماسه پر كننده، مجرا جهت خروج مذاب كاملا آزاد مي گردد. در اين اختراع كروميت داخلي ناحيه فارياب با دانسيته بيش از 4 gr/cm3 مناسب جهت ساخت ماسه مجرا ارزيابي گرديده است. دانه بندي كروميت بين 150 تا 430 ميكرومتر مي باشد و دانه بندي ماسه سيليسي با خلوص بيش از 98 درصد و بين 430 تا 1250 ميكرومتر طراحي گرديده است. اين دو ماسه با درصد وزني 15 كروميت و 85 سيليس با يكديگر تركيب مي گردند. سپس ماسه حاصل با رزين هاي فنوليك يا PVA تركيب و درصد وزني رزين با توجه به ميزان كربن آن و فرمول رزين محاسبه مي گردد. بنحوي كه ميزان كربن باقي ماده برابر 1.5 درصد وزني كل ماسه مجرا گردد. سپس در ظرفي در بسته و با قابليت تزريق ارگون تا 400 درجه سانتي گراد حرارت داده مي شود تا مواد آلي رزين خارج و كربن به صورت پوشش بر سطح ذرات ماسه بنشيند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/01
تاریخ ثبت: 1389/09/07
خلاصه اختراع:

در فرايند نورد محصولات جنبي شامل پوسته هاي اكسيدي خشك، پسابهاي صنعتي و رسوبات ناشي از اسيد شويي و لجنهاي پوسته اكسيدي محتوي مواد روغني و گريس مي باشد، روغني شدن پوسته هاي اكسيدي مانع مهمي در بازيابي آن هستند كه در بخش آماده سازي پوسته هاي اكسيدي در مورد آن بحث خواهد شد. پوسته هاي كسيدي معمولا بيش از 75 درصد آهن به شكلهاي مختلف اكسيدي Feo2,Fe2o3,Fe2o4 در خود داشته كه با توجه به نوع و مقدار آنها كاربردهاي خاص خود را پيدا مي كنند. حل در اسيد سولفوريك، رسوب گيري Fe (oH)3 با استفاده از عوامل افزودني و در نهايت با تجزيه حرارتي هيدروكسيد آهن a-Fe2o3 حاصل مي شود. در عمل حدود پوسته اكسيدي در اسيد سولفوريك نسبتا غليظ حل گرديده و محلول حاصله حرارت داده مي شود، تا محلول تيره محتوي ذرات پودري سفيد رنگ داخل آن ايجاد شود، محصول به دست آمده در مرحله ي در آب مقطر حل و محلول به دست آمده را فيلتر كرده و به محصول فيلتر شده NaHCO3 اضافه شد محلول به مدت 1 ساعت در دماي 100C نگهداري شد و سپس در دماي اتاق سرد شده، سپس محلول را فيلتر كرده و ذرات به دست آمده روي كاغذ صافي حدودا با 100ml آب مقطر شسته شد و در خشك كن خشك گرديد. پودر به دست آمده قهوه اي رنگ بود كه پس از كليناسيون به مدت 5 ساعت در دماي 750c به رنگ قرمز عنابي درآمد.

موارد یافت شده: 43