لیست اختراعات با مالکیت
جلال برادران مطیع
4 عدد
استفاده از سيستم هاي كنترل الكترونيكي و در پي آن جعبه دنده هاي خودكار در تراكتورها، تاثير عوامل انساني در عدم تنظيم دقيق سرعت و نسبت دنده مناسب را كاهش داده و موجب افزايش راندمان مصرف سوخت و استفاده بهينه از توان موتور مي شود. از طرف ديگر افزايش سرعت حمل و نقل تراكتور علاوه بر كاهش زمان هاي تلف شده بين كارگاه و مزرعه در موارد خاص مي تواند كاربردهاي جديدي پيدا كند. در اين اختراع نوعي جعبه دنده خودكار براي تراكتور MF399 با قابليت هاي منحصر به فرد طراحي گرديده است. در طراحي اين جعبه دنده با بيان ايده افزايش سرعت تراكتور MF399 تا حدود 100Km/hr گام نويني به سوي طراحي تراكتور هاي نسل جديد برداشته شده است. در اين جعبه دنده تركيبي از سيستم چرخ دنده هاي سياره اي و سيستم كلاچ پك استفاده كرده ايم و براي آن 3 رنج حركت و در هر رنج 4 نسبت دنده در نظر گرفته شده است، در كل اين جعبه دنده با احتساب حالت حركت رو به عقب داراي2×12=24 نسبت دنده در حالت كار و 24 نسبت دنده در وضعيت حمل و نقل دارد است و جمعا داراي 48 نسبت دنده مي باشد . نسبت دنده هاي اين جعبه دنده طوري محاسبه شده اند كه همپوشاني مناسبي از نظر سرعت بين آنها برقرار بوده و نرمي تعويض دنده ها تضمين شود. اين جعبه دنده مجهز به بخش كاهنده نهايي با قابليت تغيير نسبت دنده است كه مي تواند از نسبت دنده 3: 1 به 1:1 توسط سيستم چرخدنده هاي سياره اي تغيير وضعيت دهد. اين دستگاه هم اكنون در مرحله طراحي مدارات الكترو هيدروليكي و ساخت مي باشد.
جمع آوري ميوه زير درختي يكي از عمليات برداشت بوده كه به منظور استفاده از ضايعات محصولات كشاورزي انجام مي گردد. با توجه به اينكه استفاده از دستگاه جمع آوري ميوه هاي زير درختي موجود نيازمند محفظه جداگانه براي هر نوع محصول مي باشد و از طرفي عبور ميوه از ميان كمانهاي فلزي موجب آسيب سطحي آن مي شود، لذا يك دستگاه جمع آوري ميوه هاي زير درختي مجهز به مكانيزم تنظيم فاصله ي بين كمانهاي فلزي طراحي و ساخته شد كه اين دستگاه قابليت جمع آوري ميوه هاي زير درختي را بگونه اي دارد كه عمليات را بدون نياز به تعويض محفظه براي هر نوع ميوه و با داشتن غلتك هايي به عنوان روكش كمان ها، بدون آسيب رساندن به بافت ميوه ها انجام مي دهد. فاصله ي بين كمانهاي فلزي و نحوه قرارگيري و آرايش آن ها بر روي سطح مقطع محفظه و همچنين ميله ي رزوه شده ي عبوري از دو صفحه انتهايي محفظه ، اين مهم را ميسر مي كند.
از مهمترين مسائل در صنعت پرورش ماهي جداسازي تخمهاي سالم و ناسالم در فصل تكثير خصوصا ماهي قزلآلاي رنگين كمان از ميباشد. اگر تخمها از يكديگر جدا نشوند تخمهاي ناسالم تخمهاي سالم را خراب كرده و باعث ضرر هنگفت ميشوند. متاسفانه در كشور ما اين كار به روش دستي انجام ميشود و موجب صرف وقت و هزينه زيادي مي گردد كه اغلب دقت بالايي نيز ندارد. در اين اختراع با بررسي كاستيهاي طرحهاي پيشين ضمن رفع آنها قابليت هايي نظير افزايش دقت، بهبود سيستم تغذيه به صورت تمام خودكار و افزايش راندمان، شمارش به تفكيك تخم هاي سالم و نا سالم، كاهش آسيب ديدگي تخم ها در نظر گرفته شد. در دستگاههاي رايج سورتينگ تخم ماهي مهم ترين مساله در انتهاي فرآيند سورتينگ تخم رخ مي دهد و به دليل آنكه تعداد تخمها كم شده و در آب معلق هستند به زحمت به داخل سوراخهاي ديسك دوار ميروند و بعضا حتي به داخل سوراخ نميروند و فرآيند سورتينگ اتفاق نميافتد. ما در اين اختراع سعي كرديم با قرار دادن يك صفحهي محرك از جنس ورق استيل كه بر روي ريل قرار دارد و با جك برقي حركت ميكند، زمانيكه در انتهاي فرآيند جداسازي هستيم بر اساس نياز تصميم واحد پردازشگر، صفحه تا اندازه به جلو حركت كند و مخلوط آب و تخم را اشباع كند با اين كار تخمها به راحتي به درون سوراخهاي ديسك رفته و با چرخش ديسك و عبور از مقابل سنسور تشخيص رنگ تخمهاي ناسالم و سالم تشخيص داده ميشوند و سپس به وسيلهي يك واترجت ( تخمهاي سالم) و ايرجت (تخمهاي ناسالم) تخمها از درون سوراخهاي ديسك به بيرون انداخته ميشوند و فرآيند سورتينگ انجام ميگيرد. سيستم پردازنده الكترونيكي اين دستگاه قابليت كاليبراسيون داشته و مي تواند براي انواع نژاد هاي تخم ماهي قزل آلا بهينه شود.
موارد یافت شده: 4