لیست اختراعات با مالکیت حسین یزدانی
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1395/06/01
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع : گاما ترپينن تركيب ضد سرطان Gamma terpinene anti-cancer compound زمينه فني اختراع : گياهان دارويي و علوم دارويي مشكل فني : 8. داروها ضدسرطاني در طي روند درمان باعث از بين بردن تعدادي از سلولهاي سالم هم مي شود كه باعث طولاني شدن و يا در بسياري از موارد شكست درمان شده است. 9. دوز موثر ، اكثرا اين داروها نزديك به دوز سمي بوده و تمام اين داروها نسبتا داراي شاخص درماني كم مي‌باشد. كه دليل عديده اين مشكلات ماهيت شيميايي اين داروها مي باشد. 10. هيچكدام از داروهاي ضد سرطان با منشاء گياهي موجود در بازار دارويي خواستگاه اصلي و فراوري آن به طور كامل در داخل كشور نمي باشد 11. اكثر داروهاي موجود توانايي از بين بردن يك رده سلولي را دارا مي باشند. 12. يكي ديگر از مشكلات عديده نياز به واردات داروهاي ضد سرطاني از كشور هاي ديگر و پرداخت هزينه هاي گزاف مي باشد. و اما راه حل هاي ارائه شده : در اين اختراع براي حل مشكلات فني موجود در داروهاي ضد سرطاني از گياه pistacia khinjuk بهره جسته كه ماده موثره تهيه شده از اين گياه به شكل كپسول نرم با دوزهاي مختلف طراحي گرديده و بر روي سلول هاي سرطاني MCF-7 (سرطان سينه)، AGS (سرطان معده) و U87 (سرطان نوروبلاستوما) اثر داشته و با مرگ سول هاي سرطاني همراه بوده و اما بر روي سلول هاي بند ناف تاثيري نداشته است و سالم مانده اند. كاربرد صنعتي : صنعت دارويي و شيميايي برجستگي تكنيكي اختراع : 1. سالم بودن داروي مورد استفاده 2. ساده بودن تكنيك تهيه و توليد 3. روشي كم هزينه ، سريع و قابل اجرا در سطح صنعتي

تاریخ ثبت: 1395/06/16
خلاصه اختراع:

تهيه و فرمولاسيون محلول خوراكي حاوي نانو ذرات گاماترپينن از اسانس گياه pistacia khinjuk Oral solution Preparation and formulation of gamma terpinene nanoparticles from Pistacia khinjuk essential oil مشكلات فني و بيان اهداف اختراع : 1.\tعدم امكان اختلاط فاز آبي و فاز روغني 2.\t عدم اختلاط اسانس گاماترپينن در آب به صورت يك مخلوط هموژن با استفاده از دستگاه طراحي شده جهت استخراج گاما ترپينن و شرايط ايجاد شده از لحاظ دما و فشار و همچنين مواد موجود در صمغ ون همچون ساپونين ها كه باعث كاهش كشش سطحي مواد غير قابل اختلاط در فاز آبي مي شوند ذرات ريز در سطح نانو از گاماترپينن تشكيل و در سطح فاز مائي به صورت يكنواخت و هموژن پراكنده مي شود.

تاریخ ثبت: 1395/11/06
خلاصه اختراع:

تهيه و فرمولاسيون محلول حاوي نانوذرات اسانس ون و عصاره شيرين بيان preparation and formulation of solution containing van essential oil nanoparticles and liquric root extract مشكلات فني و بيان اهداف اختراع : 1. عدم امكان اختلاط فاز روغني وفاز مائي حاوي اسانس ون ( بنه ) و همچنين عصاره شيرين بيان 2. عدم امكان مخلوط هموژن از عصاره شيرين بيان و اسانس ون ( بنه ) ارائه راه حل براي مشكل فني موجود همراه با شرح دقيق و كافي و يكپارچه اختراع: با استفاده از دستگاه طراحي شده جهت استخراج گاما ترپينن و شرايط ايجاد شده از لحاظ دما و فشار و همچنين مواد موجود در صمغ ون همچون ساپونين ها كه باعث كاهش كشش سطحي مواد غير قابل اختلاط در فاز آبي مي شوند ذرات ريز در سطح نانو از گاماترپينن تشكيل و در سطح فاز مائي به صورت يكنواخت و هموژن پراكنده مي شود. پس از تهيه مخلوط هموژن از گاما ترپينن و آب عصاره شيرين بيان به صورت كاملا يكسان و يكنواخت به نسبت يك درصد در سستم قابل اختلاط مي شود.

تاریخ ثبت: 1396/10/18
خلاصه اختراع:

درختچه هاي پسته وحشي از گياهان رويش يافته به صورت خودرو در مناطق غربي كشور مي باشد. از جمله محصولات بدست آمده از اين گياه كه به صورت سنتي جمع آوري و بدون هر گونه فراوري به صورت خام از كشور صادر مي شود صمغ اين گياه بوده كه به شيره سقز معروف مي باشد. نظر به اينكه مواد تشكيل دهنده اين رزين در صنايع مختلفي همچون دارويي آرايشي بهداشتي و يا صنايع چرم و .... مصارف متعددي دارد، جدا سازي و تخليص آنها مي تواند ارزيش افزوده بالايي را در اين صنعت به همراه داشته باشد. دو دسته مواد موثره موجود در اين رزين شامل اسانسهاي فرار و پليمر طبيعي آن مي باشد كه به صورت سنتي در قالب آدامس طبيعي يا آدامس كردي به بازار عرضه مي گردد. روشهاي سنتي به گونه اي طراحي شده كه تمامي اسانس موجود در اين تركيب از بين مي رود. در اين اختراع با طراحي دستگاهي خاص و همچنين تنظيم شرايط مختلف شامل دما، فشار، زمان و رطوبت جداسازي و استحصال پليمر موجود در اين رزين به صورت كاملا خالص و كريستاله امكان پذير گرديد. اين پليمر مي تواند در صنعت دارويي به عنوان پركننده قرصها و يا ماده بهم چسباننده همچنين در صنعت آرايشي بهداشتي و مواد غذايي مصارف متعددي داشته باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1401/04/05
مالک/مالکان: آقای حسین یزدانی
تاریخ ثبت: 1401/07/27
مخترع/مخترعان: حسین یزدانی
خلاصه اختراع:

ميني چيلر خورشيدي با ظرفيت متغير تأسيسات برودتي- سيستم هاي خنك كننده خورشيدي مصرف بالاي انرژي و آب در دستگاههاي سرد كننده موجود و لزوم استفاده از انرژيهاي دائمي، پاك و ارزان قيمت دليل اصلي طراحي و ساخت اين دستگاه ميباشد. عملكرد و ويژگيهاي دستگاه به شرح ذيل است: الف: ميني چيلر از چند سيكل سرمايشي جذبي مجزا تشكيل شده است كه بر روي قسمت ژنراتور آنها كويل گرمايشي تعبيه گرديده است.آب گرم مصرفي اين كويل ها را آبگرمكن خورشيدي كه داراي مخزن دو جداره عايقدار (جهت حفظ دماي آب گرم شده)وداراي كويل گرمايشي در داخل مخزن و همچنين مجهز به المنت جهت استفاده در مواقع ضروري (شبها) است تأمين ميكند. ب: دستگاه داراي مخزن دو تكه است كه در داخل آن يك كويل سرمايشي قرار دارد كه آب مصرفي فن كويل از آن عبور ميكند تا دماي آن پايين بيايد.اين مخزن در ميان سيكلهاي سرمايشي به شكلي قرار ميگيردكه قسمت اواپراتور سيكلها داخل مخزن و بين طبقات كويل سرمايشي واقع شود .داخل مخزن آب و محلول ضد يخ يه صورت ثابت وجود دارد كه با سرد شدن آن دماي آب در حال عبور از كويل سرمايشي پايين ميايدو براي استفاده به سمت فن كويل هدايت ميشود.

تاریخ اظهارنامه: 1380/09/06
مالک/مالکان: حسين يزداني
تاریخ ثبت:
مخترع/مخترعان: حسين يزداني
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشدبه شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

تاریخ اظهارنامه: 1402/02/24
مالک/مالکان: آقای حسین یزدانی
تاریخ ثبت: 1402/08/06
مخترع/مخترعان: حسین یزدانی
خلاصه اختراع:

ذخيره ساز حرارتي خورشيدي با قابليت تنظيم دما انرژي خورشيدي - سيستم هاي گرمايش خورشيدي دليل اصلي ساخت اين دستگاه ايجاد امكان ذخيره سريع گرماي خورشيد در طول روز، دردماي مورد نياز، براي امكان استفاده دائم و شبانه روزي براي دستگاه هايي است كه به انرژي گرمايي نياز دارند . عملكرد و ويژگي هاي دستگاه به شرح ذيل است: الف) دريافت انرژي تابشي خورشيد: براي اين منظور دو صفحه مشبك و داراي عدسي هاي محدب متعدد؛ با قابليت جابجايي؛ بر روي لوله هايي كه به دو طرف يك مخزن دوجداره فلزي متصل است و داخل لوله ها و فاصله مياني دو مخزن حاوي پودر گرافيت ميباشد به شكلي قرار مي‌گيرد كه گرماي خورشيد را در سريعترين زمان از طريق تابش دريافت كند و با متمركز كردن آن بر روي لوله هاي فلزي؛ تا زمان رسيدن به درجه دلخواه جذب و به سمت مخزن هدايت ميكند.پس از رسيدن دماي مخزن به درجه خواسته شده صفحات مشبك با حركت از محل خود،از مسير تابش نور خارج ميشوند. ب) ذخيره گرما: براي ذخيره گرما يك مخزن كوچك در داخل مخزن بيروني قرار دارد كه حاوي روغن حرارتي ميباشد و در صورت نيازداخل آن يك كويل گرمايشي قرار دارد. روغن حرارتي گرما را جذب نموده و تا چندين ساعت در خود حفظ مي كند و گرماي مورد نياز دستگاه‌هاي مصرف كننده را به طور مستقيم ويا از طريق كويل گرمايشي تامين مي نمايد.

موارد یافت شده: 7