لیست اختراعات با مالکیت
شهریار مقصودلو
3 عدد
محصول اختراع شده براساس سنجش ميزان فرايند حرارتي سويا و محصولات وابسته آن طراحي شده است و عملا در كنترل كيفي سويا در كارخانجات متعدد نقش ايفا مي نمايد. اختراع حاضر از آنزيم اوره از موجود در سويا به عنوان شاخص فعاليت ضد تريپسين استفاده مي نمايد. زيرا هر دو ماده اوره آز و ضد تريپسين از جنس پروتئين بوده و هر دو ............ مي باشند. اين محصول با استفاده از يك روش رنگ سنجي مي تواند مقدار كمي اوره از را از طريق ميزان فعاليت آنبه دست آورد در محتواي شاخص توليد شده مقدار مشخصي اوره وجود دارد كه در اثر مجاورت با آنريم اوره از موجود در سويا ناپخته به آمونياك تجزيه مي شود و آمونياك توليد شده توسط شاخص شناسايي شده و تركيب رنگي ايجاد مي نمايد. از طريق ميزان و سطح رنگ پخش شده در نمونه ميزان و كفايت پخت سويا و بقاي مواد ضد تغذديه اي آن قابل شناسايي خواهد بود. اختراع حاضر از نظر اقتصادي و از نظر كاربردي بر همتاي امريكايي خود برتري دارد و كار كردن با آن ساده تر مي باشد.
كنجاله سويا مهم¬ترين منبع پروتئين در تغذيه دام و طيور مي¬باشد. بخش عمده اين محصول وارداتي مي¬باشد. به¬دلايل مختلف از جمله كاهش جهاني توليد سويا و محدوديت در واردات، تهيه آن روزبهروز دشوارتر و با هزينههاي بالاتر انجام ميشود. كاهش نسبي سهم كنجاله سويا با استفاده از توليد ساير مكملهاي پروتئيني، ميتواند به رفع بخشي از اين مشكلات كمك كرده و در تنظيم جيرههاي مقرون به¬صرفه موثر باشد. محصول پروتئيني مورد ادعا كه از مخلوط كنجاله كلزا و پودر ضايعات كشتارگاهي طيور به نسبت 65 درصد به 35 درصد تهيه مي¬شود، به¬عنوان جايگزين مناسب براي كنجاله سويا در نظر گرفته شده است. پروتئين اين مخلوط از لحاظ كمي و كيفي مشابه با كنجاله سويا مي¬باشد. به¬منظور افزايش ماندگاري اين مخلوط پروتئيني، از افزودني¬هاي اسيدي شامل اسيد كلريدريك، اسيد فسفريك، اسيد سيتريك به¬ترتيب به¬مقدار 70، 4/58، 5/37 ميلي¬ليتر به ازاي هر 10 كيلوگرم مخلوط پروتئيني، و جوش شيرين به¬مقدار 2/21 گرم به ازاي هر 10 كيلوگرم مخلوط پروتئيني.استفاده مي¬شود. اين محصول را حداقل 50 درصد مي¬توان جايگزين كنجاله سويا كرد. با جايگزيني كنجاله سويا با محصول پروتئيني مورد اشاره علاوه بر مزاياي فوق الذكر، از انباشت ضايعات كشتارگاهي طيور و آلودگي¬هاي زيست محيطي جلوگيري خواهد شد.
اين اختراع، محصولي است مرتبط با حوزه نياز¬¬هاي بشري، بخش كشاورزي و زير بخش علوم دامي، خوراك دام و طيور مي¬باشد كه مي¬تواند در سلامت دام و طيور و بهبود عملكرد و كيفيت توليد آنها نقش ايفا نمايد. هدف از اختراع اين محصول تشخيص كيفيت پروتئين و جدا سازي محصولات فراوري شده مختلف سويا از نظر كيفيت پروتئين به دسته هاي مطلوب و نامطلوب در طي مدت 5 دقيقه مي¬باشد كه در غربالگري كيفي نمونه هاي سويا نقش خواهد داشت. اختراع حاضر توسط دو محلول شناساگر متفاوت قادر به تشخيص دقيق سويا هاي كم حرارت ديده، سويا هاي با فرايند مطلوب و سويا هاي زياد حرارت ديده در بعد تجارتي مي¬باشد و كيفيت سويا را در طي مدت حدود 5 دقيقه مشخص مي نمايد. اختراع حاضر نوع تكميل شده اختراع قبلي اينجانب تحت عنوان " شاخص كنترل كيفي محصولات فراوري شده سويا" مي باشد كه فقط حالت فرايند حرارتي كمتر از حد و يا مطلوب محصولات سويا را نشان مي داد و به شماره و تاريخ ثبت اختراع 2-72092/08/1390 در آن اداره محترم موجود مي باشد وكاربرد صنعتي فراواني دارد
موارد یافت شده: 3