لیست اختراعات با مالکیت
علی محمدی
148 عدد
به منظور افزايش باروري و افزايش سطح محصولات كشاورزي درجهت برطرف كردن نيازها در ازاي افزايش جمعيت ، استفاده از كود ها رايج ترين روش به شمار مي رود.كود دامي يكي از بهترين انواع كودهاي طبيعي است كه بدين منظور مورد استفاده قرار ميگيرد، پاشش كود حيواني توسط نيروي كارگري انجام شده و از تريلي تراكتور بدين منظوراستفاده مي گردد.سپس با طراحي و ساخت نمونه هاي كودپاش دامي اين مشكل مرتفع شد، اما اين دستگاه ها همواره داراي مشكلاتي بودند كه از جمله اين مشكلات، تونل زني دستگاه بود بدين صورت كه كود موجود در قسمت پايين مخزن به وسيله ي زنجير تخليه ،خالي شده و كود موجود در قسمت بالايي به دليل رطوبت و فشار برروي هم انباشته شده و كاركرد زنجير تخليه منجر به تخليه ي آن نمي شود.تونل زني(خالي شدن زير مخزن به وسيله ي زنجير تخليه ي كود و انباشته شدن كود دربالاي مخزن ) در دستگاه هاي كودپاش به وسيله ي گذاشتن شرايطي رفع مي گردد كه اين شرايط بسيار قابل اجرا نمي باشد ، شرط پاشش بدونه مشكل كود توسط دستگاه ، داشتن رطوبت كمتر از 40 درصد است درغير اين صورت كود به هم چسپيده و زنجير لايه ي پاييني كود را از مخزن تخليه كرده و لايه هاي بالايي به صورت كپه و انباشته شده باقي مي مانند ، براي رفع اين مشكل و حل شرط كار با دستگاه كودپاش دامي ، سيستم هيدروليكي تحت فشار براي رانش كود از بالاي مخزن به سمت زنجير تخليه طراحي شد ، با وجود اين مكانيزم برروي دستگاه كودپاش كه برروي مخزن كود نصب مي شود ، مشكل تونل زني يا انباشته شدن كود مرتفع مي گردد و همچنين به خرد شدن بهتر كود در مرحله ي .اين دستگاه بدين صورت عمل مي كند كه با استفاده از سيستم هيدروليكي ، جك هاي هيدروليكي شروع به كاركرده و با رانش ورقه ي متصل به جك ها ، منجر به رانش كود درداخل مخزن به سمت زنجيرهاي تخليه شده و از انباشتگي كود جلوگيري مي شود.
امروز به منظور آبياري زمين هاي زراعي ، لازم است لوله هاي آبياري باراني توسط كارگر درسطح زمين پخش شود كه به دليل مشكل مكان نگهداري وگران بودن اين لوله ها و نياز به نيروي كارگري بالا براي جابجايي ،استفاده ازاين لوله ها به دليل افزايش ميزان هدر رفت آب ، استهلاك و ممانعت از كار ماشين هاي كشاورزي به صرفه نيست . آبياري به وسيله ي سيستم هايي از جمله سنترپيوت و سيستم هاي آبياري رول منجر به مرتفع شدن اين مشكلات شده اند اما مشكلات را به طور كامل حل نكرده اند. ازاين رو ماشين ادعايي با كارايي بالا و عملكرد چندگانه با اهداف زير براي حل اين مشكلات طراحي شد : • عملكرد كاملا هوشمند بدون محدوديت زمان و مكان با قابليت انعطاف،كنترل به وسيله ي سيستم هاي تلفن همراه • كاهش هزينه¬ آبياري . • افزايش بهره وري آبياري ودرنتيجه افزايش ميزان عملكرد محصول. • كاهش ميزان فشردگي خاك به دليل وزن كمتر دستگاه درمقايسه با ميزان رفت و آمد نيروي كارگري و ماشين آلات و وزن لوله ها. • قابليت استفاده براي سم پاشي و محلول پاشي • قابليت آبياري چندين محصول • قابليت آبياري غرقابي ، باراني ،قطره اي • افزايش راندمان بهره وري آب و كاهش مصرف آب • آناليز گياهان و آبياري به ميزان مورد نياز گياه
محصولاتي مانند نخود وكنجد وعدس كه امروزه به وسيله ي دست برداشت مي شود متحمل هزينه و نيروي انساني بالايي است وبه واسطه ي روش برداشت دستي بخشي ازمحصول متحمل ضرر وريزش به دليل عدم برداشت درزمان مناسب و ايجاد خسارت مي شود وبراي جلوگيري، نياز به هزينه و نيروي كارگري بيشتري است.به منظورجلوگيري ازاين خسارات وكاهش هزينه ها و افزايش بهره وري محصول ،دستگاهي طراحي شد كه با هزينه ي كم و حمل توسط شخص كشاورز، بدون نياز به اپراتور متخصص و نيروي محركه و اتصال به تراكتور،برداشت را انجام داده وبه صورت دسته اي آن را جمع آوري ميكند.
محصولاتي مانند انگور ،سيب درختي و محصولات مشابه ، به صورت برداشت تك به تك محصول، برداشت شده و اين برداشت بايد به صورت دومرحله ي 1- گرفتن ميوه ي برداشتي 2-بريدن ساقه ي متصل به شاخه ي درخت برداشت شوند كه اين كار زمان بر و دشوار بوده و كشاورزان را با هزينه هاي گزاف برداشت محصول مواجه مي سازد و ازآنجايي كه دستگاه هاي موجود به وسيله ي شرايطي كه دررابطه با كشت درباغات ما صدق نمي كند احاطه شده اند ، برداشت اين محصولات توسط نيروي كارگري انجام مي شود كه اين، كاررا بسيار دشوار تر مي كند زيرا نيروي كارگري بايد يك محفظه يا مخزن نيز براي قراردادن ميوه ي برداشتي داشته باشد و انجام اين دومرحله با دردست داشتن سطل يا مخزني براي برداشت محصول دشوار است، درنتيجه كارگر بايد سطل رادرجايي گذاشته و محصول برداشتي را با دست به سطل انتقال دهدكه اين عمل زمان بر بوده و بسيار دشوار است زيرا درمحصولاتي مانند سيب درختي ،انجام اين عمل براي كارگر بسياردشوار است زيرا بايد با يكي از دست ها خودرابرروي درخت نگه دارد.انبربرداشت انگور و محصولات مشابه با دارا بودن مكانيزمي بسيار ساده، دومرحله ي گرفتن و بريدن ساقه ي محصول را بايك دست و درزمان بسيار كوتاه تر ميسرمي سازد، اين انبر با مكانيزم ساده در مرحله ي اول ساقه ي محصول را گرفته و درمرحله ي دوم ساقه را بريده و با آزاد سازي دسته ي آن، محصول را رها مي كند.
"توليد پروتئين نوتركيب اينترفرون بتاي جهش يافته-بخش متغير تك زنجيره (scFv) آنتي بادي ضد كلاژن تيپ II انساني در رده سلولي HEK293 با دورنماي درمان بيماري آرتريت روماتوئيد" پروتئين نوتركيب توليد شده در اختراع حاضر داراي دو بخش ناحيه ي متغير scFv ضد كلاژن تيپ II انساني و اينترفرون بتا مي باشد. در اين اختراع هدف از اتصال scFv ضد كلاژن تيپII انساني به اينترفرون بتاي انساني جهش يافته، انتقال اختصاصي و هدفمند اينترفرون بتا به مفصل (حاوي كلاژن تيپII) با دورنماي درماني براي بيماري آرتريت روماتوئيد بوده است. داروهاي كنوني براي درمان اين بيماري همراه با اثرات جانبي زيادي هستند درحالي كه پروتئين نوتركيب هدفمند حاضر به علت تمركز در بافت هدف با كاهش اثرات جانبي همراه خواهد بود. در اين پروژه و با استفاده از تكنولوژي DNA نوتركيب، پس از طراحي، ساخت و ترانسفكشن وكتور داراي سازه ي ژني نوتركيب IFNβ-scFv ضد كلاژن تيپII انساني به رده ي سلولي HEK293، بيان سازه ي ژني نوتركيب با روش Real-time PCR و پروتئين نوتركيب با روش هاي SDS-PAGE، وسترن بلات و In house ELISAبررسي گرديد. در انتها عملكرد اينترفرون بتا در پروتئين نوتركيب، با تأثير اين پروتئين نوتركيب بر سلول هاي تك هسته اي خون محيطي (PBMC) و سپس مشاهده ي افزايش بيان ژن MxA با تكنيك Real-time PCR تأئيد شد.
با ورق هاي pvc هاي گلس در ابعاد 60*160 برش زده و عكس چاپ شده را روي ورق pvc ميچسبانيم سپس ال اي دي هاي ميكرو به طول ۴ متر روي ورق pvc نصب مي كنيم باورق هاي برش خورده فارسي بر شده ابعاد داخلي كار 60*160 به طول ٧ سانتي متر مي چسبانيم و سنسور آب را از داخل قالب بيرون مي كشيم و بعد پلي يورتان را به اندازه اي كه LED در آن غرق آب شود اضافه مي كنيم. براي نصب يك ورقه فلزي كه به موازات قوطي هاي خود غالب بر روي آن قوطي ها تهويه و عمل فرزكاري شده بر روي زمين در محل مزار قرار مي گيرد و با پيچ و رولپلاك مستحكم شده و از پشت قرنيز هر دو لبه قالب و ورق فلزي پيچ و مهره پرچ مي شوند و محصول آماده است.
شير آب حوضچه اي دو تكه هندلي ته خطي، نوعي شير حوضچه اي با قابليت عدم پوسيدگي و زنگ زدگي مي باشد كه با استفاده از روش ابتكاري هندلي، مشكلات موجود در اين زمينه و هزينه هاي تعميرات و تعويض را حل مي كند. در اين نوع شير حوضچه اي از يك بدنه اصلي با جنس چدن نشكن است. مكانيسم داخلي بدنه كاملا ضد زنگ بوده، قطعات آن از جنس فولاد است و به علت جدا شدن آنها از آب امكان گريس كاري را فراهم كرده است و تمامي قطعات قابل تعويض است. لوله گالوانيزه با يك مهره فيكس شده است و از بدنه اصلي عبورمي كند و در داخل بدنه اصلي به ورق باز و بست متصل مي شود. ميل پيچ از مهره عبور كرده و به داخل لوله گالوانيزه وارد مي شود. ميل پيچ از بالا به يك دسته هندلي متصل است كه با چرخش دسته ميل پيچ به حركت درآمده و با بالا كشيدن يا پايين بردن لوله گالوانيزه موجب باز و بست جريان آب مي شود. ميل پيچ و دسته هندلي بر روي يك پايه قرار گرفته و بر روي بدنه اصلي نصب مي شود.
هدف اين اختراع طراحي يك سيستم هوشمند به منظور تشخيص خودكار سلول هاي سرطاني مي باشد. هسته اصلي اين سيستم كه بر مبناي تكنيكهاي پردازش تصوير از جمله آناليز مورفولوژي، شبكه هاي هوشمند خودسازمانده SOM، كلاسيفايرهاي K-means و SVM و همچنين آناليز بافت طراحي ميشود، قابليت جداسازي دقيق سلول هاي سرطاني از سلولهاي سالم را خواهد داشت. هسته اصلي اين سيستم ويژگي هاي اساسي سلول از جمله cellular polymorphism، نسبت هسته به سيتوپلاسم، Nuclear hyperchromasia ، Nuclear polymorphism، و زاويه قرارگيري سلول ها نسبت به يكديگر، mitotic index و ... را استخراج مي نمايد. اين ويژگي ها بر مبناي معيارهاي متداول در تشخيص سلول هاي سرطاني و نيز سيستم هاي خبره تحليل شده و بر اساس اين تحليل، تصميم گيري نهايي انجام مي شود. اين سيستم قابليت كنترل درايوهاي مختلف سخت افزاري از جمله دوربين هاي CCD ، موتورهاي پله اي به منظور اسكن كلي لام آزمايشگاهي و انواع سنسورهاي مورد نياز را دارا مي باشد. با توجه به پراكندگي سلول هاي ناسالم در سطح لام و ضرورت اسكن كامل لام به منظور اطمينان از صحت تشخيص انجام گرفته، نياز به سيستم كنترل شونده و دقيق سخت افزاري ميباشد. لذا اين قابليت در طراحي سيستم در نظر گرفته شده و يك سيستم يكپارچه به منظور تشخيص سرطان ارائه شده است.
موضوع اختراع كنوني به يك تركيب پايه الكيل تترا آمين جديد كه مي تواند بعنوان يك تركيب چهار عاملي ارزشمند در ساخت انواع تركيبات شيميايي استخلاف دار آميني، آميدي ، پلي آميدي ودندريمرها و كمپلكسهاي بيس پلاتيني بكار رود مي پردازد. اين تركيب تترا آمين از تركيب تترا آزيدي مربوطه ساخته مي شود.تركيب تترا آزيدي بعنوان يك اتصال دهنده آليفاتيكي انعطاف پذير در واكنشهاي شيمي كليك براي اتصال دادن يك بخش آزيدي از يك مولكول( انواع ماكرومولكولهاي ، مولكولهاي زيستي و يا پليمرها ) با يك بخش استيلني از مولكولهاي ديگر ( انواع ماكرومولكولهاي، مولكولهاي زيستي و يا پليمرها) بكار مي رود كه حاصل آن ماكرومولكولها يا پليمرهاي داراي ويژگيهاي ساختاري ارزشمند مي باشند.
كن ست مورد نظر به عنوان مدل كوچكي از ماهواره عمل كرده و قابليت دريافت انواع اطلاعات ( نظير عكس برداري، فيلم برداري، دريافت اطلاعات جوي نظير دما، فشار و همينطور به دست آوردن غلظت آلاينده هاي و يا تركيبات موجود در هوا و يا سيال احاطه كننده) را خواهد داشت. در مدل اصلي كن ست طراحي شده هدف عكس برداري، فيلم برداري از سطح زمين در هنگام پايين آمدن از ارتفاع مورد نظر (كه در آن ارتفاع از بالن يا هواپيما رها ميشود) است كه داده ها را به صورت همزمان به ايستگاه زميني مورد نظر مخابره ميكند. استفاده از دستگاه هاي مفيد و ارزان قيمت نظير دوربين، چيپهاي الكترونيكي و همينطور مواد سازه اي مقاوم در برابر دما و ضربه از ويژگي هاي طرح مورد نظر است. يكي ديگر از ويژگيهاي بارز اين دستگاه حجم و وزن پايين آن ميباشد كه در حد 1 كيلوگرم و 1 ليتر طراحي شده است.
موارد یافت شده: 148