لیست اختراعات با مالکیت
فرشاد صحبت زاده لنبر
4 عدد
اين اختراع روش و دستگاه جديدي براي ايجادپوشش نانو كامپوزيت از انواع نانوذرات بوده و دستگاهي جهت لايه نشاني غيرحرارتي نانوذرات را به صورت مستقيم روي سطوح حساس به حرارت فراهم مي نمايد و با استفاده از پلاسما جت سرد اتمسفري اقدام به لايه نشاني نانو ذرات روي سطوح حساس به حرارت نماييم اين روش در بسياري از صنايع از جمله صنعت نظامي، پزشكي، الكترونيك و نساجي مورد استفاده قرار مي گيرد. هدف اصلي در اين ايده ي پيشنهادي، تبديل محدوديت هاي روش ها و اختراعات قبل به يك فرصت كاربردي سودمند و صنعتي است. طبق آنچه كه در اين اختراع ادعا مي شود، طراحي و ساخت سامانه اي جديد با كاربردي نو مبتني بر روش پلاسماي اتمسفري است كه اين ابتكار براي اولين بار در دنيا طراحي و ساخته شده است و تا كنون گزارشي مبني بر نمونه مشابه به آن گزارش نشده است.
اين اختراع روش و دستگاه جديدي براي توليد پلاسماي سرد هواي حجمي با عمق و طول زياد در دامنه ي ولتاژ نسبتا پايين مي باشد كه اين قابليت را در فشار اتمسفر و بدون نياز به تجهيزات خلا و بدون نياز به ميدان هاي مغناطيسي دارد. با روش بديع و نويني كه در اين دستگاه ارائه شده است، تخليه جديدي را در فيزيك پلاسما ارائه مي دهد كه در كاربردهاي گسترده فناوري امكان پردازش سطح وحجم انواع قطعات و محصولات را آسان، ارزان و بدون رفتن به رژيم جرقه و بدون تخريب به ماهيت اصلي شان فراهم مي سازد، بنابراين اين روش در بسياري از صنايع از جمله هوافضا، استريليزاسيون، كشاورزي، صنايع غذايي، نظامي، نانو تكنولوژي، پزشكي و مهندسي نساجي براي پردازش سطوح زيستي و غير زيستي مورد استفاده قرار مي¬گيرد. هدف اصلي اين اختراع برطرف نمودن چالش هاي محدود كننده به پلاسماي سطحي و يا پلاسماي حجمي با عمق يا فاصله دو الكترود كوتاه براي كاربرد در صنعت است، كه تاكنون در دنيا چنين روشي سابقه نداشته است و گزارش نشده است. اين دستگاه مبتني بر روش دي الكتريك طرح دار كار مي كند كه براي اولين بار در جهان چنين دي الكتريكي طراحي و ساخته شده است، بنابراين دستگاه حاضر امكان پردازش سريع و ارزان را در صنعت فراهم مي نمايد. روش گفته شده محدود به صنعت خاصي نمي شود و همه ي كاربرد هاي فناوري پلاسما را در برمي گيرد.
حسگر سنجش انتخابي گاز آمونياك در دماي محيط توسط نانوكامپوزيت لايهنشاني شده با جت پلاسماي فشار اتمسفري و فناوري نانو سنسور جديدي براي سنجش انتخابي گاز آمونياك با روشي كاملا نوين، سريع و مقرون بهصرفه بصورت تك مرحلهاي و مستقيم ميباشد و با روش بديعي كه در اين حسگر ارائه شده لايهنشاني در فيزيك پلاسما و فناوري نانو در ساخت حسگرها را ارائه ميدهد كه در كاربردهاي گسترده فناوري امكان ساخت حسگر آمونياك ايدهآل با سرعت پاسخدهي بالا،پايداري شيميايي و دوره عمر طولاني، قدرت تفكيك و گزينشپذيري بالا، بازگشتپذيري، حساسيت بالا، عدم تاثيرپذيري از عواملي مثل رطوبت، دما، اشعهUV و... بر روند حسگري را از خود نشان ميدهد تا در هر شرايطي رفتار قابل پيشبيني داشته باشد. سنسور توليد شده به اين روش در صنايع مختلفي نظير نظامي، كشاورزي، مرغداري، پالايشگاه نفت و گاز، پتروشيمي، سردخانه و حتي در محيطها و مراكز حساس به حرارت بهصورت گسترده قابل استفاده ميباشد و براي اولين بار در جهان چنين حسگر آمونياكي طراحي و ساخته شده است و هدف، تبديل ايده پيشنهادي بهفرصت عالي و بينظير جهت غلبه بر محدوديتهاي روشهاي پيشين به يك فرصت كاربردي سودمند و صنعتي جهت توليد نسل بعدي حسگرهاي گازي از جمله آمونياك ميباشد.
يكي از چالش هاي مهم صنعت شيلات در زمينه ي صادرات خاويار، بسته بندي خاويار با حفظ كيفيت آن ونگه داري طولاني مدت مي باشد، زيرا افزودن مواد شيميايي در بسته بندي و نگه داري نه تنها باعث كاهش كيفيت وارزش غذايي خاويار مي شود، بلكه ممكن است با استاندارهاي سلامت برخي از كشورها مطابقت نداشته باشد. در اختراع اخير محلول 1% عصاره ميخك بر پايه آب مقطر در داخل راكتور پلاسماي سرد فعال مي شود و از آن در شستشو، فرآوري و بسته بندي خاويار استفاده مي گردد. بطوريكه در اين روش ماده شيميايي به خاويار هنگام بسته بندي نهايي براي نگهداري آن اضافه نمي شود، بلكه فقط خاويار در مدت كوتاهي در داخل محلول فعال شده غوطه ور و شستشو مي گردد. فعال سازي عصاره ي آبي ميخك توسط پلاسماي سرد باعث افزايش فعاليت آنتي اكسيداني عصاره ي ميخك مي شود و در نتيجه منجر به بي اثرسازي ميكروارگانسم ها مي شود. در اين اختراع اثر هم افزايي عصاره آبي ميخك با غلظت اندك و پلاسما ي سرد فشار اتمسفري منجر به حذف بار ميكروبي خاويار مي گردد.
موارد یافت شده: 4