لیست اختراعات با مالکیت محمدعلی شجاع
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1399/12/27
تاریخ ثبت: 1400/07/14
خلاصه اختراع:

اختراع مخلوط گياهي بر پايه نعنا، زردچوبه و درمنه جهت پيشگيري و درمان بيماري كوكسيديوز ماكيان، محصولي را براي پيشگيري و درمان بيماري بيان شده معرفي كرده و مراحل تهيه و روش مصرف اين محصول را نيز شرح مي‎دهد. تركيبات اين اختراع شامل سه گياه نعنا، درمنه و زردچوبه بوده و تهيه آن به طور خلاصه شامل مراحل مخلوط كردن تركيبات، دم گذاشتن با آب جوش و اضافه كردن به آب مصرفي ماكيان مي‎باشد. اين اختراع علاوه بر پيشگيري و درمان بيماري كوكسيديوز، داراي مزايايي چون بهبود طعم گوشت پرنده، در دسترس بودن مواد تشكيل ¬دهنده براي تهيه محصول و... مي¬باشد. نكته حائز اهميت در اين اختراع اين است كه مضاف بر موارد ذكر شده، برخلاف آنتي-بيوتيك¬ها اين تركيب براي سلامتي ماكيان و انسان نيز خطرساز نبوده و اثرات جانبي نخواهد داشت. بنابراين اين اختراع گامي در جهت تحقق بهداشت و سلامت جامعه براساس كاهش استفاده از آنتي¬بيوتيك¬ها در دام و طيور و به حداقل رساندن مضرات آنها براي سلامتي انسان و حيوانات، برداشته است

تاریخ ثبت: 1391/02/07
خلاصه اختراع:

كمپراتورها يكي از كاربردي ترين تجهيزات و وسايل موجود در زمينه اندازه گيري دقيق ابعاد هستند. وظيفه آنها تعيين اختلافات كوچك ميان قطعات است كمپراتورها امكان تبديل تغيير مكان هاي كوچك را به تغيير مكان هاي قابل رويت ميسر مي سازد. در كمپراتورها امكان تعيين اختلاف در ابعاد مختلف از دقتهاي يك دهم ميلي متر تا يك ميكرون فراهم است.

تاریخ اظهارنامه: 1402/11/07
تاریخ ثبت: 1403/02/16
خلاصه اختراع:

مخلوط گياهي جهت درمان آنفولانزا در ماكيان، محصولي بر پايه گياهان نعناع، آويشن، خشخاش، زرد چوبه و پرسياوشان است كه در زمينه درمان بيماري آنفولانزا ماكيان در حوزه دامپزشكي و طيور و به روش كاملا گياهي و جايگزين داروهاي شيميايي كاربرد دارد. براي تهيه اين محصول گياهان ذكر‎شده خشك و پودر مي‎گردند. سپس ميزان مشخصي از هركدام را با‎هم مخلوط كرده و سپس مخلوط بدستآمده را به آب جوش اضافه كرده و دم گذاشته مي‌شود. تركيب نهايي به آب مصرفي ماكيان اضافه مي‎شود تا به آنها خورانده شود. اين محصول نياز به استفاده از داروهاي شيميايي را رفع كرده و هيچ‌گونه اثري بر روي مزه گوشت ماكيان و عوارضي بر روي سلامت طيور و مصرف‌كنندگان فراورده‎هاي آنها ندارد، بلكه باعث بهبود مزه گوشت طيور نيز مي‌شود.

موارد یافت شده: 3