لیست اختراعات با مالکیت مهدی عسگری کچوسنگی
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1394/08/30
تاریخ ثبت: 1395/07/14
مخترع/مخترعان: مهدي عسگري كچوسنگي
خلاصه اختراع:

اختراع جايگاه گاز طبيعي فشرده هوشمند با عملكرد بهينه نازل ها در محاسبه قيمت بر پايه اجراي الگوريتم نوآورانه در فرآيند سوخت گيري موجب رند شدن هزينه سوخت گيري مي گردد. مشكل موجود در ايستگاه هاي گاز، عدم رند شدن مبلغ گاز و اتفاقي بودن انتهاي فرايند گازگيري مي باشد. هدف از اختراع پيش رو رند شدن مبالغ گاز در ايستگاه هاي سوخت گيري كه موجب حذف مبالغ كم باقيمانده پس از فرايند سوخت گيري، كاهش نزاع و درگيري هاي احتمالي در جايگاه ها است.

تاریخ اظهارنامه: 1393/05/08
تاریخ ثبت: 1393/09/12
مخترع/مخترعان: مهدي عسگري كچوسنگي
خلاصه اختراع:

در فنرهاي لول خودرو ضريب K فنر در نرمي يا سفتي رفتار وسيله نقليه بر روي دست اندازها در حين حركت تاثيرگذار مي باشد. چالشي مهم در طراحي اين گونه فنرها پيش روي خودروسازها مي باشد. درصورتي كه ضريب K را بزرگ در نظر بگيرند، به زبان ساده تر اگر فنر سخت طراحي شود، رفتارهاي وسيله نقليه در دست اندازها سخت مي گردد، و به اصطلاح خودرو در اين مواقع ضربه مي زند، در صورتي كه اين ضريب، پايين در نظرگرفته شود يا به زبان ساده تر فنر نرم طراحي شود، در هنگام بارگذاري سنگين خودرو به زمين نزديك شده و احتمال ساييده شدن خودرو به زمين در دست اندازها وجوددارد. راهكار ارائه شده در اين اختراع كه منجر به توليد فنرهاي هوشمند مي شود، استفاده از يك مفتول با سطح مقاطع مختلف مي باشد. شكل 1 فنر طراحي شده را نشان مي دهد. عملكرد اين فنر جديد به اين صورت مي باشد كه ابتدا در فشارها و بارگذاري هاي كم فنر در قسمت هاي نازك تر با K كمتر عمل مي نمايد و قسمت هاي ضخيم تر مانند اتصال صلب عمل مي نمايد. همچنين در بارگذاري هاي سنگين قسمت هاي سخت با ضريب K بالاتر به عنوان فنر رفتار كرده و قسمت نازك تر به سرعت جمع شده و نقش خود را از دست مي دهند. درنتيجه اين فنر به صورت هوشمند بدون نياز به سيستم الكترونيكي عمل نموده و در دست اندازهاي خفيف با ضريب K پايين تر و در بارگذاري هاي سنگين با ضريب K بالاتر عمل مي نمايد. از مزاياي اين طراحي جديد و اختراع نو، هزينه پايين توليد اين قطعه و رفع مشكل بدون نياز به استفاده از مكانيسم هاي پيچيده مي باشد. همچنين عملكرد هوشمندانه در برخورد با شرايط عملياتي مختلف و از كارافتادگي كمتر به علت عدم وجود سيستم هاي الكترونيكي و مكانيكي پيچده مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/30
تاریخ ثبت: 1397/06/31
مخترع/مخترعان: مهدي عسگري كچوسنگي
خلاصه اختراع:

ختراع پيش رو با به كارگيري شرايط احتراق غني از هيدروكربورها به خصوص متان كه در كشور ايران به وفور يافت مي شود منجر به حذف آلودگي هاي NOx از محيط زيست و تبديل آن به گازهاي خنثي و همچنين به كارگيري آن ها در نازل هاي سوخت مي گردد. روش هاي متنوعي براي تبديل اين گاز به مواد ديگر به خصوص تبديل مجدد آن به اسيد نيتريك و سولفوريك به كار گرفته مي شود. در حالي كه اين روش ها به دليل عدم تبديل كامل و متصاعد شدن مقداري گاز به محيط زيست و مهمتر از آن نياز به كاتاليست و دستگاه وري بسيار بالا نسبت به خط توليد اصلي، مورد استقبال خطوط توليد قرار نگرفته است. اختراع پيش رو راه حل با دستگاه وري بسيار پايين و به صرفه به منظور حذف اين آلاينده و حتي به كارگيري آن در مشعل هاي معمول خط توليد ارايه مي دهد. به كارگيري شرايط احتراق مناسب از هيدروكربورها به خصوص متان كه در كشور ايران به وفور يافت مي شود به منظور حذف اين آلودگي از محيط زيست و تبديل آن به گازهاي خنثي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1403/01/14
تاریخ ثبت: 1403/04/23
مخترع/مخترعان: مهدی عسگری کچوسنگی
خلاصه اختراع:

تركيبات آلي-فلزي معمولاً ناپايدار و سمي هستند. آن‌ها در حين توليد، انبارداري و استفاده ممكن است به محيط‌زيست و انسان آسيب برسانند. در مواردي كه اين مواد در دسترس عموم مردم قرار مي‌گيرند؛ برخورد و تماس اتفاقي با آن‌ها مي‌تواند سلامتي انسان و محيط‌زيست را به خطر بيندازد. اين تركيبات با افزايش عدد اكتان سوخت خودروها باعث به‌سوزي و افزايش بهره‌وري كاهش آلايندگي و مصرف، عدم ايجاد ناك و سلامت موتور مي‌شوند؛ از طرفي توليد، توزيع، انبارداري، حمل و انتقال آن‌ها تا مخزن سوخت مي‌تواند انسان و محيط‌زيست را در تماس اتفاقي با اين مواد قرار دهد. اختراع پيش‌رو با ارائه فرمولاسيون، فرايندِ اعمال پوشش و روش آزمون آن، راه‌حلي براي محافظت از برخورد احتمالي و مستقيم انسان و محيط‌زيست با تركيبات آلي-فلزي ارائه مي‌دهد. اين پوشش‌ها نه تنها به كارآيي اين تركيبات در افزايش عدد اكتان آسيب نرسانده بلكه به سرعت و بدون رسوب، افزودني‌هاي آلي-فلزي را در مخزن سوخت آزاد كرده و نيز موجب شستشوي سيستم سوخت‌رساني نيز مي‌گردند. همچنين اين اختراع مانع از تصعيد پودر و قرص‌هاي تركيبات آلي-فلزي در مدت زمان نگه‌داري و انبارداري مي‌شود. تركيبات هيدروكربني آلي با دماي ذوب بين 30 تا 300 درجه و شامل حداقل 10 درصد جرمي كربن از طريق فرايند اسپري كردن، غوطه‌وري در حمام مذاب يا محلول، اكسترود كردن و روش پوشش‌دهي پودري بر روي تركيبات آلي-فلزي اعمال مي‌شوند و لايه اي به ضخامت 01/0 ميكرون تا 1 ميليمتر روي قرص يا پودر ايجاد مي‌نمايند و سپس از طريق روش آزموني شامل اعمال خلأ -410 تا يك بار (اتمسفر) در دماي 30- تا 300 درجه سانتي‌گراد روي آن‌ها و اندازه‌گيري كاهش وزن، مورد سنجش عملكرد قرار مي‌گيرند.

موارد یافت شده: 4