لیست اختراعات با مالکیت
احمد صادقي
6 عدد
قالب هاي ماندگار در سازه به علت اجراي مراحل زياد كه باعث افزايش طول اجراي كار و كاهش دقت ساخت و هزينه زياد مي شود. سازه هاي قبلي به دليل وزن سازه بالا و صلبيت پايين در برابر زلزله نامطلوب تر از اين اختراع عمل مي كند در اين روش سيمان و سنگدانه و آب و رنگدانه را با هم به تناسب هاي مورد نياز مخلوط كرده و سپس آنها را در قالب ريخته و روي آن يونوليت قرار داده و سپس نمونه را پس از خشك شدن و ساب دادن دو تيكه بتني را با استفاده از بسته هاي فلزي يا پلاستيكي به هم متصل مي نمايد. مي توان با استفاده از اين روش با كاهش مراحل اجرايي باعث كاهش هزينه شد. و در اين روش به علت كاهش بار مرده سازه مقاومت سازه را در برابر نيروي زلزله افزايش داد و اينكه كلا صلبيت سازه نسبت به سازه هاي قبلي بيشتر است. براي اجراي اين كار ابتدا بستر خطوطي كه قرار است بر روي آن ديوار كشي شود بايد با استفاده از بتن مگر با عيار ۱۰۰ تا ۱۵۰ رگلاژ نمود و پس از آن با اجراي يك رديف از اين بلوك ها مابقي نيز به صورت كام زبانه در هم چفت مي شود . تمامي ديوارهاي ساختماني ، محوطه سازي، درياچه ، سوله و ... مورد استفاده مي باشد .
براي اندازه گيري ضريب رسانش يك كاوشگر رسانش گرمايي كه سيم مقاومت دار درون آن تعبيه شده ابداع گرديد. كاوشگر رسانش گرمايي يك استوانۀ بلند و كم قطر از ماده اي با رسانش گرمايي خوب مي باشد. به دليل رسانش گرمايي بالاي فلز بدنۀ كاشگر و ضخامت ناچيز آن، تقاوت دما در پوستۀ كاوشگر قابل صرفنظر كردن است. جهت اندازه گيري ضريب رسانش گرمايي كاوشگر را درون تودۀ محصول فروبرده (مانند اندازه گيري ضريب رسانش گرمايي تودۀ غلات) و يا با ايجاد سوراخي درون جسم مورد نظر، كاوشگر درون جسم قرار مي گيرد. اساس اندازه گيري ضريب رسانش گرمايي با استفاده از كاوشگر ضريب رسانش گرمايي، قرار گرفتن يك منبع خط حرارت با قطر بي نهايت كوچك و طول بي انتها و حرارت يكنواخت در طول آن درون استوانه اي (با ارتفاع بي نهايت) از مواد همگن مي باشد. با استفاده از يك حسگر دماي منبع خط حرارت در طي مدت آزمايش اندازه گيري مي شود. با استفاده از كاوشگر ضريب رسانش گرمايي ضمن بررسي تغييرات دمايي منبع خط حرارت و اعمال ضرايب تصحيحي اندازه گيري مي گردد. اين كاوشگر ضريب رسانش گرمايي مواد بيولوژيك را د ر مدت زمان كم و با دقت بالا تعيين مي نمايد.
اين اختراع يك پوشش يكپارچهي دو جداره شناور در جهت كاهش تبخير سطحي آب از سطح سدها و مخازن آبي روباز با قابليت اتصال پيني است. مدريت منابع آب در كشورهايي كه درگير بحران كم آبي و خشكسالي هستند اهميت بالايي دارد و از هر طريقي ميزان هدررفت را بايد كاهش داده شود، از اين رو به يكي عوامل هدررفت آب در منابع ذخيزه سازي آب مانند: سدها و مخازن روباز آب ، تبخير سطحي آب به وسيله تاش خورشيد و جريان هوا است كه در يك سال عددي بين 10 تا 15 درصد از كل حجم آب ذخيره شده است. براي حل اين مشكل معيارهايي وجود دارد كه با بررسي آنها به راهحل استفاده از پوششي يكچارچه و دو جداره كه شناور بر روي سطح آب قراردارد را با قابليت اتصال پيني در دو تيپ پنل طراحي و ارائه شده است كه بتواند بازدهي بالا داشته باشد و در مقابل عوامل جوي و شرايط محيطي عملكرد مناسبي داشته باشد، در اين پوشش عملكرد پنل به اينگونه است كه دو جداره از هوا را بر روي سطح آب ايجاد ميكند كه اين عمل سبب به بالابردن راندمان جلوگيري از تبخير سطحي آب شده است.
موارد یافت شده: 6