لیست اختراعات با مالکیت اكبر محمدي
11 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1394/09/01
تاریخ ثبت: 1398/11/26
خلاصه اختراع:

دستگاه تشخيص و سنجش رنگ نوعي ماشين بينايي بهينه سازي شده است كه تحليل ميانگين و توزيع رنگ اجسام مختلف را مورد بررسي قرار مي دهد. دستگاه حاضر تحليل رنگ بصورت نقطه به نقطه، آني و با سرعت بالا در مكان مد نظر كاربر را امكانپذير مي نمايد. دستگاه شامل يك شاسي، منبع جريان برق، نرم افزار پردازش تصوير، صفحه نمايش لمسي، منبع نور بدون سايه و يك دوربين هوشمند يا رايانه لوحي(تبلت) است. پس از قرار گيري اجسام مايع و يا جامد در محفظه شاسي دستگاه، نقطه مد نظر با لمس صفحه نمايش توسط كاربر مشخص و تحليل رنگ محل بـا بررسـي پيكـسل هـاي عكس ديجيتالي برداشته شده از سطح ماده توسط نـرم افـزار دستگاه صورت مي گيرد. تشخيص و سنجش رنگ از طريق اندازه گيري شدت رنگ، توزيع و ميانگين آن حاصل مي گردد. گزارش رنگ سنجي از طريق مولفه هاي RGB، HSI، LAB، CMYK، HUE و... انجام مي گردد. دستگاه حاضر واجد سرعت عملكردي مناسب، دقت تجزيه و تحليل، ثبات و تكرار پذيري بالاست. اين دستگاه خطاي ناشي از عملكرد انسان را به حداقل رسانده و كيفيت رنگ سنجي را افزايش مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/05/24
تاریخ ثبت: 1398/05/24
خلاصه اختراع:

عنوان : دستگاه جوشكاري اربيتال تمام اتوماتيك با كنترل بي سيم مخصوص جوشكاري لوله به ورق ( تكميل اختراع ثبتي 89196 ) orbital welding machine for tube to tubesheet with wireless control اين اختراع مرتبط با دستگاه هاي جوشكاري اتوماتيك مي باشد . اين دستگاه ميتواند عمليات همزمان چرخش وسيم دهي و جوشكاري دور لوله هاي به قطر يك سوم اينچ تا سه اينچ را به صورت خودكار انجام دهد. اين دستگاه براي جوشكاري سرلوله هاي تحت فشار مبدلهاي حرارتي به كار ميرود. اين دستگاه به وسيله يك سنتر مركزي وسه پايه بر روي لوله مسقر شده و كلگي دستگاه كه نازل جوشكاري و نازل سيم دهي روي آن قرار دارد توسط موتور گيربكسي حول لوله ميچرخد و همزمان برق جوشكاري از ركتي فاير به سر تنگستن هدايت ميشود و با برقراري قوس الكتريكي و سيم دهي خودكار توسط بخش سيم دهي فرايند جوشكاري دور لوله انجام ميشود. در طول اين فرايند اين دستگاه توسط يك كنترل باسيم و يك كنترل بي سيم توسط اپراتور كنترل ميشود.مورد استفاده براي جوشكاري سر لوله هاي مخازن تحت فشار و مبدلهاي حرارتي در صنايع نفت و گاز و پتروشيمي

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/14
تاریخ ثبت: 1392/03/21
خلاصه اختراع:

اسكارهيپوتروفيك (HIS) به فيبروپلازي بيش از حد در مراحل التيام درم اطلاق مي شود. اين عارضه از سطح پوست برجسته شده ولي محدود به زخم سوختگي بوده و در طي زمان پسرفت مي كند . با اينكه علت آن ناشناخته است ولي ديده شده كه ترشح فاكتورهاي رشد واسطه گر (TGF-B ) افزايش يافته و باعث افزايش توليد ماتريكس خارج سلولي مانند فيبرونكتين ، الاستين و پروتئوگليكان ها مي شود. كلوييدها، اسكارهاي فيبروزي برآمده¬اي هستند كه از حاشيه¬هاي زخم اوليه فراتر ميروند و در عين حالي كه پسرفت نمي¬كنند، پس از برداشت جراحي نيز معمولا عود مي¬نمايند. اين عنوان از واژه يوناني cheloides به معني »چنگال خرچنگ« برگرفته شده است. اسكارهاي هيپرتروفيك ضايعات مشابهي هستند با اين تفاوت كه به لبه هاي زخم محدود مي¬شوند و با گذشت زمان پسرفت مي¬كنند. هيپرتروفي اسكار معموال ظرف يك ماه پس از آسيب ظاهر مي¬شود در حالي كه ايجاد كلوييد ممكن است به 3 ماه يا حتي سال¬ها زمان نياز داشته باشد. هر دو ضايعه ناشي از پاسخ غيرطبيعي بدن به آسيب درم هستند كه از رسوب بيش از حد كالژن ناشي مي¬شوند كه طي سه مرحله ذيل صورت مي¬گيرد:( التهاب )3-10 روز اول(2( پروليفراسيون )10-14 روز بعدي( 3( بلوغ يا بازآرايش )remodeling. )2 هفته تا چند سال.درمانهاي كلوييد و اسكار هيپرتروفيك مشابه هستند اما اسكار هيپرتروفيك پيش¬آگهي بهتري دارد.

تاریخ ثبت: 1395/04/15
خلاصه اختراع:

دستگاه كلن جوشكاري اربيتال تمام اتوماتيك با قابليت فيلر دهي اتوماتيك با فرآيند تيگ پالسي و كنترل بيسيم با سيستم آب خنك براي كار مداوم مخصوص جوشكاري تيوب به تيوب شيت در دو نوع يكي با قابليت تنظيم اتوماتيك فاصله نقطه جوش و ديگري تنظيم دستي فاصله نقطه جوش

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/05
تاریخ ثبت: 1395/05/06
مخترع/مخترعان: علي اكبر محمدي
خلاصه اختراع:

عوامل آلودگي شير و نحوه كنترل آنها بمنظور تهيه شير سالم و نهايتا\\" حفظ سلامت انسان مورد نظر مي باشد . مطالعاتي كه در مورد جمع‌آوري شير و مراحل بعدي تا تحويل آن به كارخانجات شير پاستوريزه انجام گرفته نشان ميدهد چنانچه در هريك از مراحل توليد و انتقال شير نكات بهداشتي رعايت نگردد، در كيفيت شير تاثير گذاشته و بعلاوه عدم رعايت اصول و موازين بهداشت عمومي در طي عمل پاستوريزاسيون در كارخانه شير پاستوريزه باعث به مخاطره افتادن سلامت انسان ميگردد. سرانه مصرف شير و مشتقات حاصل از آن در ايران را 75- 110 كيلوگرم و اين ميزان در كشورهاي اروپايي 350 تا 500 كيلوگرم مي باشد. دركشورهاي پيشرفته شير خام را بر اساس ميزان ميكروبهاي موجود در آن درجه بندي مي كنند. شير به هنگام خروج از پستان يك گاو شيري سالم پاك و بهداشتي و بدون هر گونه آلودگي ميكروبي است ولي پس از خروج با توجه به فراوا ني ميكروبهاي موجود در محيط ، شير از راههاي متعدد و مختلفي آلوده مي شود.ميكروبهاي موجود درمحيط پس از وارد شدن به شير در مدت زمان بسيار كوتاهي دچار تكثير شده و آنرا آلوده ساخته و در نتيجه از مرغوبيت شير مي كاهند . ميكروبهاي موجود در شير درجه مرغوبيت شير را تعيين مي كنند. بطوريكه ميكروبهاي موجود در شيرقابليت تزايد و تكثير فراوان داشته ودر مدت 30-20 دقيقه تعداد آنها دو برا بر مي شود . بطوريكه هر چند قدر تعداد ميكروبها كم باشد قيمت شير افزايش يافته (كاهش بار ميكروبي شير باعث افزايش قيمت خريد آن تا حدود 50 تا 60 تومان مي شود ) و مر غوبيت آن نيز زياد مي شود. بر همين اساس شير خام را در 4 درجه ارزيابي مي نمايند؛ 1.شير خام ممتاز : شيري است كه ميا نگين ميكروبهاي موجود در آن در هر ميلي ليتر كمتر از 10000 باشد. 2. شير خام درجه يك : شيري است كه ميانگين ميكروبهاي موجود در آن در هر ميلي متر بين ده هزار تا پنجاه هزار مي باشد . 3. شير خام درجه دو : شيري است كه ميانگين ميكروبهاي موجود در آن در هر ميلي متر بين پنجاه هزار تا يك ميليون مي باشد. 4. شير خام درجه سه: شيري است كه ميا نگين ميكروبهاي موجود در آن در هر ميلي متر بين يك ميليون تا سه مليون مي باشد. اكثر ميكروبهاي موجود در محيط وقتي كه وارد شير مي شوند با تو ليد اسيد از كيفيت شير كاسته و بو و مزه آنرا تغيير ميدهند اين ميكروبهاي اسيد زا در نهايت سبب ترشيده شدن شير مي شوند . به همين منظور جهت توليد شير ممتاز و مرغوب مي بايست با رعايت اصول بهداشتي مربوط به نگهداري ،تغذيه ،دوشش گاو شيري از آلوده شدن شير با ميكروبهاي مذكور جلوگيري نمود ضمن اينكه درجه حرارت شير را بطور سريع كاهش داد. اما از آنجا كه در سالهاي اخير بيشتر كارخانه ها توجه زيادي در اين زمينه معطوف داشته اند و شيرهايي را كه بار ميكروبي بالايي داشته باشند برگشت مي زنند، مشكل ديگري سلامت اين ماده مغذي و پيرو آن سلامت مصرف كنندگان را تهديد مي كند و آن نيز اضافه كردن موادي به شير براي پايين آوردن بار ميكروبي است. برخي از افراد، برخي مواد ميكروب كش، وايتيكس ،فرمالين ،سود، آب اكسيژنه ، جوش شيرين و ... به شير اضافه مي كنند كه بار ميكروبي شير را پايين بياورند.بسياري از اين تركيبات باعث از بين بردن بار ميكروبي شير به صورت مصنوعي مي شود، ولي ديگر آن شير، ماده اوليه مناسبي براي توليد محصولات نخواهد بود. چون از يك ماده اوليه بي كيفيت، محصول نهايي باكيفيت نمي توان توليد كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/05
تاریخ ثبت: 1394/11/05
مخترع/مخترعان: علي اكبر محمدي
خلاصه اختراع:

اين كندوي زنبورعسل بدليل جنس محكم و خيلي بادوام و بسيار سبك و عايق براي زنبورداري در مناطق سرد و گرم بسيار مناسب مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1395/05/31
تاریخ ثبت: 1396/04/12
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع اين كندوها جهت مطالعات بيولوژيكي و رفتاري زنبورها و همچنين استفاده جهت نمايش به علاقمندان طراحي شده است. اين كندو اصولا داراي ديواره هاي شيشه‌اي نشكن است و ممكن است داراي يك تا دوقاب ويا بيشتر باشد ولي قابها بصورت عمودي روي يكديگر قرار داده مي شوند. ضمنا اين كندو داراي يك راه ورود و خروج است كه از طريق پنجره يا ديوار آزمايشگاه يا اتاق به بيرون ارتباط پيدا مي‌كند و معمولا در آزمايشگاه و يا اتاق نگهداري ميشوند و مجهز به شربت خوري و تله گرده‌گير نيز مي باشد، در چنين كندوهايي به تناسب ظرفيت آن قاب نوزاد با زنبور و ملكه قرار ميگيرد. لازم به ذكر است كه جهت ديد در شب مجهز به نور قرمز مي باشد كه زنبور نسبت به نور قرمز نابينا مي باشد و فعاليت هاي شبانه نيز قابل روئت مي باشد. زنبورهاي بكار رفته در اكواريوم از نژادهاي بسيار آرام مي باشد و قابها استاندارد لانگستروت استفاده گرديده است.

تاریخ ثبت: 1399/09/15
خلاصه اختراع:

هر ساله بخش قابل توجهي از عناصر غذايي به همراه برداشت محصول و انجام هرس از زمين هاي باغي و زراعي برداشت مي شوند. بخش وسيعي از عناصر باقيمانده در زمين هم، به شكل هاي مختلف از دسترس گياه خارج مي گردند، بنابراين كوددهي امري لازم و ضروري است. كودهاي شيميايي علاوه بر معضلات زيست محيطي و بهداشتي، ضريب شوري و PH بالايي داشته و همچنين به دليل تركيبات ناپايدار، با سرعت از دسترس گياه خارج مي¬شوند. كودهاي آلي-حيواني (مانند گاوي، مرغي و گوسفندي) نيز كه در كشاورزي مورد استفاده قرار مي گيرند، به دليل معايبي از قبيل دارا بودن بوي نامطبوع، شوري و pH بالا، بذر علف¬هاي هرز، تخم آفات و انگل¬ها، درصد بالاي نيتروژن به فرم اوره، دامنه مصرف محدودي دارند. لذا، امروزه جاي يك تركيب كود آلي، كه بتواند اين مشكلات عديده، در كشاورزي را كاهش داده و تعديل كند، بسيار خالي است. با استفاده از كود عصاره و تفاله موم زنبور عسل، كه از فرآيند بازيابي و آماده سازي موم، براي زنبور عسل توليد مي شود، مي توان به بسياري از اين مشكلات فائق آمد و بدون محدوديت در زمينه مصرف، در تمام كشت هاي زراعي، باغي، گلخانه اي، هيدروپونيك و منابع طبيعي همچون مراتع و جنگل ها پرفايده و سودمند واقع شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/01
تاریخ ثبت: 1389/09/22
مخترع/مخترعان: علي اكبر محمديارلو
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف : ‏تبديل سر پيچ يك به ... ‏مشكل فني : بعضي اوقات اتفاق مي افتد كه در محيط منزل يا مكانهاي اداري و ،ورزشي نياز به نور بيشتري داريم اما وقت و هزينه كافي نيست هدف ارائه اين طرح رفع مشكل در كمترين وقت و با كمترين هزينه است كه با يك ته پيچ و چند سرپيچ انجام مي شود در ضمن اين طرح نياز به سيم كشي جديد يا تكنسين برق نيست در اين طرح از يك انشعاب لامپ ( سر پيچ ) چند لامپ را مي توان روشن كرد .

موارد یافت شده: 11