لیست اختراعات با مالکیت امير ابراهيمي
21 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 21
تاریخ ثبت: 1397/10/01
مخترع/مخترعان: سيدجواد دانش
خلاصه اختراع:

استفاده از عايق حرارتي بر روي پاتيل مذاب به منظور حفظ دماي ذوب از دير باز مورد نظر صنعتگران بوده كه يكي از رايج ترين آنها استفاده از سبوس گندم مي باشد. استفاده از سبوس با توجه به قيمت مناسب آن بيشتر مورد توجه بوده و هست كه افت دماي حدود 100 درجه را طي حدود 45 دقيقه در پ داشته است. در اين پوشش جديد كه از تركيب آگلومرات ريز دانه و پودر الومينيوم استفاده شده است با ايجاد واكنش گرما زاي آلومينوترميك از افت دماي پاتيل چدن جلوگيري كرده كه در درصدهاي خاصي از مواد مذكور حتي افزايش دما نيز خواهد داشت. اين مواد در مقياس صنعتي وافعي نيز تست گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/22
تاریخ ثبت: 1390/05/15
خلاصه اختراع:

‏بكارگيري فناوري مدرن براي افزايش توانايي افراد نابينا يكي از دغدغه هاي مهم كساني است كه به بازتواني و نوتواني افراد و گروههاي خاص مي انديشند. استفاده از فناوري براي نابيناييان و پاسخ به برخي از نيازهاي آنان با استفاده از پديده هاي نوين عصر حاضر نيز موضوعي است كه در همين عرصه مورد توجه قرار گرفته است. سازمان بهداشت جهاني ( World Health Organization ‏) تخمين مي زند در حال حاضر حدود ٣۵ ‏ميليون نابينا در جهان زندگي مي كنند و حدود 161 ميليون نفر از جمعيت جهان دچار اختلالات بينايي هستند. همچنين در هر ۵ ‏ثانيه يك نفر به تعداد افراد با اختلالات بينايي اضافه مي شود. ‏هم اكنون در كشور ما بيش از 410 هزار نفر نابينا و كم بيناي نيازمند به خدمات توانبخشي هستند و تعداد نابينايان شناخته شده تحت پوشش سازمان بهزيستي كشور 76000 ‏نفر مي باشد. ‏جهت ياب نابينايان با جهت يابي و اعلام وضعيت به صورت صوتي افراد نابينا را از موقعيت موانع آگاه مي سازد . اين محصول گامي نو در صنايع مهندسي پزشكي در كشورمان و دنيا بوده كه كشور عزيزمان را با ساير كشورهاي پيشرفته همگام نموده و جهت خودكفايي فني و علمي پيش خواهد برد. مزيت طرح پيشنهادي نو بودن ايده اين جهت ياب و كليت كاربردي بودن اين محصول بصورت صنعتي براي نابينايان ، دقت بسيار بالا ، قابليت تشخيص موانع در راستاي انتخابي فرد نابپنا ، قابليت استفاده آسان و الگوريتم انتخاب نوع پيام هاي صوتي مختلف هشدار دهنده ، قابليت حمل آسان ، طراحي صنعتي طبي با رعايت ارگونومي ، قابليت تشخيص موانع در آرايشي ابتكاري راستاهاي مختلف براي نابينايان مي باشد كه در كل از برخورد و افتادن و آسيب فيزيكي ( و بالطبع روحي ) نابينايان جلوگيري مي كند و همچنين قيمت تمام شده مناسبي دارد . در مقياس صنعتي اين محصول مي تواند امكانات امنيتي و رفاهي ملموسي را براي استقلال قشر نابينا فراهم آورد. بزرگترين نكته متمايز كننده اين طرح در مدار طراحي شده نوع اسكن كردن محيط و انتخاب نوع پيام ها و كليت اين طرح بصورت صنعتي مي باشد كه دراين شكل و اين كيفيت هيچگونه محصول مشابهي در هيچ جاي دنيا ندارد. با توجه به ابتكاري بودن طرح پيشنهادي وقت و تحقيقات زيادي صرف قابليت صنعتي شدن اين محصول و طراحي صنعتي مناسب جهت استفاده ‏آسان براي مصرف كننده ‏اصلي اين محصول ( نابينايان) صرف شده ‏است

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/22
تاریخ ثبت: 1390/05/15
خلاصه اختراع:

گر نباشد چشم ظاهر عيب نيست در نبود چشم دل بايد گريست بكارگيري فناوري مدرن براي افزايش توانايي افراد نابينا يكي از دغدغه هاي مهم كساني است كه به بازتواني و نوتواني افراد و گروههاي خاص مي انديشند. استفاده از فناوري براي نابينايان و پاسخ به برخي از نيازهاي آنان با استفاده از پديده هاي نوين عصر حاضر نيز موضوعي است كه در همين عرصه مورد توجه قرار گرفته است. سازمان بهداشت جهاني World Health Organization تخمين مي زند در حال حاضر حدود 35 ميليون نابينا در جهان زندي مي كنند و حدود 161 ميليون نفر از جمعيت جهان دچار اختلالات بينايي هستند. همچنين در هر 5 ثانيه يك نفر به تعداد افراد با اختلالات بينايي اضافه مي شود. هم اكنون در كشور ما بيش از 410 هزار نفر نبينا و كم بينايي نيازمند به خدمات توانبخشي هستند و تعداد نابينايان شناخته شده تحت پوشش سازمان بهزيستي كشور 76000 نفر مي باشد. عصاي التراسونيك با جهت يابي و اعلام وضعيت به صورت صوتي افراد نابينا را از موقعيت موانع آگاه مي سازد. اين محصول گامي نو در صنايع مهندسي پزشكي در كشورمان و دنيا بوده كه كشور عزيزمان را با ساير كشورهاي پيشرفته همگام نموده و جهت خودكفايي فني و علمي پيش خواهد برد. مزيت طرح پيشنهادي نو بودن ايده اين عصا و كليت كاربردي بودن اين محصول بصورت صنعتي براي نابينايان دقت بسيار بالا، قابليت تشخيص پله و جوي (كه از بزرگترين مشكلات حركت نابينايان است) ، قابليت استفاده آسان و الگوريتم انتخاب نوع پيام هاي صوتي مختلف هشدار دهنده قابليت حمل آسان، طراحي صنعتي طبي با رعايت ارگونومي، قابليت تشخيص موانع در آرايشي ابتكاري در ارتفاعات و راستاي مختلف براي نابينايان مي باشد كه در كل از برخورد و افتان و آسيب فيزيكي (و بالطبع روحي) نابينايان جلوگيري مي كند و همچنين قيمت تمام شده مناسبي دارد. در مقياس صنعتي اين محصول مي تواند امكانات امنيتي و رفاهي ملموسي را براي استقلال قشر نابينا فراهم آورد. بزرگترين نكته متمايز كننده اين طرح در مدار طراحي شده نوع اسكن كردن محيط و انتخاب نوع پيام ها و كليت اين طرح بصورت صنعتي مي باشد كه در اين شكل و اين كيفيت هيچگونه محصول مشابهي در هيچ جاي دنيا ندارد. با توجه به ابتكاري بودن طرح پيشنهادي وقت و تحقيقات زيادي صرف قابليت صنعتي شدن اين محصول و طراحي صنعتي مناسب در جهت استفاده آسان براي مصرف كننده اصلي اين محصول (نابينايان) صرف شده است اميد مي رود در صورت حل نيازهاي داخلي و رسيدن به مرحله ي صادرات بتواند منبع درآمد و ذخيره ارزي كشور باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/24
تاریخ ثبت: 1388/08/30
خلاصه اختراع:

امروزه سنسورها اطلاعات زيادي راجع به حرارت، دما، آب و هوا، موقعيت آب و هوايي، زمين، حمل و نقل دريايي و آلوده كننده هاي شيميايي فراهم مي كنند. ارگانيسم هاي بيولوژيكي قادر به شناسايي محيط زيست هستند. در زندگي ارگانيسم ها سنسورها از ابعاد ماكرو تا ميكرو و نانو فعاليت دارند. در بيوتكنولوژي سنسورها حساسيت شان زياد شده و زمان عكس العمل كاهش پيدا كرده است. تصور كنيد يك سنسور بيوآناليتيكال مي تواند يك ذره كوچك ويروس را قبل از تكثير ويروس و قبل از بروز علايم، در گياه و حيوان شناسايي كند. در مجموع اگرچه روشهاي بيوتكنولوژي براي جداسازي آنزيم ها و ميكروارگانيسم ها در دست بوده و يك موضوع به اثبات رسيده مي باشد اما تحقيقات بسيار اندكي براي گونه هايي كه در جريان واقعي پسماند صنايع مختلف مي باشد صورت گرفته است. اين پروژه تلاشي است براي نشان دادن مشكلات موجود در اين زمينه، شناسايي تكنولوژيهاي در دسترس و شناسايي محدوديت هايي كه احتمالا در كاربردهاي بيوتكنولوژي در طراحي و بكارگيري ابزارهاي مدرن اندازه گيري وجود دارد. اميد آنكه بتوان از اين ميكروارگانيزم ها براي اهداف ياد شده بهره گرفت و آن را تا مرحله صنعتي پيش برد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/09/09
تاریخ ثبت: 1387/09/12
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/08/12
تاریخ ثبت: 1387/08/26
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 21