لیست اختراعات با مالکیت حسن كرمي
27 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 27
تاریخ اظهارنامه: 1391/01/19
مالک/مالکان: حسن كرمي
تاریخ ثبت: 1391/05/03
خلاصه اختراع:

- جبران كاستي هاي ماشين آلات موجود ۲- متناسب با نيازها و بافت مناطق روستايي دور از مركز و عبور از موانع طبيعي و مكان هاي صعب العبور ٣- كاهش هزينه هاي جاري و استهلاك پايين 4- استفاده آسان از دستگاه بدون نياز به نيروهاي ماهر و متخصص 5- امكان اتصال به كشنده هاي گوناگون بخصوص تراكتور، نيسان و ... 6- درآمد زا بودن دستگاه با استفاده از لوازم جانبي مانند سر نازل كارواش و سمپاشي در مزارع كشاورزي و باغات 7- عدم نياز به جايگاه دائمي ۸- قدرت مانور و راندمان بالا

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/23
تاریخ ثبت: 1391/11/18
مخترع/مخترعان: محسن كرمي خشك اباد
خلاصه اختراع:

به طور كلي اين سيستم از 4 قسمت اصلي يعني: 1- آنتن 2- تگ 3- پردازشگر 4- نرم افزار تشكيل شده است كه در مكان هاي معاينه فني پس از تست و تأييد خودرو هنگام صدور كارت و تحويل برچسب معاينه فني، به جاي تحويل برچسب هاي معمولي از برچسب هايي كه حاوي چيپ هستند استفاده مي شود و تاريخ پايان اعتبار و اطلاعاتي مربوط به شناسايي خودرو توسط دستگاهي به حافظه اين تگ ها داده مي شود و بر روي شيشه ماشين مورد نظر نصب مي گردد. آنتن ها و دستگاه هايي كه به اين آنتن ها متصل مي شود تا اطلاعات اين تگ ها را بخواند در پليس راهاي كشور نصب مي گردند و هنگامي كه اين خودروهيي كه داراي تگ مي باشند از مقابل آنتن عبور كنند اطلاعات درون حافظه تگ را خوانده و تاريخ اعتبار معاينه فني را چك مي كند و در صورت مجاز بودن به مأمورين پليس راه با اعلام چراغ سبز اعتبار معاينه فني را تأييد مي كند و در غير اين صورت كه تگ نداشته باشد يا مدت اعتبار آن گذشته باشد با چراغ زرد اعلام مي كند و پس از آن شم اره پلاك ماشين مورد نظر را چك كرده كه اين پلاك جزء ماشين هاي مسروقه يا تحت تعقيب مي باشد يا نه، در صورتي كه جزء اين گروه باشد با اعلام چراغ قرمز مأمورين را براي نگه داشتن آن آگاه مي سازد. وجود اين سيستم با توجه به قابليت ها و هزينه هاي نصب اجراي پايين آن مي توان تهيه گزارش هاي مختلفي از ورود به خروج خودروها به داخل يا خارج هر استان و شهري در نظر گرفت مثلا چه تعداد خودرو در يم روز معين به داخل شهر وارد يا خارج شده اند يا اين كه مي توان مشخص كرد كه يك ماشين مسروقه در آخرين مسيري كه وارد شهر شده از كدام پليس راه عبور كرده و وارد چه شهري شده است. و گزارش هاي متعدد ديگر... از قابليت هاي بسيار مهم اين سيستم سرعت عمل بسيار بالاي آن مي باشد يعني بعد از خواندن حافظه تگ، شماره پلاك آن خودرو را در حافظه خود جستجو مي كند البته شماره پلاك هاي مسروقه يا تحت تعقيب يكبار بايد به دستگاه ارسال شوند و پس از آن نياز به اتصال مداوم به كامپيوتر ندارد. در صورتي كه جزء اين شماره هها باشد اعلام مي كند. چگونگي جستجو ميان هزاران شماره و جواب دادن كمتر از يك ثانيه امري بسيار مهم در اين دستگاه و نحوه برنامه نويسي آن مي باشد كه چه يك شماره بر روي آن ذخيره شده باشد چه هزاران شماره هيچ فرقي بين سرعت عمل بين اين دو نمي باشد و پاسخ به اينكه آيا اين شماره جزء شماره هاي داخلي حافظه مي باشد در كسري از ثانيه انجام مي گيرد. دارا بودن خروجي هاي متفاوت براي اين دستگاه از ديگر مزاياي آن هست كه مي توان به هر هشدار دهنده اي قرمان داد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/05/28
مالک/مالکان: آقاي حسن كرمي
تاریخ ثبت: 1394/05/18
خلاصه اختراع:

توليد نانوذرات پوست گردو و كاربرد آن به عنوان فيلتر تصفيه آب زمينه اختراع: تصفيه آب و محيط زيست فلزات سنگين گروهي از عناصر هستند كه در غلظت هاي بالاتر از حدود استاندارد هاي زيست محيطي به عنوان آلاينده شناخته مي شوند، اين فلزات با ورود به زنجيره غذايي و تجمع بيولوژيكي در موجودات زنده وانسان باعث بروز اختلالات، بيماري ها و اثرات ناطلوب بسياري در اين موجودات مي شوند. بنابر اين با توجه به اين اثرات، حذف و كاهش اين آلاينده ها از آب وفاضلاب، امري ضروري است. روش هاي بسياري براي حذف اين فلزات وجود دارد. ترسيب شيميايي، روش هاي غشايي، اسمز معكوس، شناور سازي و تصفيه الكتروشيميايي و.....اين روش ها به دليل هزينه فراوان، مقرون به صرفه نيستند و همچنين به دليل مشكلات ديگري از قبيل حذف ناقص، آلودگي شيمايي جديد، سمي بودن واكنش گر ها، ايجاد پسماند از خود منعقد كننده ها و...كه هر كدام دارند مشكلاتي ايجاد كرده اند. جذب سطحي يك روش مفيد تر و كم هزينه تر مي باشد. بر اساس آزمايشات انجام شده در طي پايان نامه كارشناسي ارشد اينجانب (زهره موسي خاني به راهنمايي دكتر حسن كرمي)، نانوذرات پوست گردو يك جاذب بسيار قوي و سريع براي حذف يون هاي آهن، منگنز، سرب، كادميم، جيوه، نيكل، مس، زينك، آلومنيوم و... از آب هاي آلوده مي باشد. نتايج تجربي نشان داد كه اين نانوذرات در مدت زمان كمتر از 5 ثانيه قادر هستند فرآيند جذب تعادلي يون ها را كامل كرده و به صورت كمي اين يون ها را از آب جذب كرده و آب را تصفيه نمايند. نانوذرات پوست گردو مي تواند در داخل يك لوله پلاستيكي پر شده و ابتدا و انتهاي لوله به كمك فيلتر هاي پلي اتيلني يا شيشه اي بسته شود تا نانوذرات فشرده نگه داشته شوند. قطر داخلي لوله و طول آن بستگي به حجم آب و دبي عبور آن از لوله دارد. آزمايشات تجربي نشان داد كه نانوذرات مذكور پس از اشباع شدن با يون هاي فلزات سنگين، به راحتي مي تواند با يك بار شستشو با محلول اسيد نيتريك احياء شده و براي استفاده مجدد آماده شود. بر اساس ايزوترم لانگموير، ظرفيت نانوذرات پوست گردو به ازاي هر يون 17 گرم بركيلوگرم جاذب مي باشد. به عبارت ساده تر، يك كيلوگرم نانوذرات پوست گردو كه در داخل يك لوله به قطر داخلي 5 سانتي متر و طول 20 سانتي متر پر شده است مي تواند حدود 17 گرم از هر يك از يون هاي مذكور را از آب گرفته و در روي خود ذخيره نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/06/29
مالک/مالکان: آقاي حسن كرمي
تاریخ ثبت: 1395/07/17
مخترع/مخترعان: حسن كرمي حسنا لطيفي
خلاصه اختراع:

مرحله آخر استخراج هيدرومتالوژي فلزات، استحصال الكتروشيميايي آن مي باشد. به دليل كامل نبودن فرايند الكتروليز، پسماندهاي واحدهاي استحصال فلز، حاوي مقادير زيادي از يون فلزات مي باشد. ورود اين پسماندها به طبيعت علاوه بر كاهش درآمد واحد توليدي، يكي از معضلات بزرگ زيست محيطي است. در تكنيك الكتروليز دو ظرفي، بدون استفاده از احياگر شيميايي و تجهيزات پيشرفته، كارايي احياي فلز افزايش مي يابد. به اين منظور از يك وان بزرگ 70و يك وان كوچك استفاده مي شود كه محلول بين دو وان توسط يك پمپ چرخانده مي شود. حجم وان بزرگ حداقل ده برابر وان كوچ بايد باشد. الكترودها در داخل وان كوچك قرار مي گيرند و حجم الكترودها بايد حداقل 80% حجم وان كوچك باشد. در حالي كه محلول بين دو وان در حال چرخش است، جريان الكتريكي با چگالي ثابت اعمال شده و يون هاي فلز بر روي كاتد احيا مي شود. افزايش كارايي استحصال يون فلز در فرايند الكتروليز از لحاظ علمي و اقتصادي حائز اهميت مي باشد و از تكنيك الكتروليز دو ظرفي مي توان در صنعت استفاده كرد

تاریخ ثبت: 1399/08/14
خلاصه اختراع:

با توجه به خواص تغذيه اي مناسب كينوا، پزشكان زيادي در ايران، بيماران خود را توصيه مي كنند تا به جاي برنج و غلات، كينوا مصرف نمايند. بر اين اساس چند سالي است كه كشت كينوا در ايران آغاز شده است اما مهمترين مشكل كشاورزان، دستيابي به روشي براي تسهيل كندن پوست دانه هاي كينوا مي باشد كه باعث دلسردي كشاورزان از كشت اين غله با ارزش شده است. در اين اختراع، دستگاه پوست كني (ساپونين زدايي) و بوجاري همزمان كينوا شرح داده شده است. اين دستگاه شامل سه لوله فلزي با قطر حداقل 60 ميلي متر و طول حداقل 100 سانتي متر است كه به صورت سري نسبت به هم قرار مي گيرند. داخل هر لوله، يك شافت ساينده فلزي از جنس، آهن، استيل، مس يا برنج وجود دارد كه سطح شافت عاج هايي با قطر حداكثر نصف كينوا ايجاد شده است اين شافت ها با سرعت حداقل 500 دور بر دقيه مي چرخند و در حالي كه كينوا از يك سمت وارد فضاي بين لوله و شافت مي شود، پس از سايش از سمت ديگر لوله خارج شده و وارد محفظه بوجاري مي شود تا ذرات ساپونين و سنگ ريزه، و ساقه ها و برگ هاي خشكيده همراه كينوا از آن جدا شوند. سايش و بوجاري كينوا به صورت سري در سه لوله و محفظه متوالي بوجاري انجام مي شود و خروجي محفظه بوجاري سوم كاملا عاري از ساپونين و سنگ ريزه و باقيمانده ساقه و برگ خشكيده مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/13
تاریخ ثبت: 1389/06/24
مخترع/مخترعان: حسن خانه زر
خلاصه اختراع:

خلاصه: نانو ساختارهاي دي اكسيد سرب(pbo2) با روش ساده هيدروترمال توليد شده اند. تركيب و ريخت شناسي نمونه ها به وسيله پراش اشعه ( XRD)X و ميكروسكوپ الكتروني روبشي (SEM) و(TEM)مورد بررسي قرار گرفته است. ريخت شناسي حاصله مانند نانو صفحات يا نانو ذرات كروي به وسيله اصلاح ساده در شرايط واكنش در توليد به صورت انتخابي بدست مي آيد. تاثير پارامترهاي مختلف بر روي ريخت شناسي نمونه هاي حاصله مانند غلظت نيترات سرب(2pb(No3 )) به عنوان ماده اوليه واكنش، آمونيوم پرسولفات (NH4 )2 S2 o8 )) به عنوان اكسيد كننده و پلي وينيل پيروليدون (PVP)به عنوان تصحيح كننده ساختار مورد رسيدگي قرار گرفته است. همچنين، تركيب محصول به وسيله دماي محلول ها كه در تهيه pbo2، 60 درجه سانتي گراد كنترل شده اند. در اين توليد ، پلي وينيل پيروليدون (MW=30.000)(PVP) با غلظت1../. مولار به 70 ميلي ليتر از pb(OH)3 15./. مولار كه تشكيل شده است از محلول نيترات سرب (pb(No3 ) 2) به همراه سود (NaOH)1 مولار درPH=14 اضافه مي كنيم . محلول حاصله را به مدت 3 ساعت در دماي 60 درجه سانتي گراد و پس از حصول اطمينان از حل شدن كامل PVP حرارت مي دهيم . سپس محلول آبي 5/1 مولار آمونيوم پرسولفات (NH4 )2 S2 O8)) را به ميزان 3 ميلي ليتر تحت شرايط ثابت قبل به آن اضافه مي كنيم . براي تهيه pb o قرمز، محلول هموژن بالا را در يك اتوكلاو استيل و در دماي 110 درجه سانتي گراد به مدت 4 ساعت حرارت مي دهيم . سپس نانو كربن تيوپ را با اولتراسونيك پخش كرده و فرايند قبل را اين بار در حضور كربن نانو تيوپ انجام مي دهيم تا نانو كامپوزيت حاصل و با تهيه فاز جامد از آن برخي آلاينده ها را جداسازي و از آن در تصفيه آب بهره گيريم.

تاریخ اظهارنامه: 1388/10/01
تاریخ ثبت: 1388/10/27
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/27
تاریخ ثبت: 1388/09/09
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق، يك دستگاه آسياب گلوله اي مخصوص براي تبديل كودهاي آلي به نانو كود آلي طراحي و ساخته شد. با بكار گيري دستگاه، نانو كود آلي از كود حيواني معمولي تهيه شده و در كاشت گياه لوبيا سبز مورد استفاده قرار گرفت. نتايج حاصل بسيار قابل توجه بوده و توانايي نانوكودهاي توليد شده را در افزايش چشمگير محصول و افزايش اندازه و وزن محصول ثابت نمود. جهت بررسي و اثبات آن با كاربرد مقادير مختلف نانو كودهاي آلي توليدي در شرايط مزرعه اي (مقياس بزرگ) به اجرا درآمد و بررسي آزمايشات كمي و كيفي آن در رشد و نمو و بازدهي لوبيا سبز نشان مي دهد در مقايسه با روش هاي متداول و رايج از عملكرد و راندمان بالايي برخوردار بوده و تأثير مثبتي دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/09/02
تاریخ ثبت: 1400/06/09
خلاصه اختراع:

استحصال فلزات گروه پلاتيني و طلا از سنگ معدن و بوردهاي الكترونيكي به روش ليچينگ سيانوري، ليچينگ تيزابي، ليچينگ توسط گاز كلر يا محلول‏هاي هيپوكلريدي انجام مي‏‏شود كه از بين اين روش‏‏‏ ها، روش ليچينگ سيانوري كاربرد صنعتي گسترده اي در ايران و ساير كشورها دارد. اما روش سيانوري از لحاظ پايين بودن كارآيي و آلايندگي محيط زيست خطرناك، منفور و غير اخلاقي است. در اين اختراع، روش سبز و دوستدار محيط زيست بر پايه انحلال فلز گران قيمت توسط گاز ازن در محلول حاوي يك نمك كلريدي نظير سديم كلريد، كلسيم كلريد و پتاسيم كلريد و يك اسيد نظير كلريدريك اسيد (هيدروكلريك اسيد) يا ساير اسيدهاي معدني نظير نيتريك اسيد و يا سولفوريك اسيد و نيز حضور يك اكتيواتور فرموله شده حاوي كربوران اسيد و برم معرفي مي شود. حضور اكتيواتور منجر به افزايش كارآيي و كاهش زمان انحلال مي شود. يون‏هاي طلا يا فلزات گروه پلاتين با يون‏هاي كلر تشكيل كمپلكس كلريد مي‏دهند. استحصال فلزات گروه پلاتيني و طلا از محلول ليچ به سادگي و از طريق احياي شيميايي و يا احياي الكتروشيميايي انجام مي شود.

موارد یافت شده: 27