لیست اختراعات با مالکیت
حسين كرمي
10 عدد
دستگاههاي جداسازي روغن شامل سه بخش اصلي موتور، گيربكس و پرس است. پرس كه بخش اصلي و مهم دستگاه ميباشد شامل دو بخش است. يكي بخش انتقال قدرت و ديگري بخش ماردون. تعداد اجزاي بخش انتقال قدرت كمتر از بخش ماردون است اما ساخت اين اجزا به دليل وجود انطباقات و اندازههاي با تلرانس بسته داخلي و خارجي، به زمان توليد و مونتاژ بسيار بيشتري نياز دارد. بنابراين اگر بتوان اين بخش از پرس را حذف كرد، نه تنها هزينه و زمان توليد پرس به نصف كاهش پيدا ميكند بلكه در روند توليد دستگاه تحول بزرگي رخ ميدهد. در واقع مشكل اصلي دستگاههاي موجود، بخش انتقال قدرت پرس چه به لحاظ ساخت آن و چه اثرمنفي اصطكاك آن است. در اين اختراع بر اساس انتخاب مناسب نوع گيربكس و شرايط نصب آن، بخش انتقال قدرت پرس حذف شده و علاوه بر حل مشكل مذكور بهينه سازيهايي در بخش ماردون صورت گرفته كه منجر به افزايش راندمان و سادگي بيشتر پرس شده است. بهينه سازي انجام شده در بخش ماردون به حذف نازلها و تعريف نازل متغير و استفاده از مارپيچ راستگرد آماده و فشرده سازي مجموعه آن مربوط ميشود. اين تغييرات؛ سادگي توليد پرس، كاهش انرژي مصرفي، استحصال بهينه روغن و حصول قابليت تنظيم روي كار (بدون توقف) را در پي دارد.
امروزه استفاده از ابزار الات پزشكي پيشرفته در تشخيص و درمان بيماري بسيار مهم و حايز اهميت ميباشد بطوريكه استفاده از ابزارهاي پيشرفته ضريب ايمني كار پزشكان را بالا برده و بيمار اطمينان خاطر و قوت قلب بيشتري براي تن دادن به اعمال جراحي را دارا ميباشد.استفاده از ابزرهاي سنتي و غير علمي ديگرجايي براي استفاده در جراحي و درمان ندارند و بنابراين ساخت دستگاههاي پزشكي مطابق با استانداردهاي علمي در پزشكي از ضروريات اجتناب ناپذير ميباشد . بنابراين در اين اختراع به ساخت دستگاهي ك بتواند در اعمال جراحي اندوسكوپيك استفاده شود پرداخته ميشود
سامانه سخت افزاري ارايه شده در اين اظهارنامه براساس روشهاي تصويربرداري راداري به روش تغييرات گام به گام سينوسي، جهت كاهش احتمال تشخيص اشتباه در وجود يا عدم وجود عيب جابجايي محوري كاربرد دارد. در روش تصويربرداري راداري سيگنالهاي سينوسي با فاصله زماني مشخص به سمت هدف ارسال نموده و بازتاب آن را، كه داراي اختلاف در اندازه و فاز است، اندازهگيري ميگردد. آنتنهاي فرستنده و گيرنده در طول يك خط راست جابجا شده و سيگنال بازتاب شده از آن در نقاط مختلف اين خط اندازهگيري ميگردند. مجموعه اين سيگنالها يك دادهي دوبعدي را در حوزه زمان-فضا تشكيل ميدهند. اين داده دوبعدي، پس از حذف نويز و بخشهاي ناخواسته، با استفاده از الگوريتم مهاجرت كيرشهف يك تصوير دوبعدي تبديل ميگردد. استفاده از روش SF اين امكان را ايجاد مي كند كه با وقوع يك تخليه جزيي در حين ارسال يا دريافت يكي از سيگنالها، بتوان سيگنال دريافتي را پالايش نموده و در صورتي كه محدوده فركانس سيگنال دريافتي بسيار بيشتر از سيگنال ارسالي باشد، وجود سيگنال اضافي تخليه جزيي را در حين تصويربرداري تشخيص داد. در اين صورت بايد در اين فركانس دوباره فرآيند ارسال و دريافت صورت مي گيرد. زيرا وقوع تخليه جزيي در حين تصويربرداري ممكن است باعث تشخيص اشتباه شود. روش قبلي كه بر پايه ارسال يك پالس گوسي بود نسبت به روش پيشنهادي، كه به صورت ارسال سيگنالهاي سينوسي مجزا است، امكان تشخيص وقوع تخليه جزيي حين تصويربرداري راداري را نداشت. در نتيجه در روش پيشنهادي احتمال تشخيص خطا كاهش پيدا كرده است.
در اين طرح يك روش جديد براي تشخيص عيب بيرون زدگي و فرورفتگي سيمپيچ ارائه شدهاست. اين روش براساس روشهاي تصويربرداري راداري در فركانس UHF و به روش stepped-frequency، عمل ميكند. در اين روش تصويربرداري راداري سيگنال هاي سينوسي به سمت هدف ارسال نموده و بازتاب آن را، كه داراي اختلاف در اندازه و فاز است، اندازهگيري ميگردد. سيگنال بازگشتي از سيمپيچ كه يك سيگنال يك بعدي ميباشد، دربرگيرنده بخش از اطلاعات فيزيكي آن ميباشد. براي بهدست آوردن اطلاعات بيشتر از سيمپيچ، آنتنهاي فرستنده و گيرنده در طول يك خط راست جابجا شده و سيگنال بازتاب شده از آن در نقاط مختلف اين خط اندازهگيري ميگردند. مجموعه اين سيگنالها يك دادهي دوبعدي را در حوزه زمان-فضا تشكيل ميدهند. اين داده دوبعدي، پس از حذف نويز و بخشهاي ناخواسته، با استفاده از الگوريتم مهاجرت كرشهف يك تصوير دوبعدي تبديل ميگردد. استفاده از روش stepped-frequency بدليل امكان تشخيص وقوع تخليه جزيي در حين تصويربرداري راداري، باعث كاهش تشخيص اشتباه در روش تصويربرداري راداري مي گردد. با تجزيه و تحليل تصاوير، علاوه بر تشخيص عيب تغيير شكل سيمپيچ، در تعداد آنتن¬هاي نصب شده در بدنه ترانسفورماتور صرفه جويي مي گردد.
در اين طرح يك فرآيند جديد براي تشخيص عيب بيرون¬زدگي و فرورفتگي سيمپيچ ارائه شدهاست. اين فرآيند براساس فرآيندهاي تصويربرداري راداري در فركانس UHF و به فرآيند stepped-frequency، عمل ميكند. در اين فرآيند تصويربرداري راداري سيگنال¬هاي سينوسي به سمت هدف ارسال نموده و بازتاب آن را، كه داراي اختلاف در اندازه و فاز است، اندازهگيري ميگردد. سيگنال بازگشتي از سيمپيچ كه يك سيگنال يك بعدي ميباشد، دربرگيرنده بخش از اطلاعات فيزيكي آن ميباشد. براي بهدست آوردن اطلاعات بيشتر از سيمپيچ، آنتنهاي فرستنده و گيرنده در طول يك خط راست جابجا شده و سيگنال بازتاب شده از آن در نقاط مختلف اين خط اندازهگيري ميگردند. مجموعه اين سيگنالها يك دادهي دوبعدي را در حوزه زمان-فضا تشكيل ميدهند. اين داده دوبعدي، پس از حذف نويز و بخشهاي ناخواسته، با استفاده از الگوريتم مهاجرت كرشهف يك تصوير دوبعدي تبديل ميگردد. استفاده از فرآيند stepped-frequency بدليل امكان تشخيص وقوع تخليه جزيي در حين تصويربرداري راداري، باعث كاهش تشخيص اشتباه در فرآيند تصويربرداري راداري مي¬گردد. با تجزيه و تحليل تصاوير، علاوه بر تشخيص عيب تغيير شكل سيمپيچ، در تعداد آنتن¬هاي نصب شده در بدنه ترانسفورماتور صرفه جويي مي¬گردد.
در اين روش، طي دو مرحله بين ورقهاي فلزي و پليمري اتصال برقرار ميشود. در مرحله اول، بر روي ورق فلزي يك سوراخ رزوهدار با قطر 5 ميليمتر توسط مته و قلاويز ايجاد ميشود. در مرحله دوم، با استفاده از يك استوانه فولادي با قطر 2 سانتيمتر كه با سرعت زاويهاي 2000 دور بر دقيقه در حال چرخش ميباشد، بين قاعده پايين استوانه و نواحي اطراف سوراخ موجود بر روي ورق فلزي اصطكاك ايجاد ميشود. در اثر حرارت توليد شده ناشي از اصطكاك، ورق پليمري كه در زير ورق فلزي قرار دارد، به صورت سطحي ذوب ميشود و با فشار محوري استوانه به سمت پايين، مذاب ايجاد شده به داخل سوراخ رزوهدار حركت كرده و آن را پر ميكند. پس از انجماد مذاب پليمر، بين ديواره سوراخ و پليمر قفل مكانيكي ايجاد ميشود و اتصال انجام ميشود. زمان اتصال از لحظه تماس سطح قاعده استوانه با سطح ورق فلزي تا پر شدن سوراخ توسط مذاب پليمر، حدود 5 ثانيه ميباشد.
سيستم ثبت داده هاي پروازي پرنده هاي بدون سرنشين با هدف شناسايي ديناميكي پرنده هاي بدون سرنيشين طراحي و ساخته شده است سيستم هاي موجود بدلايل مختلف اعم از تفاوت در سيستم كنترل وزن بالا مصرف توان بالا عدم تناسب قيمت با پرنده و موارد متعدد ديگر در مورد بسياري از پرنده هاي بدون سرنشين داخلي قابل بكارگيري نيستند سيستم ثبت داده هاي پروازي پرنده هاي بدون سرنشين بصورت يكپارچه علاوه بر برطرف نمودن كليه موارد فوق بدون نياز به اتصال الكتريكي خارجي مجهز به gps و باطري داخلي قرار دهد علاوه بر اين اين سيستم با دارا بودن دو اينترفيس سيگنال قادر است كليه فرامين ارسالي به عملگرها را جمعا ذخيره نمايد داده هاي مرتبط با gps با نرخ 4 هرتز و كليه داده هاي ديگر با نرخ 40 هرتز روي يك كارت حافظه قابل تعويض از نوع sd/mmc با حجم بيش از 1 گيگابايت در قالب يك يا چند فايل متني مبتني بر fat32 ذخيره مي گردد همچنين سيستم مجهز به الگوريتم تركيب داده براي محاسبه سرعت و زواياي اولر مي باشد استفاده از سيستم بسادگي و تنها با قرار دادن كارت حافظه و روشن كردن دستگاه امكانپذير است
با تانكر هاي سم پاشي به وسيله كارگر ، تراكتور و شيلنگ يك هكتار زمين را با ٢٠٠٠ ليتر آب حدودا ٢ ساعت سم پاشي مي كرد اما حال با دستگاه ابتكاري بدون نياز به كارگر و شيلنگ اين زمان به 55 دقيقه كاهش يافته است قبل از ساخت اين دستگاه هزينه كارگري ٩٠٠٠٠٠ ريال و استهلاك شيلنگ ١٠٠٠٠٠ ريال بوده . يكي ديگر از خصوصيات اين دستگاه سم پاشي كردن در شب حتي بدون نور كافي مي باشد و در آينده نزديك دستگاه هاي پيشرفته تري براي آسان تر شدن كار هاي سم پاشي دستگاه هاي ديگري در نظرمان مي باشد اين دستگاه انتقال نيرو را از هيدروليك موتور گرفته انتقال داده به چرخ دنده و از چرخ دنده به وسيله بازوي لنگ به جك هيدروليك متصل مي شود كه حركت نيم دور را از جك به چرخ دنده هاي و شافت لانس پاشيدن محلول انتقال مي دهد و انتقال نيرو به شافت لانس و موجب بالا و پايين آمدن لانس مي شود كه وقتي محلول ازسر لانس به صورت پودر كه بر روي درختان پاشيده مي شود. و با حركت كردن تراكتور در درختان باعث به هم خوردن سموم مي شود .
موارد یافت شده: 10