لیست اختراعات با مالکیت رضا باقري
23 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 23
تاریخ اظهارنامه: 1390/10/03
مالک/مالکان: عليرضا باقري
تاریخ ثبت: 1391/01/20
مخترع/مخترعان: عليرضا باقري
خلاصه اختراع:

هزينه بالاي خريد اين محصول كه حدود دو ميليون هشتصد هزار ريال بابت يك ست اتل فيكسواسپيلينت پرداخت مي شد همچنين از ديگر مشكلات مربوط اين طرح نبود مقدار كافي اين محصول در انبارها به خاطر تحريم هاي اعمال شده نسبت به كشورمان مي باشد ابتدا تفلون هاي سخت و فشرده 6 ميلي متري را توسط دستگاه مخصوص در ابعاد درخواست شده يژه شكستگي ها و در رفتگي هاي پا و يا دست بريده شده سپس جهت راحتي بيمار اسفنج هاي 3 سانتي متري به ابعاد همان تفلون ها بريده شده و روي آن قرار د اده مي شود و در نهايت توسط برزنت ترانزيت با عمر بالا به عنوان روكش اتل استفاده مي شد. ابتدا عضو شكسته شده را ثابت نگه داشته سپس فيكسو اسپلينت را باز كرده و قسمت سخت فيكسواسپلينت در زير عضو شكسته قرار داده سپس قسمت هاي كناري را بالا آورده و توسط تسمه هاي كار گذاشته شده فيكس مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/13
تاریخ ثبت: 1391/08/22
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت دستگاه اندازه گيري دقيق عمق سختي قطعات فولادي به روش فراصوتي

تاریخ ثبت: 1394/09/28
خلاصه اختراع:

تهيه صابون با استفاده از امواج مايكروويو در زمان يك دقيقه زمينه طرح : شيمي امروزه در كارخانه ها براي تهيه صابون از روشي استفاده مي كنند كه زمان زيادي را مي خواهد و همچنين استفاده از حلال هاي شيميايي در طي اين فرايند باعث آلودگي محيط زيست و هدر رفتن انرژي مي شود بنابراين ما اين روش را در تهيه صابون سازي كنار گذاشتيم و به دنبال روش جديدي رفتيم. در اين روشي كه ما ابداع كرديم به جاي حرارت شعله يا برق ، از امواج مايكروويو استفاده مي كنيم چون اين امواج طول موج كوتاه ولي انرژي بالايي دارند و هيچ گونه خطري هم ندارد ؛ بدين ترتيب ما با ابداع اين روش در صابون سازي توانستيم زمان فرايند را كه معمولا ، با توجه به مقدار معمولي خود كه بين 30 دقيقه الي چندين ساعت طول مي كشيد را به زمان يك دقيقه برسانيم و همچنين ما با اين امواج توانستيم حلال هاي شيميايي را كه براي كاهش زمان و همچنين بهتر تشكيل شدن فرايند لازم بود را حذف كنيم چون اين امواج به طور خودكار و بدون نياز به هيچ گونه هم زدني كار حلال ها را براي ما انجام مي دهد .

تاریخ ثبت: 1396/05/21
خلاصه اختراع:

اختراع \\"توليد پروتئين نوتركيب CCL21 انساني در گياه توتون (Nicotiana tobacum) جهت ايمونوتراپي و درمان سرطان\\" در زمينه فني: بخش الف: نياز هاي انساني، زير بخش: سلامتي و بهداشت در دنياي امروزي روز به روز شاهد رشد افراد مبتلا به بيماري كشنده سرطان هستيم. بيماري سرطان تنها ويژه انسان نيست و همه جانوران و گياهان پرسلولي نيز ممكن است به سرطان دچار شوند. با پيشرفت مهندسي ژنتيك در گياهان، تلاش محققين در جهت توليد واكسن‌هاي گياهي كه به صورت خام (پودر پروتئين) و يا به صورت تزريقي، پروتئين ايمونوژنيك را وارد بدن نموده و باعث پاسخ ايمني شوند، افزايش‌يافته است. اكثر واكسن‌هاي گياهي، طوري طراحي‌شده‌اند كه به صورت خام مصرف شوند، لذا بهتر است از گياهاني استفاده شود كه مصرف خوراكي دارند و خوشمزه هستند و اگر قرار است از گياهاني كه مصرف خوراكي ندارند استفاده شود، بهتر است آنتي‌ژن را جداسازي و خالص نموده و به صورت تزريقي استفاده شود كه در اين زمينه اغلب از توتون به عنوان واكسن گياهي تزريقي استفاده مي‌شود. هدف از ارايه اختراع مورد ادعا، آنتي‌بادي‌هاي مشتق شده از برگ گياه تنباكوي ترانس ژنيك، جايگزين مناسبي براي ساير آنتي‌بادي‌هاي مرسوم است. علاوه بر اين همان‌طور كه گفته شد، داروهاي شيميايي كه جهت درمان سرطان به كار مي‌روند عوارض بسيار شديدي دارند در حالي‌كه با توليد اين پروتئين نوتركيب به عنوان واكسني با هزينه بسيار كم و بدون هيچ‌گونه عارضه خاص مي‌توان در جهت تقويت و بهبود سيستم ايمني بدن به منظور ايمني درماني فرد بيمار پيش از شيمي درماني گام مؤثري برداشت.

تاریخ اظهارنامه: 1396/04/24
تاریخ ثبت: 1396/08/15
خلاصه اختراع:

مهمترين چالش پيش‌رو در مبدلهاي ولتاژ بالا، محدود بودن حداكثر ولتاژ خاموشي قابل تحمل در كليدهاي نيمه هادي است. راه حل پيشنهادي به منظور برطرف نمودن مشكل مذكور، سري كردن كليدهاي نيمه‌هادي است. علاوه بر مبدل‌هاي ولتاژ بالا، در مبدلهاي ولتاژ پايينتر ولي با فركانس كاري بالا نيز ميتوان از سري سازي كليدهاي نيمه هادي براي دستيابي به فركانس كليدزني مطلوب بهره برد. مهمترين چالش پيشرو براي سري سازي كليدها، تقسيم متعادل ولتاژ روي كليدها در زمان خاموش بودن كليدها و همچنين در بازه ي زماني روش و خاموش شدن آنها است. در صورتي كه ولتاژ كلي به صورت مساوي ميان كليدها تقسيم نشود، كليدها سريعاً آسيب ديده و عملكرد مبدل مختل مي‌شود. هدف اصلي از اين اختراع، معرفي و ساخت يك مدار تحريك كننده‌ي گيت براي يك مجموعه كليدهاي نيمه‌هادي سري‌شده است. وظيفه‌ي اين مدار، علاوه بر تحريك پايه‌ي گيت كليدها، فراهم آوردن ساز و كاري براي تقسيم متعادل ولتاژ ميان كليدهاي سري‌شده به صورت استاتيكي و ديناميكي است. به عبارت ديگر هدف از اين اختراع، ساخت يك كليد ولتاژ بالا با استفاده از سري كردن كليدهايي با ولتاژ پايين‌تر است. از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اين اختراع مي‌توان به سادگي، قابليت اطمينان بالا، قيمت پايين، تلفات توان قابل قبول و قابليت سري‌سازي تعداد مطلوبي كليد اشاره كرد. در مدار پيشنهادي با استفاده از يك درايور گيت عمل كليدزني انجام مي‌شود. اين امر سبب مي‌شود بخشي از عوامل توليد المان‌هاي پارازيتي كه عامل ايجاد عدم تعادل ولتاژي كليدها است، وجود نداشته باشد. همچنين متعادل‌سازي استاتيكي و ديناميكي ولتاژ كليدهاي سري‌شده توسط مدار پيشنهادي تضمين مي‌شود.

تاریخ اظهارنامه: 1397/10/27
تاریخ ثبت: 1399/10/02
خلاصه اختراع:

در طرح دوچرخه اشتراكي بدون آنكه كاربر هزينه يك دوچرخه شخصي را بپردازد و مسئوليت نگه‌داري و حمل دوچرخه شخصي را بر گردن بگيرد مي‌تواند از سامانه دوچرخه اشتراكي كه از پيش در آن ثبت‌نام نموده است استفاده كند. اين امكان مي‌تواند چالش مايل آخر حركت را براي بسياري از كاربران حل كند. در اين اختراع قفل الكترومكانيكي ويژه‌ي سامانه دوچرخه‌هاي هوشمند اشتراكي بدون ايستگاه معرفي مي گردد. در اين اختراع قفل الكترومكانيكي ويژه اي بر روي چرخ دوچرخه نصب گرديده است كه كاربر ميتواند به طرق مختلف انرا آزاد كرده و از دوچرخه استفاده نمايد و در نهايت نيز چرخ دوچرخه را در محل دلخواه به كمك مكانيزم نصب شده قفل نمايد و دوچرخه را براي استفاده ساير افراد رها سازد. در اين طرح قفل طراحي‌شده داراي حس‌گر لمسي ويژه‌اي است كه امكان بيدار كردن پردازنده قفل را مهيا مي‌كند و اين ويژگي ميزان مصرف انرژي الكتريكي موردنياز قفل كه چالشي جدي در اين سامانه هاست به حداقل مي‌رساند. علاوه برآن سيستم معرفي‌شده در اين اظهارنامه به‌شتاب‌سنج مجهز گشته تا مكانيزمي جهت جلوگيري از سرقت و آسيب رسيدن به دوچرخه فراهم آيد كه اين مكانيزم علاوه بر جلوگيري از سرقت، امكان بيدار كردن قفل را مهيا مي كند و همچنين داده هاي ذخيره شده از حسگرها قابليت استفاده تجاري دارد. چالش شارژ باتري در اين سيستم‌ها بسيار مهم است و از اين رو نحوه‌ي برنامه‌نويسي، انتخاب سخت‌افزار، ميزان داده‌ي ارسالي به سرور و از سرور به قفل به گونه اي انتخاب شده تا طول عمر باتري قفل افزايش يابد و همچنين سناريوهاي ديگر جهت شارژ باتري انديشيده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/22
تاریخ ثبت: 1389/10/20
خلاصه اختراع:

يكي از مهم ترين مسائلي كه در جوامع مختلف بشري مد نظر كارشناسان قرار گرفته و روز به روز به صورت حادتري بروز مي كند، مسئله جمع آوري، نگهداري و فرآوري زباله هاي شهري است كه با افزايش روز افزون جمعيت اهميت اين مسئله بيشتر مي شود. عدم توجه به ايجاد روش هاي مناسب براي دفع مناسب اين زباله ها مي تواند خطري براي بهداشت جوامع و طبيعت محسوب شود. حجم توليد زباله در شهر تهران مطابق بررسي هاي انجام شده به ميزان 0/9 تا 1/5 كيلوگرم به ازاي هر نفر در هر روز برآورد مي شود. در شهر تهران در مجموع بالغ بر 7000 و در كل كشور در حدود 40 هزار تن زباله جمع آوري مي شود. همچنين يكي از مهمترين مواد فرعي كشاورزي فضولات دام مي باشد كه به خاطر توليد بيشتر مواد لبني و گوشت احداث دامداري هاي بزرگ صنعتي در حاشيه شهرها گسترش يافته است و اين دامداري هاي با توليد و تجمع كود فراوان در اطراف دامداري ها سلامت انسان و بهداشت محيط زيست را به مخاطره انداخته اند. توليد روزانه فضولات حيواني با حجم زياد و بالا بودن مقدار رطوبت و همچنين پايين بودن جرم حجمي بطور تدريجي باعث شده تا دفع و استفاده از كود دامداري ها به يك مشكل تبديل شود. لذا با توجه به نياز موجود كشور در اين بخش دستگاه اكسترودر چرخدنده اي جهت فشرده سازي كود كمپوست حاصل از زباله شهري و كود دامي طراحي و ساخته شد كه يك روش جديد و با صرفه اقتصادي بالا براي رفع مشكلات مطرح شده در بالا مي باشد. اين دستگاه با اسم تجاري پلت ساز چرخدنده امكان فشرده سازي موادي چون كود كمپوست، كود دامي جهت كاهش حجم، هزينه هاي حمل و نقل و انبارداري مواد فوق همچنين توليد پلت كود اوره و دامي جهت كاهش شستشو كود اوره و افزايش كارايي كود اوره و صرفه جويي در ميزان مصرف اين كود طراحي و ساخته شد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/22
تاریخ ثبت: 1389/10/20
خلاصه اختراع:

يكي از مهم ترين مساثلي كه در جوامع مختلف بشري مد نظر كارشناسان قرار گرفته و روز به روز به صورت حادتري بروز مي كند، مسئله جمع آوري، نگهداري و فراوري زباله هاي شهري است كه با افزايش روز افزون جمعيت اهميت اين مساله بيشتر مي شود. عدم توجه به ايجاد روش هاي مناسب براي دفع مناسب اين زباله ها مي تواند خطري براي بهداشت جوامع و طبيعت محسوب شود. حجم توليد زباله در شهر تهران مطابق بررسي هاي انجام شده به ميزان 9/0 تا 5/1 كيلوگرم به ازاي هر نفر در هر روز برآورد مي شود. در شهر تهران در مجموع بالغ بر ٧٠٠٠ و در كل كشور در حدود 40 هزار تن زباله جمع آوري مي شود. همچنين يكي از مهمترين مواد فرعي كشاووزي فضولات دام مي باشد كه به خاطر توليد بيشتر مواد لبني و گوشت، احداث دامداري هاي بزرگ صنعتي در حاشيه شهرها گسترش يافته است و اين دامداري ها با توليد و تجمع كود فراوان در اطراف دامداري ها سلامت انسان و بهداشت محيط زيست را به مخاطره انداخته اند. توليد روزانه فضولات حيواني با حجم زياد و بالا بودن مقدار رطوبت و همچنين پايين بودن جرم حجمي بطور تدريجي باعث شده تا دفع و استفاده از كود دامداري ها به يك مشكل تبديل شود. لذا با توجه به نياز موجود كشور در اين بخش دستكاه اكسترودر تك پيچ جهت فشرده سازي كود كمپوست حاصل از زباله شهري و كود دامي طراحي و ساخته شد كه يك روش جديد و با صرفه اقتصادي بالا براي رفع مشكلات مطرح شده در بالا مي باشد. اين دستگاه با اسم تجاري پلت ساز تك پيچ امكان فشرده سازي موادي چون كود كمپوست، كود دامي جهت كاهش حجم، هزينه هاي حمل و نقل و انبارداري مواد فوق همچنين توليد پلت كود اوره و دامي جهت كاهش شستشو كود اوره و افزايش كارايي كود اوره صرفه جويي در ميزان مصرف اين كود طراحي و ساخته شد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/01
تاریخ ثبت: 1389/04/12
خلاصه اختراع:

‏روش استفاده از نانوذرات براي ايجاد تغييرات در محدوده زنجيره هاي پليمري، كه منجر به دستيابي ‏خواص مكانيكي و فيزيكي بهبود يافته اي در نانوكامپوزيت هاي پليمري نسبت به پليمر خاصي خواهد شد ‏روشي منحصر به فرد است كه تاكنون ارائه نشده است. در اين روش با استفاده از سطح بسيار زياد نانوذرات، ‏در رفتار ديناميكي و تطابق فضايي زنجيره هاي پليمري تغييراتي ايجاد مي شود كه منجر به بهبود خواص ‏مكانيكي و فيزيكي نانوكامپوزيت هاي پليمري حاصل مي شود. در اين روش به جاي استفاده از خواص ‏فيزيكي و مكانيكي نانوذرات بكار رفته بصورت مستقيم از تاثيرات سطح آنها بر خواص زنجيره هاي پليمري ‏استفاده مي شود. خواص مكانيكي و فيزيكي مطلوب، طيف وسيعي را در بر دارند كه اين طيف وسيع بهبود ‏خواص معمولا به صورت همزمان رخ مي دهد. استفاده از روش فوق براي دستيابي به خواص مطلوب در ‏نانوكامپوزيت هاي پليمري بسيار موثر است و به كاهش ميزان مصرف نانوذرات مي انجامد. ‏

تاریخ اظهارنامه: 1387/12/21
تاریخ ثبت: 1388/03/19
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 23