لیست اختراعات با مالکیت سيامك قهرماني
20 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 20
تاریخ ثبت: 1391/02/12
خلاصه اختراع:

در روش هاي موجود براي ايجاد ارتباط واحد فرمان و منابع تامين كننده ي اختلاف پتانسيل و گاز با دستگاه جوش و برش گيرنده ي فرمان، از تركيب چندين كابل با ويژگي هاي مستقل استفاده مي شود كه اين امر زمينه ساز بروز مشكلات عديده اي در موارد طراحي، اجرا، عيب يابي و تعمير و نگهداري و همچنين ميزان ايمني اين سامانه ها مي باشد، كه با بكارگيري نتايج حاصل از پژوهش حاضر توانستيم با يكپارچه سازي اين اتصالات به چالش فوق پاسخي منطقي داده و در نتيجه جذابيت هاي بسياري را فراروي دست اندر كاران عرصه ي توليد و راه اندازي تجهيزات جوش و برش قرار دهيم.

تاریخ ثبت: 1391/02/13
خلاصه اختراع:

اين روش در راستاي حل معضل آبرساني به درختان كهنسال كه آوندهاي آنان توانايي آبرساني را از دست داده اند ارائه شده است كه بر مبناي آن با كاشت لايه هايي از سوپر جاذب در اطراف تنه درخت باعث جذب آب توسط اين لايه ها مي شويم كه اين لايه با قابليت جذب و نگهداري آب دريافتي تا 480 برابر وزن خود مي تواند به معضل فوق پايان دهد.

تاریخ ثبت: 1391/02/13
خلاصه اختراع:

در اين روش با ارائه ي رويكردي نو بر فرايندهاي سنتي تغذيه سفره هاي آب زير زميني توانستيم روندي جديد و در عين حال بر پايه ي دستاوردهاي جديد فن آوري هاي پليمري را ارائه نمود كه در يك نگاه كلي نحوه ي عملكرد آن بدين گونه است كه با ايجاد شيارهايي در روي مناطق داراي سراشيني كه از مناطق داراي پتانسيل بروز سيلاب هستند اقدام به حفر شيارهايي متعامد بر مسير حركت روان آب بپردازيم. در مرحله ي دوم با كاشت نواري سوپر جاذب ها در عمق اين شكاف ها ظرفيت جذب آنها را نسبت به حالت فاقد سوپر جاذب تا چهل و پنج درصد ارتقا داده و به اهداف كلاني همچون تغذيه ي سفره ها جلوگيري از ايجاد سيلاب ها به ويژه در مناطق كوهستاني و همچنين افزايش ظرفيت نگهداري رطوبت خاك دست پيدا كنيم.

تاریخ ثبت: 1391/02/20
خلاصه اختراع:

پژوهش حاضر در پاسخ به نقاط ضعفي كه در نحوه ي اجراي ساماه ارت موجود در تأسيسات ساختماني وجود دارد ارائه شده است و بناي آن بر اين اصل استوار است كه به جاي استفاده از موادي چون بنتونيت، ذغال، نمك و غيره كه داراي ايرادات عمده اي هستند از پليمر جاذب استفاده شود كه طي آن با تلفيق اين پليمر با مقاديري خاك و تركيبات تثبيت كننده و قرار دادن آن در انتهاي چاه ارت باعث ايجاد رسانايي قوي در نطقه ي مورد نظر شويم.

تاریخ ثبت: 1391/02/20
خلاصه اختراع:

در ساختار داخلي كابل هاي برق و مخابرات، از نوارهايي جهت در بر گرفتن سيم ها و المان هاي داخلي كابل جهت جلوگيري از نفوذ رطوبت و آب استفاده مي شود كه نفوذ مايعات ناخواسته به داخل كابل عملكرد قابل را به شدت مختل مي نمايد و همچنين خطرات بزرگي را به علت ايجاد اتصال كوتاه مخصوصا در سامانه هاي فشار قوي ايجاد مي نمايد. در موارد موجود هدف ايزولاسيون كابل به طور كامل اغنا نمي شود كه در پژوهش حاضر با استفاده از پودرهاي سوپر جاذب در بستر نوارهاي ضدآبي كه با پيچيده شدن به دور تمامي اجزاي داخلي كابل، ايزولاسيون را به حداكثر رسانديم. در اين راستا پودر موجود به ميزان بسيار بالا آب و رطوبت را جذب مي نمايند و به علاوهن ب رعلت افزايش حجم بسيار زياد، فاصله ي روكش كابل و نوار داخلي را پر كرده و به صورت سدي در برابر جريان ناخواسته ي مايعات نفوذي عمل مي نمايد.

تاریخ ثبت: 1391/02/20
خلاصه اختراع:

در روش هاي موجود براي ايجاد ارتباط بين فرستنده و گيرنده ي داده هاي تصويري، صوتي، نيروي محركه الكتريكي و فرمان از چندين كابل مجزا با ويژگي هاي مستقل استفاده مي شود كه اين امر زمينه ساز بروز مشكلات عديده اي در زمينه هاي طراحي، اجرا، عيب يابي و تعمير و نگهداري و بهره برداري بهينه مي باشد كه با بكارگيري نتايج حاصل از پژوهش حاضر توانستيم با يكپارچه سازي اين اتصالات و افزودن قابليت هاي بيشتر و تخصصي، به چالش فوق پاسخي منطقي داده و در نتيجه جذابيت هاي بسياري را فراروي دست اندر كاران عرصه ي راه اندازي تجهيزات ارتباطي قرار دهيم.

تاریخ ثبت: 1391/02/20
خلاصه اختراع:

در حال حاضر بسياري از مصدوماني كه دچار حادثه منجر به خونريزي شديد مي شوند بر اثر شوك منجر به از دست دادن خون، جان خود را از دست مي دهند. در پژوهش حاضر با ارائه يك پليمر جديد، توانستيم به راه حلي مناسب براي چگونگي انجام انعقاد مناسب خون ناشي از جراحات دست يابيم كه با تشريح روند طبيعي انعقاد خون كه در زخم هاي عميق، تا حدودي دچار اختلال مي شود، سعي در تسهيل و تسريع روند انعقاد نماييم و در نهايت با استفاده از اين روش به طور عملي قادر خواهيم بود به مشكل فوق پاسخي مناسب دهيم.

تاریخ ثبت: 1391/09/21
خلاصه اختراع:

با توجه به اين موضوع كه افزايش دي اكسيد كربن در يك محيط بسته مي تواند اثرات سوء سلامتي براي انسان به همراه داشته باشد، جذب آن از محيط بسته مي تواند بسيار حائز اهميت باشد. هدف از اجراي اين پروژه تحقيقاتي جداسازي و جذب دي اكسيد كربن از يك محيط بسته با فناوري غشايي به منظور كاهش و حذف اثرات مضر آن مي باشد. روشهاي فراوان و متداولي براي جداسازي دي اكسيد كربن وجود دارد كه انتخاب هر يك از اين روشها با توجه به هدف نهايي و اقتصاد فرآيند صورت مي گيرد. در بين روشهاي مختلف فرآيندهاي نوين غشايي با به مزايايي از جمله تطبيق پذيري و سادگي اجرا نسبت به ساير روشها و همچنين ابعاد كوچك غشاها و انعطاف پذيري فرآيند در سالهاي اخير بيشتر مورد توجه قرار گرفته است. در اين پروژه تحقيقاتي با استفاده از فرآيندهاي نوين غشايي به نتايج قابل قبول و مورد نظر دست يافتيم. هدف اصلي اين اختراع ساخت و كاربرد دستگاه جذب دي اكسيد كربن از يك محيط ايزوله مي باشد، براي اين منظور از غشاهاي نانو كامپوزيتي هيبريد معدني-آلي استفاده شده است كه اين غشا به صورت استوانه توخالي ساخته شده است و جريان هوا به وسيله يك فن از روي سطح غشا عبور كرده و جداسازي صورت مي گيرد.

تاریخ ثبت: 1392/02/18
خلاصه اختراع:

تحقيقات گسترده‌اي در زمينه پليمرهاي مقاوم حرارتي انجام شده است كه بيشترين تحقيقات بر روي پليمرهاي آلي صورت گرفته است، البته سيستم‌هاي آلي- فلزي و معدني نيز نتايج قابل قبولي در اين زمينه داشته‌اند. پليمرهاي مقاوم حرارتي بايد ويژگي هاي از قبيل نقطه ذوب بالا، مقاومت در برابر تخريب اكسايشي در دماهاي بالا، مقاومت در برابر ساير فرآيندهاي تجزيه گرمايي غير اكسايشي و نيز پايداري در برابر عوامل شيميايي و اشعه را ايجاب مي‌كند. روش هاي مختلفي براي تقويت مقاومت گرمايي پليمر وجود دارد كه از آن جمله مي‌توان به افزودن قطعات صلب به زنجير اصلي و همچنين وارد كردن حلقه‌هاي آروماتيك به زنجير اصلي پليمر و افزايش بر هم كنش هاي بين زنجيري و اتصالات ميان زنجيري اشاره كرد. پلي ايميدها به عنوان يكي از بهترين و پركاربردترين پليمرهاي مقاوم در برابر حرارت، نور و مواد شيميايي شناخته شده اند. اين پليمرها از كارايي بسيار بالايي برخوردار بوده و كاربردهاي بسياري در زمينه هاي مختلف يافته اند. هدف از اين اختراع ساخت كامپوزيت هاي پلي ايميد تقويت شده با كربن تيوب ها مي باشد كه داراي مقاومت بالايي در برابر حرارت مي باشند و كاربرد گسترده اي در صنايع مختلف دارند. در اين اختراع با افزايش مقدار كربن تيوب ها به مقاومت گرمايي بالا دست يافتيم. در اين اختراع نانوكامپوزيت هاي پلي ايميد تقويت شده با درصدهاي مختلف (3-1%) از نانو كربن تيوب ها به روش درجا و با استفاده از فرآيند ايميداسيون گرمايي تا دماي oC 200 به طور موفقيت آميزي تهيه شدند. ماتريس پلي ايميدي به كار رفته در تهيه نانوكامپوزيت ها از طريق واكنش تراكمي بين 4,´4-دي آمينو دي فنيل اتر و 3,'4,3,'4- باي فنيل تترا كربوكسيليك دي انيدريد تهيه شد. در نهايت ساختار و مورفولوژي فيلم هاي نانوكامپوزيتي حاصله از طريق روش هاي طيف سنجي مادون قرمز(FT-IR) , پراش پرتو ايكس (XRD) و ميكروسكوپ الكتروني روبشي(SEM) مورد بررسي قرار گرفت. همچنين خواص گرمايي نانوكامپوزيت هاي حاصله از طريق آناليز گرماييTGA-DTG بررسي شد و نتايج نشان مي دهد كه نانوكامپوزيت ساخته شده با 3% از نانو كربن تيوب ها بيشترين مقاومت حرارتي را دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/05
مالک/مالکان: سيامك قهرماني
تاریخ ثبت: 1392/05/05
خلاصه اختراع:

شيرين سازي گاز طبيعي امري ضروري است، زيرا وجود گازهاي ترش در گاز طبيعي باعث مشكلات زيادي مي شوند. جداسازي كربن دي اكسيد كه يكي از مهمترين گازهاي ترش در گاز طبيعي است، باعث كاهش حجم گاز و در نتيجه كاهش قطر لوله هاي انتقال و نيز كاهش هزينه هاي تقويت فشار در مسيرهاي طولاني مي شود. علاوه بر اين 80% از گازهاي گلخانه اي شامل co2 مي شود، بنابراين co2 از اين جهت نيز كه يكي از اركان گرمايش جهاني است، مورد ملاحظه قرار گرفته است. همچنين گاز كربن دي اكسيد به علت خاصيت اسيدي در آب موجب خوردگي مي شود و بايد مقدار آن در خطوط انتقال به كمتر از 2-3% برسد. استفاده از غشاها براي جداسازي يك گاز مشخص از مخلوط گازها فرآيندي است كه اخيرا متداول شده است. پيش بيني مي شود كه در سالهاي آتي، مهمترين و بيشترين كاربرد غشا در جداسازي گاز باشد. يكي از اين كاربردها، شيرين سازي گاز طبيعي است. در سال هاي اخير بيشتر توجه محققين روي غشاهاي هيبريدي بوده است. با استفاده از غشاهاي هيبريدي مي توان علاوه بر پوشش دادن معايب ساختارهاي آلي و غير آلي، از مزاياي هر دو گروه در يك غشا بهره مند شد. به عبارت ديگر، غشاهاي هيبريدي نسل جديدي از غشاها هستند كه با تركيب مثبت خواص غشاهاي آلي(انتخاب پذيري بالا) و غشاهاي غير آلي(عبوردهي و پايداري حرارتي، مكانيكي، شيميايي بالا) در سالهاي اخير بيشتر مورد توجه قرار گرفته اند. در اين تحقيق از غشاهاي هيبريدي كامپوزيتي استفاده شده است. اصطلاح‌ غشاهاي‌ كامپوزيتي‌ عمدتا از دهه‌ آخر قرن‌ بيستم‌ مطرح‌ شد. غشاهاي كامپوزيتي در حالت كلي از سه جزء اصلي تشكيل مي‏شوند: سيستم متخلخل نگهدارنده، لايه‏هاي مياني و لايه‏هاي رويي. پس از ساخت غشا كامپوزيتي در نهايت بايد لايه نازك پليمري انتخاب پذير را روي آن تشكيل دهيم. قدم اول در ساخت اين نوع غشاها، ساخت سيستم نگهدارنده متخلخل مي باشد، بدين منظور از سراميك مهندسي اكسيد آلومينيوم (آلومينا) به عنوان ماده اوليه استفاده شده است. در اين تحقيق، از روش قالبريزي ژل آبي بر پاية مونومر آكريل‏آميد براي شكل‏دهي سيستم نگهدارنده متخلخل استفاده شده است و توجه خاصي بر تهيه مخلوط روان قابل ريخته‏گري شده است. سيستم نگهدارنده متخلخل تهيه شده داراي خواص فيزيكي- مكانيكي مناسبي مي باشد. مقدار تخلخل باز آن بيش از 37 درصد حجمي بوده و چگالي توده قطعات تهيه شده به طور متوسط 322/2 گرم بر سانتي متر مكعب مي باشد. ريز ساختار قطعات كاملا يكنواخت بوده و عاري از هرگونه نقص و ترك است.

موارد یافت شده: 20