لیست اختراعات با مالکیت
سيد مجتبي عطاردي
8 عدد
در واحد رمز نگاري پيشنهاد شده اكثر الگوريتمهاي رمز متقارن از قبيل AES و غير متقارن از جمله ECC و RSA در دو حوزه GF(P) و GF(2n) در غالب يك پردازنده يكچارچه پياده سازي شده همچنين الگوريتمهاي Hash براي ايجاد امضاي ديجيتالي براساس استانداردهاي معتبر رمزنگاري همچونMD5 و FIPS180-2 در اين واحد پياده سازي شده
نشت یابی از خطوط لوله انتقال گاز به روش آكوستیك با استفاده از روش های پیشرفته پردازش سیگنال اكترونیك
زمينه مستقيم فني: اين طرح محصول مشترك فناوري هاي الكترونيك، سخت افزار و نرم افزار كامپيوتر مي باشد و بر اين مبنا به زمينه هاي برق و كامپيوتر مربوط بوده و محصولي چند رشته اي است. مشكل فني و اساس راه حل و كاربردهاي اصلي اختراع: هدف اين طرح، طراحي و ساخت تراشه مدار مجتمع (سخت افزار و سيستم عامل (نرم افزار) سيم كارتي است كه برنامه پذير بوده و مي تواند شماره هاي مختلفي را بپذيرد. در اين طرح، تراشه مدار مجتمع (سخت افزار) و سيستم عامل (نرم افزار سيم كارت برنامه پذير چند شماره اي با تكنولوژي ميكروالكترونيك و بصورت ( SoC ( System on Chip براي اولين بار در ايران طراحي و ساخته شده است. سيم كارت طراحي شده برنامه پذير بوده و مي توان روي آن كاربردهاي جديدي را ايجاد نمود. يك كاربرد اضافه شده به اين سيم كارت، چند شماره اي بودن است. در حقيقت با گذاشتن اين سيم كارت در هر گوشي تلفن همراه، يك منو به گوشي اضافه شده كه با استفاده از آن كاربر گوشي مي تواند يكي از شماره هاي اختصاص يافته به خود را انتخاب و با استفاده از آن، تلفن همراه خود را فعال نمايد. اين عملكرد مستقل از گوشي بوده و در هر نوع گوشي قابل ارائه است. براي اين سيم كارت، يك پردازنده ۳۲ بيتي از نوع RISC طراحي شده است. رمزنگار سخت افزاري طراحي شده در اين سيم كارت داراي قابليت برنامه ريزي بوده و امكان انجام رمز نگاري متقارن و نامتقارن را همزمان فراهم آورده است و اين قابليت امكان انجام تراكنشهاي بانكي و مالي بدون مرز را از طريق سيم كارت فراهم مي آورد. از اين تراشه ميتوان به عنوان سيم كارت اپراتورهاي مختلف با كاربرد برنامه پذيري چندين شماره و اضافه نمودن سرويس هاي ارزش افزوده مختلف، استفاده نمود.
زمينه فني اختراع : اين سيستم از نظر فني در زمينه مهندسي برق - الكترونيك و مخابرات قرار مي گيرد. مشكل فني و اساس راه حل و كاربردهاي اصلي اختراع: جهت طراحي و ساخت نمونه اوليه يك كارت هوشمند، كه بر مبناي آن كارت هوشمند نهايي به توليد انبوه مي رسد، نياز به ابزارهايي براي آزمايش صحت عملكرد سخت افزاري و نرم افزاري كارت مي۔ باشد. انجام اين قبيل تستها، بدون استفاده از سيستمي كه رفتاري مشابه كارت نهايي داشته باشد - سيستم امولاتور كارت هوشمند- كاري بسيار دشوار است و در مواردي كه كارت مورد نظر بدون تماس باشد اين عمل دشوارتر و در مواردي غير ممكن است. از اينرو، سيستم امولاتور كارت هوشمند بدون تماس، با هدف روان سازي فرآيند طراحي و ساخت نمونه اوليه كارت بدون تماس بصورت سخت افزاري و هم نرم افزاري طراحي و ساخته شده است. اين سيستم به طراح سخت افزار كارت هوشمند، اين امكان را ميدهد تا سخت افزار طراحي شده را آزمايش كرده و عيوب احتمالي را پيش از ساخت نهايي ميكروچيپ برطرف نمايد و همچنين اين امكان را براي طراح نرم افزار نيز فراهم مي آورد تا بسادگي با بخش هاي سخت افزاري ارتباط برقرار كرده و جنبه هاي مختلف عملكرد سيستم عامل را در تعامل با سخت افزار مورد ارزيابي قرار دهد تا صحت عملكرد آنها مورد تاييد قرار گيرد؛ در مجموع كاربرد اصلي سيستم امولاتور كارت در طراحي و ساخت نمونه اوليه كارت هوشمند بدون تماس مي باشد
فناوري LoRa يكي از جديد ترين و پيشرفته ترين فناوريهاي شبكههاي كممصرف با گستره بالا است. اين فناوري امكان ايجاد يك شبكه قابل تنظيم، ارزان و انعطاف پذير ميان گرههاي اينترنت اشيا را قراهم ميكند. اين فناوري ميتواند در فركانس هاي كمتر از گيگاهرتز و در باند هاي ISM كار كند. برد طولاني، توان مصرفي پايين، مقاومت بالا و امكان استفاده از چند مسير، از شاخصهاي اصلي و منحصر به فرد فناوري LoRa است. عملكرد ارتباطي لايه فيزيكي فرستنده و گيرنده مبتني بر تكنولوژي LoRa با تنظيم پهناي باند، توان ارسالي و نرخ ارسال داده تعيين ميشود. همچنين اين فناوري از روش تصحيح خطاي رو به جلو براي محافظت در برابر تداخل ها استفاده ميكند.
در اين اختراع، روشي براي اندازهگيري سلف، به ويژه براي كاربرد در منابع تغذيه سوييچينگ ارائه شده است. به طور معمول براي طراحي منابع تغذيه سوييچينگ از اطلاعات به دست آمده از شبيهسازيها و ديتاشيتهاي موجود براي سلف استفاده ميشود. اما، رفتار سلف در مدار پيادهسازيشده ممكن است به دليل ويژگيهاي متغير با زمان، نقطه عملكردي و عوامل محيطي متفاوت از آنچه انتظار ميرود، باشد. بنابراين، به روشي براي اندازهگيري سلف در مدار مورد نياز است. در مقايسه با راهحلهاي قبلي، اين رويكرد بر اساس ويژگي انتقال انرژي سلف است، كه در آن عوامل متعددي از جمله رفتار غيرخطي و سيگنال بزرگ سلف و عوامل پارازيتيك نظير مقاومت داخلي، خازن پارازيتي و تداخلات الكترومغناطيسي در نظر گرفته شده است كه به طور مشخص در مدارات منابع تغذيه سوييچينگ كه از سلف براي انتقال انرژي استفاده ميشود، مزيت دارد و ميتواند به صورت مستقل به عنوان يك دستگاه اندازه گيري سلف در فركانس، ولتاژ و ديوتي سايكل قابل تنظيم و يا به صورت يكپارچه در مدار منابع تغذيه سوييچينگ استفاده شود، كه اين امر موجب بهبود و بهينهسازي عملكرد منابع تغذيه سوييچينگ در مراحل توسعه ميشود.
موارد یافت شده: 8