لیست اختراعات با مالکیت
سيد هادي حسيني
9 عدد
بهينه سوخت ماشين هاي بنزين سوز و گاز سوز مشكلات زير بوجود مي آيد الف – خنك بودن گاز cng در حين سوخت ب- عدك سازگاري گاز cng با قطعات موتور خودرو ج- عدم كشش و شتاب آن در مواقع ضروري د- تعميرات نا به هنگام و زودرس موتور قبل از موعد مقرر ه- مصرف سوخت بيشتر به نسبت ساخت كمتر و-كم كردن روغن موتور خودرو بعلت پايين بودن غلظت سوخت ي- تركيب مقداري بنزين با گاز cng كه از راه سوپاپها وارد اتاقك انفجار مي شود غلظت سوخت را در اتاقك انفجار زياد مي كند مشكلات طرح شده تا حدالامكان حل مي نمايد كه در زير به مزاياي آنها اشاره مي شود 1-شتاب اتومبيل زياد مي شود 2- چون اتاقك انفجار تحت تراكم سوخت غليظ تري قرار مي گيرد روغن نمي تواند از لا بلاي رينگ ها و بوش ها و سيلندرها وارد اتاقك انفجار شود 3-چون گاز cng و بنزين تركيب مي شوند و همزمان مي سوزد قدرت موتور بالا مي رود و فشار به اتومبيل وارد نمي شود و باعث استهلاك قطعات نمي شود 4-چون بنزين و گاز تركيب مي شوند در سربالايي ها موتور كم نمي آورد و گاز اضافي مصرف نمي شود و در نتيجه سوخت كمتري مصرف ميشود و مسافت بيشتري طي مي شود 5-چون بنزين با آلياژ قطعات سازگار تري دارد عمر موتور و تعمير اتزود رس قبل از موعد مقرر موثر مي باشد
يكي از تقسيم بندي هاي رايج مولكول هاي موجود در نفت خام، تفكيك آن به چهار گروه Saturates، Aromatics، Resins و Asphaltenes مي باشد. اين تقسيم بندي كه با نام SARA Fractionation شناخته شده است، بر اساس قطبيت گروه هاي مولكولي ذكر شده مي باشد كه در آن مواد اشباع (Saturates) ناقطبي و آسفالتين ها بسيار قطبي هستند. دستگاه سارا اكستركتور كه در آن كروماتوگرافي ستوني با استفاده از خلا و چرخش خودكار حلال در سيستم صورت مي گيرد، پس از راه اندازي توسط كاربر، قادر به شستشوي مداوم و خودكار ستون ماده جاذب حاوي نمونه نفت خواهد بود. چرخش خودكار حلال باعث صرفه جويي در وقت كاربر (عدم نياز به دستگاه هاي ديگر جهت جدا نمودن حلال و استفاده ي مجدد از آن) و همچنين هزينه ي مصرفي (عدم نياز به حلال تازه) مي شود. استفاده ي همزمان از خلا سرعت عبور حلال از ستون را افزايش داده و در نتيجه موجب تسريع روند استخراج تركيبات ساراي نفت مي شود.
خلاصه اختراع: موضوع اختراع :دستگاه حفاظتي(lma) در اين دستگاه از كيبورد از يك طرف ديگر به صفحه نمايش وصل مي شود وصفحه نمايش كه براي نمايش رمز مورد نظر مي باشد از يك طرف به صفحه اصلي واز يك طرف به پوشش وصل خواهد شد وبعد از صدور دستور ودرستي رمز كه توسط كيبورد به دستگاه داده مي شود موتور مكانيكي دستگاه شروع به كار كرده وميله وچنگك يا در پوشش را به حركت در مي آورد كه باعث كد كردن وسيله مورد نظر كاربر مي باشد در اين دستگاه كليد قطع و وصل ومدار تغذيه ولامپي كه درستي دستگاه را نشان مي دهد به كار رفته است وقسمتي را نيز بعنوان خنك مننده در اين دستگاه كار گذاشته شده است.
دستگاه به صورتي طراحي شده است كه داراي يك محفظه مكنده مي باشد كه گلبرگ گياه را در آن جمع آوري مي كند در قسمت جلوي دستگاه از سنسور استفاده شده است كه به رنگ گياه حساس است و چنانچه فقط گياه را با مشخصه تنظيم شده حس كند مكنده را فعال مي سازد. قدرت مكنده دستگاه با توجه به نوع گياه قابل تنظيم پيش فرض و تنظيم دستي مي باشد تا در هنگام چيدن به ريشه و ساير قسمت هاي ديگر گياه آسيب نرساند. دستگاه داراي سيستم هوش مصنوعي مي باشد و با استفاده از ميكرو كنترلر قابل ارتقا بوده و بسياري از امكانات ديگر را مي توان بر روي دستگاه اضافه نمود. انرژي دستگاه از باتري خشك 12 ولت تامين مي شود كه اين باتري توسط برق شهر و همچنين سلول خورشيدي قابليت شارژ شدن را دارد كه اين قابليت در جچلايي كه برق نباشد از طريق نور خورشيد مي تواند نياز كشاورز را تامين نمايد. نحوه كار كافيست كاربر لوله رابط را در مقابل گياه گرفته و دستگاه به محض تشخيص درستي رنگ مكش را شروع مي كند حال اگر لوله در محل نامناسب قرار گيرد و در مقابل گلبرگ قرار نگيرد دستگاه هيچ مكشي را انجام نخواهد داد. با استفاده از اين دستگاه ديگر نيازي نيست تا عمل چيدن به صورت حساس و به صورت نشسته انجام شود بلكه كاربر مي تواند در مزرعه راه برود و گلبرگ ها را توسط دستگاه جمع آوري نمايد.
در روش ارايه شده باعنوان ( فرآيند پالايش الكتريكي سمانته و ضايعات مس با استفاده از بسكت نگهدارنده آند ) مي توان نسبت به فرآوري و توليد كاتد مس از مواد اوليه سمانته و يا ضايعات مس با تكنيك الكتروريفاينينگ اقدام نمود . الكتروريفاينينگ يا پالايش الكتريكي براي آندهاي با خلوص بالا و شكل يافته ( Rigide) همواره مورد استفاده بوده است اما تكنيك ارائه شده در ( فرآيند پالايش الكتريكي سمانته و ضايعات مس با استفاده از بسكت نگهدارنده آند ) اين روش را براي سمانته مس پودري شكل و با ناخالصي بالا و قطعات خرد شده ضايعات مس (Non rigide) مورداستفاده مي دهد . سمانته و ضايعات مس به عنوان آند هاي نالصي هستند كه پالايش الكتريكي آنها داراي سه مسله تكنيكي1 - نحوه استفاده از آنها به عنوان آنددر سلول الكتروريفاينينگ 2- پديده غير فعال شدن آند يا (Passivation) و 3- بوجود آمدن ناخالصي هاي محلول است . براي نگهداري پودر سمانته مس در محلول الكتروليت و استفاده از آن به عنوان آند با قابليت جريان دهي نزديك به آند ريخته گري شده معمولي - سبد (بسكت) با ساختار مشخص – معرفي شده است . براي پديده Passivation و افزايش كارايي الكتروليت - با استفاده از مواد افزودني معرفي شده (سولفات كبالت – سديم متا بي سولفيت – تيو اوره و چسب نشاسته ) و تعويض روكش پارچه اي آند در فواصل زماني معين – و استفاده از ركتيفاير با قابليت تعويض پلاريته - كيفيت كاتد توليدي مشابه كاتدهاي معمولي موجود شده است . براي استفاده از ( فرآيند پالايش الكتريكي سمانته و ضايعات مس با استفاده از بسكت نگهدارنده آند ) مي بايست خلوص مواد اوليه بالاتر از 95 درصد باشد – معمولا ضايعات مس واجد اين شرط هستند اما در مورد سمانته مس – از تكنيك هاي فلوتاسيون و هضم ((Digestion جهت افزايش خلوص تا حداقل تعيين شده استفاده مي گردد . روش به گونه اي تعريف شده كه با راندمان جرياني مناسب - تا 240 ساعت سيستم پايدار باشد و پس از آن نسبت به تعويض روكش پارچه اي آند و احياي بخشي از الكتروليت - اقدام شده و پروسه تكرار گردد . چگالي جريان متوسط در اين روش كه منجر به توليد كاتد با كيفيت مي گردد 200 آمپر بر متر مربع است .
در روش ارايه شده باعنوان ( فرآيند توليد مس آند با احيا مستقيم سمانته مس) مي توان نسبت به توليد آند مس از ماده اوليه سمانته جهت استفاده در تكنيك پالايش الكتريكي (الكتروريفاينينگ) و نهايتا توليد كاتد مس اقدام نمود . ذوب سمانته مس و توليد آند همواره به عنوان يك چالش در صنعت مطرح بوده كه اين موضوع به دليل ماهيت سمانته است كه شامل فلز مس – اكسيد دو ظرفيتي و اكسيد يك ظرفيتي و حتي هيدروكسيد مس و آهن و ساير ناخالصي ها است .ابعاد ميكروني و ريز سمانته و اسيد باقي مانده از فرايند توليد نيز آن را مستعد اكسيد و يا سولفات شدن در مجاورت هوا ودماي محيط مي نمايد . براي مكانيزم ذوب از كوره القايي با قابليت تغيير فركانس – شامل فركانس شبكه و متوسط وبالا و به عنوان عامل احيا كننده نيز از گاز طبيعي و يا با شرايط خاصي از گاز هيدروژن استفاده مي شود . بوته مي بايست از نوع درپوش دار و داراي مجراهاي ورود و خروج گاز باشد . مزيت اين روش نسبت به ذوب با كوره دوار يا ساير كوره هاي با سوخت هيدروكربني –توليد آند با عيار بالا و بسته به آناليز مواد اوليه به دست آوردن محصول تا 99 درصد خلوص است . راندمان بازيافت نيز – بسيار بالا است و عملا تلفات و پرتي مواد ناشي از اك
موارد یافت شده: 9