لیست اختراعات با مالکیت شرکت صنایع شیر ایران سهامی خاص
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1390/10/11
تاریخ ثبت: 1390/10/11
مخترع/مخترعان: حبيب اله نحوي
خلاصه اختراع:

فرآيند توليد سمنو خامه اي

تاریخ اظهارنامه: 1395/04/23
تاریخ ثبت: 1396/04/19
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

نوشيدنيهاي لبني طعم دار از محصولات جانبي لبني است كه متناسب با ذائقه افراد در طعم هاي متفاوت توليد و عرضه مي گردد. شير پسته (Pistachio milk) يكي از اين نوشيدني هاي مغذي است، علاوه بر دارا بودن خواص شير، خواص پسته را هم در خود نگه داشته كه مي تواند بعنوان ميان وعده كامل و مناسبي محسوب گردد. اين محصول با استفاده از پسته هاي دهان بسته توليد مي شود. ارزش غذايي پسته هاي دهان بسته به هيچ وجه كمتر از پسته هاي خندان نيست و بكارگيري مغز پسته هاي دهان بسته، به دليل عدم آلودگي قارچي سم آفلاتوكسين براي تهيه مخلوط شير و پسته با رعايت اصول بهداشتي مناسب تر است. پسته هاي دهان بسته به علت عدم تماس مغز دانه ها بامحيط خارج، فاقد آلودگي ميكروبي، به ويژه قارچ آسپرژيلوس هستند كه از اين جهت نيز برتري قابل توجهي را نسبت به پسته هاي دهان باز يا خندان نشان مي دهند كه اين موضوع خود بر حفظ كيفيت و افزايش عمر ماندگاري محصول نهايي مي افزايد. از طرفي، نحوه فرآوري و توليد شير پسته بصورت استرليزه و هموژنيزه از ديگر ويژگيهاي مهم اين اختراع مي باشد به نحوي كه مخلوط شير و پسته، با فشار حداقل 180 بار هموژنيزه شده و عمليات استريليزاسيون به روش فرادَما UHT در دماي 135-142 درجه سانتيگراد به مدت 3 تا 4 ثانيه انجام مي شود. سپس محصول بصورت اسپتيك (بسته بندي در شرايط عاري از هر گونه ميكروارگانيزم) در پاكت هاي هفت لايه استريل بسته بندي مي گردد. بدين ترتيب، سالم سازي و ماندگاري محصول با توليد و بسته بندي به روش فوق الاشاره افزايش خواهد يافت. از نظر اقتصادي نيز پسته هاي دهان بسته با نصف قيمت پسته هاي خندان در دسترس هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/04/23
تاریخ ثبت: 1396/04/19
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

خامه پسته يكي از محصولات جانبي لبني است كه علاوه بر دارا بودن خواص خامه، خواص پسته را هم در خود نگه داشته و مي تواند بعنوان ميان وعده كامل و مغذي محسوب گردد. اين محصول با استفاده از پسته هاي دهان بسته توليد مي شود. ارزش غذايي پسته هاي دهان بسته به هيچ وجه كمتر از پسته هاي خندان نيست و بكارگيري مغز پسته هاي دهان بسته، به دليل عدم آلودگي قارچي سم آفلاتوكسين براي تهيه مخلوط خامه و پسته با رعايت اصول بهداشتي مناسب‏ تر است. پسته هاي دهان بسته به علت عدم تماس مغز دانه ها با محيط خارج، فاقد آلودگي ميكروبي، به ويژه قارچ آسپرژيلوس هستند كه از اين جهت نيز برتري قابل توجهي را نسبت به پسته هاي دهان باز يا خندان دارند كه اين موضوع خود بر حفظ كيفيت و افزايش عمر ماندگاري محصول نهايي مي افزايد. از طرفي، نحوه فرآوري و توليد خامه پسته بصورت هموژنيزه و استرليزه از ديگر ويژگيهاي مهم اين اختراع مي باشد، به نحوي كه مخلوط خامه و پسته، با فشار حداقل 180 بار هموژنيزه شده و عمليات استريليزاسيون به روش فرادَما UHT در دماي 135-142 درجه سانتيگراد به مدت 3 تا 4 ثانيه انجام مي شود. سپس محصول بصورت اسپتيك (بسته بندي در شرايط عاري از هر گونه ميكروارگانيزم) در پاكت هاي هفت لايه استريل بسته بندي مي گردد. بدين ترتيب، سالم سازي و ماندگاري محصول با توليد و بسته بندي به روش فوق الاشاره افزايش خواهد يافت. از نظر اقتصادي نيز پسته هاي دهان بسته با نصف قيمت پسته هاي خندان در دسترس هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/19
تاریخ ثبت: 1390/06/02
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/03/23
تاریخ ثبت: 1388/05/12
مخترع/مخترعان:
خلاصه اختراع:

شير عليرغم ارزش تغذيه اي بسيار بالا و اهميت فوق العاده اي كه در تغذيه و سلامتي انسان دارد در حالت طبيعي بسيار فسادپذير بوده و به سرعت دچار فساد مي گردد اما هم اكنون اين امكان فراهم گرديده تا با استفاده از روش صنعتي جديدي و فرمول نوين شير به صورت قرص تبديل شود تبديل شير به فرم خشك آن (در شاكال قرص مانند) موجب خروج آب و تبديل شير به شكل جامد مي گردد و بدين ترتيب فسادهاي شيميايي و ميكروبي معمول در شير مايع متوقف گرديده و در نتيجه زمان نگهداري شير طولاني مي شود. همچنين با كاهش ججم شير، نگهداري، حمل و نقل و بسته بندي آن نيز با سهولت بيشتر و هزينه كمتر امكان پذير مي گردد. بعلاوه قرص شير بر خلاف شير مايع كه براي نگهداري نياز به شرايط سرد دارد، در دماي اتاق قابل نگهداري بوده و بدين ترتيب نياز به سردخانه نيز مرتفع مي گردد. بنابراين با توليد قرص شير مشكلات بيان شده بطور همزمان حل مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1400/02/19
تاریخ ثبت: 1400/08/11
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: طراحي فرايند و توليد محصول جديد كشك خشك به روش صنعتي با كيفيت و خصوصياتي متفاوت نسبت به كشك هاي خشك سنتي كه داراي نقاط بهبودي نسبت به نمونه مشابه سنتي در پارامتر هاي مدت ماندگاري ، عطر و طعم ، رطوبت ، چربي ، نمك و شكل قالب مي باشد. مشكلاتي كه در توليد كشك خشك سنتي وجود دارد شامل محدوديتهاي بهداشتي در فرايند هاي توليد در روش هاي سنتي ، لزوم استفاده بيش از حد از نمك به منظور جلوگيري از آلودگي، خصوصيات حسي ضعيف و نا مقبول مانند بافت و احساس دهاني است . به منظور رفع مشكلات مذكور و همچنين توليد يك محصول جديد روش فرايندي براي توليد كشك خشك به روش صنعتي با استفاده از تركيبي از تجهيزات صنعتي توليد كشك مايع و خشك كن ها و فيلر هاي صنعت شكلات سازي ابداع گرديد كه محصول نهايي داراي خصوصيات متفاوت نسبت به كشك خشك سنتي مي باشد و از وجه تمايز هاي بارز آن ميتوان به كيفيت حسي ، كاهش ريسك آلودگي هاي ميكروبي ، حفظ بخش بيشتري از محتواي پروتئيني شير ، امكان ايجاد تنوع در اشكال و بسته بندي اشاره كرد .

تاریخ اظهارنامه: 1400/02/19
تاریخ ثبت: 1400/08/11
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: توليد يك محصول غذايي نيمه آماده با عنوان شير ويژه توليد بستي كه از طريق تركيب شير استاندارد شده با شكر ، طعم دهنده و پايدار كننده هاي موردنياز توليد بستني به صورت مايع توليد شده و قابليت بسته بندي به اشكال مختلف و در شرايط يخچالي و فريزري با توجه به نياز مصرف كننده دارد . اين محصول پاستوريزه و هموژنيزه ميباشد.

موارد یافت شده: 7