لیست اختراعات با مالکیت
شرکت گروه صنعتي پژوهشي فرهيختگان زرنام سهامي عام
2 عدد
شربت اينورت توليد شده در صنايع مختلف به عنوان شيرين¬كننده استفاده مي¬شود كه با توجه به شيريني بيشتر اين شيرين كننده درصد مصرف آن نسبت به ساكارز و شربت گلوكز براي رسيدن به يك شيريني مشخص كمتر مي¬باشد. در صنايع قنادي، نانوايي، تخميري، و... كاربرد دارد. روش معمول توليد شربت اينورت استفاده از اسيد و آنزيم اينورتاز است كه محدوديت¬هاي زيادي داشته و وابسته به توليد و واردات ساكارز به عنوان سوبسترا است. روش جديد ذكر شده در اين پژوهش بر اساس استفاده از نشاسته ذرت به عنوان سوبسترا، و با استفاده از چندين آنزيم صنعتي و در دسترس بوده است كه مي¬تواند جايگزين روش¬هاي توليد شربت اينورت با اسيد و آنزيم اينورتاز شود
شربت اينورت توليد شده در صنايع مختلف به عنوان شيرين¬كننده استفاده مي¬شود كه با توجه به شيريني بيشتر اين شيرين كننده درصد مصرف آن نسبت به ساكارز و شربت گلوكز براي رسيدن به يك شيريني مشخص كمتر مي¬باشد. در صنايع قنادي، نانوايي، تخميري، و... كاربرد دارد. روش معمول توليد شربت اينورت استفاده از اسيد و آنزيم اينورتاز است كه محدوديت¬هاي زيادي داشته و وابسته به توليد و واردات ساكارز به عنوان سوبسترا است. روش جديد ذكر شده در اين پژوهش بر اساس استفاده از نشاسته ذرت به عنوان سوبسترا، و با استفاده از چندين آنزيم صنعتي و در دسترس بوده است كه مي¬تواند جايگزين روش¬هاي توليد شربت اينورت با اسيد و آنزيم اينورتاز شود
موارد یافت شده: 2