لیست اختراعات با مالکیت
علي روشنيان فرد
11 عدد
خلاصه اختراع شيشه هاي دو جداره w.a.c.m.e.l. نوع جديدي از شيشه هاي دوجداره هستند كه با استفاده از شيشه هاي خود پاك شونده self cleaning glass (توسط نانو ذرات دي اكسيد تيتانيوم) و با استفاده از سيالات كدر رنگ مثل انواع روغن هاي رنگي و سيالات تيره كه با سيستم هيدروليكي خاصي بين دو جدار تزريق مي شود موجب كنترل تبادل نور و حرارت بدون نياز به گاز آرگون و خلاي مي شود. عمده كاربرد اين شيشه جهت قطع تبادل نور ازطريق شيشه به صورت انتخابي در مواقع مورد نياز مي باشد.
دستگاه پرتابل تشخيص پلاكهاي جعلي با قابليت ارسال تصاوير به واحد كنترل يك سيستم پرتابل مجهز به لامپهاي UV و دوربين CCD مي باشد كه با ارسال امواج و نمايان شدن هولوگرام موجود در روي پلاك و تصوير برداري از آن و ارسال آن به واحد كنترل موجود در پاسگاه ، اتومبيل يا ... پلاكهاي جعلي را تشخيص داده و اخطار لازم را مي دهد. اين دستگاه سامانهاي كاملا خودكار است كه شمارهي پلاك خودرو را تشخيص ميدهد. اين سامانه ابتدا توسط سختافزارهاي مخصوص، تصويري از پلاك خودروي عبوري اخذ ميكند و سپس با استفاده از روشهاي پردازش تصوير پيشرفته شمارهي پلاك خودرو را استخراج ميكند. آناليز پلاك در قسمت گيرنده قابل انجام است اين سامانه يكي از كم هزينهترين سامانهها براي تشخيص خودروها است، چرا كه براي استفاده از آن هيچ نيازي به مجهز كردن خودروها به وسيلهي خاصي (مانند گيرندههاي راديوئي و يا رديابهاي ماهوارهاي) وجود ندارد
دستگاه جداساز الكل و اسانس از مشروبات الكلي با المان سرد و گرم (CET) يك جداساز الكتريكي بدون منبع گرمايي است كه در يك محيط ايزوله با استفاده از كنترل انتقال گرما از دو محيط همزمان فرآيند تبخير و تقطير را در يك مجموعه ايزوله انجام ميدهد. اين دستگاه هيچ گرمايي را از محيط نميگيرد و هيچ گرمايي به محيط نميدهد ، در واقع با استفاده از روش CET گرماي محيط يك را به محيط دو انتقال ميدهد. اين فرآيند منجر به ايجاد اختلاف دماي تا 70 درجه مي شود. مشروب الكلي در مخزن يك قرار مي گيرد و با دماي انتقالي تبخير شده و به محيط سرد 2 انتقال داده مي شود.در اين محيط عمل تقطير انجام شده و عنصر 1 ( الكل) خارج مي شود . همين فرآيند براي دومين بار اجرا شده و اسانس خارج مي شود. ماده باقي مانده كه آب مي باشد از دستگاه خارج مي شود.
دستگاه تست خزش براي مواد ويسكوالاستيك دستگاهي است تمام اتوماتيك براي اعمال بار ثابت در طول زمان(خزش) بر روي مواد مهندسي ، كشاورزي و ... كه در يك بازه دمايي خاص ( ترجيحا دماي اتاق) داراي خاصيت ويسكوالاستيك و اعلام نتايج آزمايش به صورت داده هاي كمي مي باشد. اين دستگاه با اندازه گيري بار وارده با دقت 0.01 گرم و تغيير طول با دقت 0.1 ميلي متر نتايجي را در حد استاندارد براي بررسي خواص فيزيكي مواد در اختيار قرار مي دهد.كار با اين دستگاه نياز به برداشت داده ها ،تحليل و آناليز به صورت دستي نمي باشد بلكه پس از انجام هر آزمون طي مدت زمان دلخواه دستگاه Data Sheet لازم را براي ماده مورد آزمايش در اختيار قرار مي دهد.
اختراع ارائه شده براي كاهش مشكلات پيش روي كشاورزي آينده (نياز كشورها براي خودكفايي در محصولات كشاورزي، افزايش ميانگين سني كشاورزان، كاهش جمعيت كشاورزان، و زمان بر بودن آموزش براي كشاورزي ماهرانه، افزايش هزينه كارگري) تشكيل يافته از يك ربات تراكتور تماماتوماتيك به عنوان پلت فرم اصلي، بازوي روباتيكي 5 درجه آزادي به عنوان عملگر، عملگر نهايي به عنوان واحد برداشت كننده و سيستم كنترلي يكپارچه است. پلت فرم اصلي اين سيستم يك ربات تراكتور مدل YT5113 كمپاني يانمار ميباشد كه مجهز به سيستم موقعيتياب جهاني (RTK-GPS)، سنسور جهتيابي (IMU) و الگوريتم كنترلي ربات است. بخش عملگر اين سيستم يك بازوي روباتيكي با 5 درجه آزادي است كه به دليل پارامترهاي به خصوص محيط هاي كشاورزي، متناسب با پارامترهاي مربوطه از جمله وجود گرد و خاك، رطوبت محيط، لرزش در هنگام فعاليت و ...، طراحي، ساخت، برنامه نويسي، و اجرا شده است. هدف از طراحي اين بازوي روباتيكي، طراحي و ساخت يك بازوي روباتيكي با هزينه كم براي محيط هاي كشاورزي بوده است. بخش كنترلي اين سيستم روباتيك برداشت محصولات سنگينوزن بر اساس PLC و تشكيل يافته از يك كامپيوتر، يك برد كنترلي PLC (position board)، آمپليفاير، سروو موتور، بخش سويچينگ، كليد اضطراري است. آزمونهاي نهايي سيستم نشان داد كه سيستم طراحيشده داراي نرخ موفقيت در برداشت (harvesting success rate (HSR)) 92 درصد، ميانگين زمان برداشت هر محصول (cycle time (CT)) 4/42 ثانيه، نرخ آسيب (damage rate (DR)) صفر درصد، حجم پوشش (working space (WS)) 5.662×〖10〗^9 〖mm〗^3 ، سطح قابل برداشت (harvesting surface) 2.86×〖10〗^6 〖mm〗^2، طول افقي برداشت (harvesting length) 800 mm ، دقت (accuracy (Ac)) 10.91 ميلي متر، تكرار پذيري (repeatability (Rp)) 12.74 mm ، رزوليشن كنترلي (control resolution (CR)) در جهت X و Z به ترتيب 1±0.075 ميلي متر و 1±0.025 mm ميلي متر ميباشد. اين در حالي است كه ميانگين نرخ موفقيت در برداشت سيستم هاي طراحيشده گذشته 66% (40–86%) بوده است.
در اين سيستم فن ها هوا را از يك ورودي وارد سيستم مي كند. در ورودي تله هاي مغناطيسي، راديكال هاي آزاد را گرفته و جذب آهنرباها مي كند. هوا در مراحل بعدي، پس از عبور از اليافهاي مصنوعي وارد محفظه شستشو مي شود. هوا پس از غبارگيري در اين محفظه مرطوب شده و فن هاي خروجي آن را از محفظه خارج مي كنند. در مسير خروج هوا از زغالهاي اكتيو عبور مي كند و به دليل عبور از ما بين زغال هاي اكتيو بوگيري شده و به محيط داده مي شود پس از خروج هوا محفظه هاي عطري قرار داده شده است كه براي معطر كردن هواي محيط استفاده مي شود.
دستگاه نمونه بردار ريتميك از محيط هاي سيالي نوع خاصي از نمونه بردارهاي سيالي است كه با تنظيمات لازم توانايي برداشت 20 نمونه به حجم 20 سي سي از اعماق مختلف محيط هاي سيالي به صورت تمام اتوماتيك را دارد. طراحي و ساخت دستگاه به گونه اي انجام شده است كه در شرايط يكسان با تشخيص عمق مربوطه بر اساس برنامه زمانبندي پيشين در كمتر از 5 ثانيه نمونه برداري را انجام ميدهد. اين دستگاه قابليت كنترل را دارد. طراحي آيروديناميك بدنه دستگاه به گونه اي است كه خطر شكست و درگيري بدنه به حداقل رسيده و بدون نياز به نيروي الكتريكي مسير نمونه برداري را طي مي كند. در انتهاي مسير با ارسال سيگنال خاص اتمام فرآيند نمونه برداري به اطلاع اپراتور ميرسد. بدنه اين دستگاه از كامپوزيت خاصي تهيه شده كه در مقابل ضربات احتمالي تحمل تنش بالايي را از خود نشان داده است. طراحي اين دستگاه بنا به شرايط احتمالي پيش بيني نشده با ضريب اطمينان 7/2 انجام شده است.
گياه عدس در ايران به دليل استفاده از واريته كوتاه، هنگام برداشت ريزش بالايي داشته و نيازمند نيروي انساني زيادي هست. همچنين اگر در زمان مناسب برداشت نشود اين ريزش بيشتر خواهد شد. يكي از روشهاي كم كردن خسارت، استفاده از نيروي انساني بيشتر است كه بهخوديخود، هزينههاي برداشت را افزايش ميدهد. دستگاه فوق روش نويني را جهت كاهش هزينههاي برداشت، صرفهجويي در زمان و بازدهي بالا هست. اين دستگاه با به كارگيري سامانه هاي هاي تسمه و پولي با اعمال نيروي مديريت شده مي تواند نيروي اعمالي به عدس را كنترل كرده و با هر بار حركت در زمين حداقل چهار رديف عدس را برداشت نمايد. سرعت برداشت را تا چهار برابر افزايش ميدهد و پس از برداشت، بوته ها با استفاده از تسمه نقاله به زمين انتقال مي يابد
گياه عدس در ايران به دليل استفاده از واريته كوتاه، هنگام برداشت ريزش بالايي داشته و نيازمند نيروي انساني زيادي هست. همچنين اگر در زمان مناسب برداشت نشود اين ريزش بيشتر خواهد شد. يكي از روشهاي كم كردن خسارت، استفاده از نيروي انساني بيشتر است كه بهخوديخود، هزينههاي برداشت را افزايش ميدهد. دستگاه افزونه برداشت عدس كشت غير رديفي جهت نصب بر روي تيلر روش نويني جهت كاهش هزينههاي برداشت، صرفهجويي در زمان و بازدهي بالا هست. اين دستگاه با به كارگيري سامانه هاي هاي تسمه و پولي با اعمال نيروي مديريت شده مي تواند نيروي اعمالي به عدس را كنترل كرده و با هر بار حركت در زمين حداقل سه رديف عدس را برداشت نمايد. سرعت برداشت را تا سه برابر افزايش ميدهد.
موارد یافت شده: 11