لیست اختراعات با مالکیت
علي مظفري
4 عدد
تجمع مناطق مسكوني و استفاده بهينه از فضاهاي موجود مسكوني لزوم استفاده از آخرين تكنولوژيها را كه علاوه بر سهولت دسترسي، در سلامتي انسانها و بهداشت محيط تاثير ندارند را طلب مي نمايد. دستگاه طراحي شده علاوه بر سادگي در اجرا، موارد فوق را تامين كرده و استفاده گسترده از آن را ميسر مي سازد. نحوه كار اين دستگاه بر اساس اصول فيبرهاي نوري طراحي شده است. بطوريكه به جاي استفاده از ليزرها كه منبع نور در فيبرهاي نوري هستند خورشيد منبع نور بوده و مانند فيبرهاي نوري، عدسي عامل تغيير جهت نور اما در اندازه بسيار بزرگتر از مدل استفاده شده در فيبر نوري مي باشد. همچنين از تكنولوژي سنسورهاي حساس به نور براي دقت هر چه بيشتر استفاده كرده ايم. از موتور پله اي نيز براي هوشمند بودن سيستم استفاده شده است. از موتور پله اي در سيستمهاي جديد مخابراتي نظير آنتنهاي هوشمند موبايل استفاده شده است.
مواد پليمري و كامپوزيتي در كاربردهاي گوناگوني همانند وسايل نقليه، ورزشي، الكترونيك و غيره استفاده مي شوند. با اين وجود اين مواد در برابر خرابي هاي ناشي از كار مكانيكي، شيميايي، گرمايي و تشعشع مستعد مي باشند. اينگونه اعمال مي تواند باعث ايجاتد ميكرو ترك هايي در عمق سازه شود كه تشخيص و رفع آنها ب صورت خارجي سخت و يا غيرممكن است. روش هاي ترميمي مرسوم براي ميكرو ترك هاي غيرقابل رويت ايجاد شده در داخل سازه مؤثر نيستند. در پاسخ به اين مشكل، مفهوم خود ترميمي براي مواد پليمري به معناي ترميم كردن ميكرو ترك هاي غيرقابل مشاهده كه نتيجه آن افزايش عمر كاري قطعات و ايمني بيشتر اجزاء مي باشد، مطرح شده است. به صورت مفهومي، مواد پليمري خود ترميم قادر به ساختن و ترميم خود به صورت اساسي بعد از ايجاد خرابي مي باشند. با اين تصيف انتظار مي رود كه اين مواد به دليل ايمني و ماندگاري بيشتر و همچنين به دليل حذف انجام هزينه هاي بالاي بازرسي در اجزاء پليمري، بسيار استفاده شوند. در طرح صورت گرفته از پديده خودترميمي كه در سيستم هاي بيولوژيكي همانند شبكه آوندي گياهان يا شبكه مويرگي در جانوران انجام مي شود، الهام گرفته شده است. خود ترميمي در اين سيستم ها به گونه ايست كه عامل ترميم كننده در داخل يك سري لوله هاي تو خالي (آوند يا رگ) جريان دارد به طوري كه هرگاه در سيستم خرابي يا جراحتي صورت گيرد. اين لوله ها پاره شده و ماده داخل آن ها به قسمت آسيب ديده نفوذ كرده و در قدم بعدي باعث ترميم قسمت آسيب ديده مي شود. در طرح صورت گرفته از اين پديده براي ترميم شدگي يك قطعه كامپوزيي استفاده شده است به طوري كه از يك سري ميكرو لوله هاي شيشه كه با نوعي ماده ترميم كننده پر شده اند، براي ايجاد ترميم شدگي استفاده شده است. هرگاه قعه تحت نيرويي قرار گيرد كه باعث ايجاد ميكرو ترك يا خرابي هاي غيرقابل رويت در داخل قطعه شود، با برخورد اين ترك ها به ميكرو لوله ها، اين لوله ها پاره شده و ماده درون آن ها وارد ميكروترك ها شده و در مرحله بعد باعث پر كردن و رفع ترك مي شوند. هدف از اين طرح ارائه و ساخت يك سيستم كامپوزيتي جديد با الهام از سيستم هاي بيولوژيكي همانند شبكه آوندي گياهان يا شبكه مويرگي در جانوران براي توسعه و بهبود خاصيت خود ترميمي قطعه بعد از ايجاد خرابي در آن مي باشد. خود ترميمي در اين سيستم ها به گونه ايست كه عامل ترميم كننده در داخل يك سري لوله هاي تو خالي (آوند يا رگ) جرياندارد به طوري كه هرگاه در سيستم خرابي يا جراحتي صورت گيرد اين لوله ها پاره شده و ماده داخل آنها به قسمت آسيب ديده نفوذ و باعث ترميم قسمت آسيب ديده مي شود. نتايج استكام خمشي حاصل از آزمايش خمش سه نقطه قطعه كامپوزيتي به روشني نشان مي دهد كه ميزان زيادي از استحكام خمشي از دست رفته حين وقوع خرابي در قطعه، با وجود سيستم خودترميمي در قطعه باز گردانده مي شود. واژه هاي كليدي: كامپوزيت - خودترميمي - الياف توخالي - خرابي
عمل جراحي كشيدن (ليفتينگ) صورت از سخت ترين و ظريف ترين اعمال جراحي زيبايي صورت است.نظر به وجود عصب صورتي و 5 شاخه آن در اين ناحيه و لزوم جداسازي(ديسكسيون) دقيق بافتي جهت جلوگيري از صدمه به اين شاخه هاي عصبي(كه در صورت صدمه به هر شاخه عصبي حركات مسير آن از بين خواهد رفت كه فاجعه اي غير قابل برگشت بوده و منجر به تغييرات زشت و دائمي صورت خواهد شد)و نيز كوچكي برش جراحي و لزوم ديسكسيون در عمق صورت و گردن و وجود عناصر,عروق و اعصاب حياتي در گردن و نياز به وجود نور كافي جهت ديد و كار دقيق جراح,وسيله حاضر اختراع گرديد.چون نوك قيچي در محل عمل از 0-45 درجه باز مي شود,وسيله نور سرد طوري طراحي و با زاويه 0-45 درجه روي تيغه متحرك قيچي نصب شده كه در هر حالت باز شدن نوك قيچي نور مناسب در محوطه عمل وجود داشته تا امكان ديسكسيون دقيق بافتي ميسر باشد.مضاف بر اين,انتهاي محل اتصال(كوپلينگ)نور سرد طوري طراحي شده كه هيچ مزاحمتي براي دست جراح جهت انجام مانور هاي جراحي ايجاد نكند.مزاياي اين نوع نور سرد به شرح ذيل است:1.مقاومت در برابر حرارت كه امكان استريل شدن در اتوكلاو را دارد.2.ضد زنگ بوده و نوع فلز بكار رفته در آن استيل ضد زنگ(Stainless steel)مي باشد.3.فيبرهاي بكار رفته در اين وسيله از جنس شيشه(سيليس)مي باشد.اين اختراع منحصر بفرد بوده و براي اولين بار در جهان در زمينه تجهيزات پزشكي ميباشد.پس از ثبت اختراع,اعلام رسمي شده و حتما در نمايشگاه هاي تجهيزات پزشكي داخلي و خارجي به نمايش گذاشته خواهد شد و از طريق سايت هاي تجهيزات پزشكي داخلي و بين امللي اطلاع رساني شده و به دليل منحصر بفرد و موثر بودن آن مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
عنوان اختراع حاضر " دستگاه خارزن پنوماتيك قابل حمل" مي¬باشد كه زمينه فني اين دستگاه در بخش B23 يعني انجام عمليات، از طبقه بندي WIPO (IPC) است. ايجاد شيار جاي خار در قطعاتي همچون چرخ¬دنده¬ها، پولي¬ها، چرخ زنجيرها و ... يكي از فرآيندهاي مهم ساخت قطعات صنعتي است. همچنين محورهايي كه قطعات فوق روي آنها نصب مي¬شود نيز نياز به شيار جاي خار دارند. روش مرسوم براي تراش شيار جاي خار معمولاً استفاده از دستگاه صفحه تراش است كه داراي معايبي از جمله هزينه اقتصادي بالا، عدم تقارن نيروهاي وارد بر قطعه، مشكل بودن تنظيم دقيق و مهار قطعه كار دايره¬اي شكل در گيره، زمان بالاي فرايند و ... است. دستگاه خارزن پنوماتيك قابل حمل داراي كاربري ساده ولي ارزش علمي و فني، قابليت نصب آسان، قابليت حمل ونقل و هزينه اقتصادي و زمان پايين كاربري براي مصرف كننده است. در اين دستگاه انرژي هواي فشرده موجب رفت و برگشت ابزار تراش و ايجاد شيار جاي خار مي¬شود. اين دستگاه به صورت يك افزونه بر روي دستگاه تراش نصب شده و انجام عمليات شيار جاي خار توسط اپراتور به كمك سوپرت دستگاه تراش به راحتي امكان پذير است و در عملكرد عادي دستگاه تراش هيچگونه خللي ايجاد نمي¬كند.
موارد یافت شده: 4