لیست اختراعات با مالکیت
محسن خليلي
5 عدد
در كارگاه هاي تراشكاري به علت عدم دقت اپراتور هنگامي ماشين كاري تاكنون صدمات مالي و جاني فراواني وجود داشته است. مواردي از اين نوع توسط اينجانبان مشاهده شده است بخصوص در كارگاههاي آموزشي مثل دانشگاهها و آموزشگاههاي فني و حرفه اي. براي برطرف كردن اين خطاي انساني و بالا بردن ايمني متوسل به آچار هوشمند شديم. در اين طرح از سيستمي استفاده شده كه در صورت جا ماندن آچار در ردستگاه تراش اگر اپراتور بخواهد دستگاه را روشن كند و كليد استارت را فشار دهد به هيچ عنوان اسپيندال نمي چرخد و فقط در صورتي اين اتفاق مي افتد (اسپيندل مي چرخد) كه آچار از دستگاه جدا شود.
سيستم بهيار ايمني گوش نوزاد از جمله تجهيزاتي است كه مي تواند كاركنان بخش مراقبتهاي ويژه نوزادان يا NICU را در كاهش نويز محيط ياري دهد. SASoIE با سيستم منحصر به فرد خود و با اندازه گيري مداوم سطح نويز و صداي موجود در بخشهاي نوزادان قادر است در مواقع بالا بودن صداي آسيب زا براي گوش نوزادان، با تكنيك خاص خود به پرستاران و كاركنان از طريق گيرنده هاي مناسب هشدار بدهد تا در جهت رفع آن بكوشند. اين دستگاه قابليت تنظيم براي تشخيص سطوح نويز متفاوت براي روز و شب را داراست. دستگاه به صورت از پيش تعيين شده بر روي مقادير سطح نويز مورد قبول براساس آخرين دست يافته هاي متخصصان، تنظيم شده است. اين ابزار قابل استفاده براي ساير مكان هاي حساس از نظر شدت صدا نيز مي باشد.
در اين اختراع دو مشتق جديد آميني و سيلسيوم دار (بدليل انتخاب آمينهائي فعالتر با گروههاي الكترون دهنده بيشترو نيز انتخاب سيلسيوم بجاي كربن كه ايزوستر آن بوده و در بسياري از مقالات اثرات داروئي بهتري نسبت به كربن نشان داده است) تولبوتاميد (يكي از معروفترين داروهاي نسل اول) سنتزو آزمايشات فارماكولوژي (كاهش قند خون، كلسترول، LDL، HDL و تري گليسريد) بر روي موش تست شد و با داروي گلي بن كلاميد (يكي از معروفترين داروهاي نسل دوم) نير مقايسه شد. نتايج نشان داد كه اين مشتقات جديد سنتز شده داراي اثرات ضد ديابتي بيشتزي نسبت به داروي گلي بن كلاميد بودند.
موارد یافت شده: 5