لیست اختراعات با مالکیت محمد اسماعيل يزدان شناس
12 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ ثبت: 1391/07/19
خلاصه اختراع:

مس ، به خصوص در ابعاد نانو فعاليت ضد باكتري قابل ملاحظه و هزينه كمتري در مقايسه با ديگر تركيبات مشابه فلزي را دارد. فرايند Stober پروسه اي مناسب براي ايجاد پوشش و اصلاح خصوصيات سطحي بر روي مواد گوناگوني مي باشد. با معرفي نانوذرات مس به داخل ساختار نانوذرات سيليكا مي توان مورفولوژي ساختاري شبكه نانوذرات سيليكا را دستخوش تغيير قرار داده و با ايجاد ساختار خوشه انگوري و پوشش دهي بر روي سطوح مختلف ، كاركردهاي جديدي از جمله خصوصيت ضد باكتري را به آنها اعطاء نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/29
تاریخ ثبت: 1391/10/19
خلاصه اختراع:

وينچ آزمايشگاهي حمام آلتراسونيك

تاریخ ثبت: 1390/01/14
خلاصه اختراع:

خلاصه: تانين ها تركيبات فنلي شامل گروه هاي هيدروكسيل و نيز گروه هاي ديگري همچون كربوكسيل ها مي باشند . اين تركيبات ساختاري نسبتا محكم و پيچيده دارند. تانين ها در سه نوع فلاوان، گاليك اسيد و فلوروگلايكنول مي باشند. ميوه هايي همچون انار ، خرمالو، توت فرنگي، آلبالو و تقريبا كليه آب ميوه ها شامل مقدار زيادي تانين هستند. اين تركيبات با توجه با ساختار منحصري كه دارند اگر از تركيباتي شامل آهن، آب ليمو، نمك هاي فلزي، سولفات روي جهت لكه بري استفاده گردد باعث ايجاد تركيب جديدتر و ايجاد رسوب لكه مي گردد لذا با در نظر گرفتن اين مشكل مي بايست محلولي ارائه شود كه بدون آسيب به منسوج قادر به از بين بردن اين دسته از لكه ها گردند. با توجه به گستره استفاده از ميوه ها و آب ميوه هاي حاوي تانين ها تلاش شد تا محلولي جهت از بين بردي اين لكه ها ارائه شود . به اين ترتيب حلال هاي مختلفي براي انجام فرايند لكه بري انتخاب شدند. از آنجا كه دو نوع ساختار مختلف از تانين در اين لكه ها موجود مي باشد و با توجه به آن كه هر دو ساختار حالت قطبي داشتند لذا حلال هاي قطبي براي اين فرايند مناسب تر بودند و همچنين با توجه به بالا بودن خاصيت فتوكاتاليستي نانو ذرات تيتانيوم دي اكسيد از اين مواد نيز جهت اكسيد كردن و تخريب ساختاررنگي اين قبيل لكه ها استفاده گرديد. نتايج گرفته شده توسط دستگاه اسپكتروفتومتري انعكاسي نيز مويد اين مطلب بود كه محلول حاوي نانو ذرات Tio2 و حلال آپروتيك در شرايطي كه تحت نور UV قرار گرفته بهترين نتيجه را در بردارد.

تاریخ ثبت: 1390/01/14
خلاصه اختراع:

خلاصه: لكه بر فوق از تركيب سه ماده اصلي تشكيل شده است و قابليت آن را دارد كه لكه چاي (خيس و خشك) موجود بر روي انواع منسوجات را تحت نور مهتابي و يا خورشيد (جهت فعال سازي خاصيت فتو كاتاليستي نانو ذرات به كار گرفته شده در محلول) ازبين ببرد. حلال به كار گرفته شده در اين محلول يكي از انواع حلال هاي اورگانيك و يكي از اصلي ترين انواع حلال هاي قطبي آپروتيك مي باشد. اين حلال كاربرد بسيار بالايي در صنعت داروسازي و پزشكي دارد لذا اثز منفي بر سلامت انسان بدن نخواهد داشت. نفوذ پذيري بسيار بالاي اين حلال باعث مي گردد تا بتواند پيگمنت هاي موجود در رنگ چاي كه به صورت كله در آمده اند و پيوند مستحكمي با الياف، مخصوصا الياف پنبه برقرار نموده اند را بهتر از هرگونه شوينده و ديگر حلال هاي مورد آزمايش از سطح منسوج جداكند و در خود حل نمايد. در اين ميان ماده دوم تركيب كه يك غلظت دهنده طبيعي است باعث باقي ماندن رطوبت روي سطح منسوج شده و از تركيب مجدد پيگمنت هاي رنگي با الياف جلوگيري مي نمايد. همچنين از جريان پيدا كردن محلول لكه بر روي سطح منسوج جلوگيري نموده لذا باعث ايجاد تمركز تركيب بر روي قسمت مورد نظر مي گردد. پس از حل شدن و يا جدا شدن كله در حلال نانو ذراتTio2كه خاصيت فوتوكاتاليستي بالايي دارند، عمليات از بين بردن پيگمنت هاي رنگي باقيمانده در محلول را تحت تابش نور مهتابي و يا نور خورشيد آغاز مي نمايند تا به اين ترتيب فرايند لكه بري به طور كامل صورت گيرد و لكه به صورت كامل از بين برود.

تاریخ ثبت: 1389/10/14
مخترع/مخترعان: كيانوش كريمي
خلاصه اختراع:

در اين اختراع محلولي موثر از پليمر كايتوزان تهيه شده است و اين محلول به روش ريسندگي الكتريكي در شرايط بهينه تحت عمليات ريسندگي قرارگرفته و اين امر منجر به توليد اليافي با ميانگين قطر ٨٠ نانو متر شده است. روش كار بدين صورت است كه يك محلول پليمري را آماده كرده و اين محلول را در سيستم ريسندگي الكتريكي قرارداده تا اليافي با قطر نانو ايجاد گردد. موارد حائز اهميت در اين روش استفاده از حلال كمكي، نوع حلال اصلي و كمكي، نسبت به حلال اصلي و كمكي مي باشد كه موارد فوق منجر به توليد اليافي از پليمر كايتوزان با وزن مولكولي بالا با قطر ٨٠ نانومتر شده است. مزيت اين ماده قطر بسيار كم الياف توليدي، قابليت ضد باكتري، ضد ويروسي، ضد قارچي و زيست تجزيه پذيري ذاتي آن مي باشد كه اين امر موجب اهميت كاربرد اين الياف در پزشكي شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/16
تاریخ ثبت: 1389/02/06
خلاصه اختراع:

توليد الياف پلي آميد 6 نانو هيدارت منيزيم از آن جهت حائز اهميت است. كه امروزه بيشترين ميزان الياف مورد استفاده در زندگي امروزه از الياف بشر ساخت با منشاهاي غير طبيعي توليد مي شوند. بعبارت ديگر بواسطه مزاياي اين الياف از قبيل قيمت ارزان ، سرعت توليد زياد خواص مكانيكي و شيميايي مناسب جايگزين مناسبي مي باشند و ليكن مشكل آتش پذيري و توليد دودهاي سمي در زمان آتش گيري از بزرگترين مشكلات آنها مي باشد. در اين اختراع از گرانولهاي ثبت اختراع شده نانو ذرات هيدرات منيزيم بهره گرفته شده است. اين قدم در راستاي كاربردي نمودن اختراع اوليه بود. در واقع كامپوزيت پلي آميد 6 هيدرات منيزيم بعلت نياز به افزودن درصدهاي زياد در حد 60 - 70 درصد قابليت ريسندگي را از اين ماده سلب مي نمود وليكن نانو ذرات با ابعاد نانو علاوه بر ارائه سطح فعال بالا با درصدهاي پايين خواص ايده آل را ايجاد مي نمايند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/16
تاریخ ثبت: 1389/02/05
خلاصه اختراع:

توليد نانو كامپوزيت هيبريدي پلي آميد 6 نانو هيدارات منيزيم از آن جهت حائز اهميت است كه پيشرفتهاي صورت پذيرفته در دهه هاي آخر قرن بيستم منجر به استفاده از پليمرهاي مصنوعي جايگزين فلزات، سراميك و ... شده اند. ضعف اينمواد در اشتعال پذيريشان بوده در رابطه با پلي آميد 6 كه داراي فوايدي از قبيل چند كاره بودن ، دانسيته پايين، خواص مكانيكي خوب، خواص فيزيكي و قابليت قالبگيري است نيز اين نقيصه صدق مي كند در گذشته از مواد هالوژنه براي ضد آتش نمودن استفاده مي شده اين مواد در فرايند سوختن گاز سمي توليد نموده و ديگر مواد همانند فسفين ها مشكلات زيست محيطي را دارا مي باشند. امروزه نانو ذرات كاربردشان بسيار افزايش يافته و بسرعت جايگزين افزودنيهاي گذشته مي شوند هيدرات منيزيم بصورت يك جز ثابت در پلاستيك ها از جهت ضد آتش نمودن مورد استفاده واقع مي شود فرايندهاي تكميلي از قبيل پوشش دادن به روكش نمودن نيز مي تواند اين ماده را در سطح لايه قرار داده تا به توان از خواص ضد آتش نمودن آن استفاده نمود جذب حرارت آن باعث جلوگيري از انتشار سريع شعله مي شود يا به عبارت ديگر اين ماده مي توان بعنوان يك تاخير انداز در فرايند سوختن عمل نمايد و آب آزاد شده باعث دور نمودن گازهاي برخاسته و از جمله اكسيژن شده كه جزو عوامل ايجاد اشتعال مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/27
تاریخ ثبت: 1387/12/13
خلاصه اختراع:

توليد الياف و نخ مصنوعي رشد روز افزون داشته و كاربرد آن در بخش هاي توليد منسوجات از اهميت خاصي برخوردار است يكي از ويژگيهاي مورد انتظار در توليد منسوجات خواص آنتي باكتريال و مقاومت آنها در برابر باكتري و قارچ مي باشد. نكته حائز اهميت اين است كه اغلب منسوجات توليدي دوام ماندگار و با ثباتي نداشته و پس از چند مورد شستشوي منسوج خاصيت ضد باكتري خود را از دست مي دهد. در طرح حاضر الياف و نخ مصنوعي اي در مقياس صنعتي توليد گرديده كه در آن از نانو ذرات نقره استفاده شده و فرايند بگونه اي طراحي گرديده است كه محصولات توليدي علاوه بر داشتن خواص فيزيكي مورد انتظار از ثبات بالاي ضد باكتري برخوردار مي باشد.

موارد یافت شده: 12