لیست اختراعات با مالکیت محمد بيات
11 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1391/07/22
تاریخ ثبت: 1391/11/01
خلاصه اختراع:

در اين اختراع كه براي اولين بار در كشورانجام شده است با استفاده از اسيد هاي چرب، عوامل خيس كننده و پخش كننده ي ستاره اي شكل سنتز شده اند كه قابل استفاده در صنايع گوناگون از جمله صنايع رنگ و پوشش، پلاستيك، لاستيك، الياف، نخ و صنايع مرتبط با رنگدانه ها، مي باشند. مزيت اين محصولات زيست تخريب پذير بودن و سازگاري با محيط زيست مي باشد. از اين محصولات مي توان براي خيس كردن و پخش كردن خمير رنگ مورد استفاده در صنايع گوناگون استفاده كرد. توانايي خيس كنندگي و پخش كنندگي اين محصولات در مورد رنگدانه هاي معدني و برخي رنگدانه هاي آلي بهتر از نمونه هاي خارجي مي باشد. هدف ما از اين اختراع اين بود كه با استفاده از منابع تجديد پذير و دوستدار محيط زيست مانند اسيدهاي چرب، عوامل پخش كننده و خيس كننده ي طبيعي سنتز كنيم كه عملكردي مشابه نمونه هاي خارجي داشته باشد. به اين منظور رسينولئيك اسيد را انتخاب كرديم. امروزه به طور گسترده اي از افزودني هاي خيس كننده و پخش كننده در اكثر صنايع استفاده مي شود و توليد اين افزودني ها انحصارا در دست چند كشور مي باشد. ما توانستيم با سنتز تعدادي از اين عوامل خيس كننده و پخش كننده ي سبز، تخريب پذير و دوستدار محيط زيست گام جديدي در شيمي افزودني ها و شيمي چرب برداريم و شروع كننده ي اين راه باشيم با اين هدف كه روزي كشور ما نيز علاوه بر توليد داخلي، جزو صادر كنندگان اين دسته از افزودني ها باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/22
تاریخ ثبت: 1391/11/01
خلاصه اختراع:

در اين اختراع كه براي اولين بار در كشور انجام شده است با استفاده از آمين هاي نوع سوم پليمرهايي با قابليت خيس كنندگي سنتز شده اند كه قابل استفاده در صنايع گوناگون از جمله صنايع رنگ و پوشش، پلاستيك، لاستيك، الياف، نخ و صنايع مرتبط با رنگدانه ها، مي باشند. از اين محصولات مي توان براي خيس كردن خمير رنگ مورد استفاده در صنايع گوناگون استفاده كرد. امروزه به طور گسترده اي از افزودني هاي خيس كننده در اكثر صنايع استفاده مي شود و توليد اين افزودني ها انحصارا در دست چند كشور مي باشد. ما توانستيم با سنتز تعدادي از اين عوامل خيس كننده شروع كننده ي اين راه باشيم با اين هدف كه روزي كشور ما نيز علاوه بر توليد داخلي، جزو صادر كنندگان اين دسته از افزودني ها باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/07
تاریخ ثبت: 1391/09/07
خلاصه اختراع:

در اين اختراع كه براي اولين بار در كشورانجام شده است با استفاده از آمين هاي نوع اول عوامل خيس كننده ي چنددندانه اي سنتز شده اند كه قابل استفاده در صنايع گوناگون از جمله صنايع رنگ و پوشش، پلاستيك، لاستيك، الياف، نخ و صنايع مرتبط با رنگدانه ها، مي باشند. توانايي خيس كنندگي اين محصولات تابع طول زنجيره ي آليفاتيكي آمين مربوطه مي باشد و بر اساس اين تعداد كم محصولات نمي توان روابط كمي دقيقي بيان كرد ولي به طور تجربي مشاهده مي شود كه زماني كه در محصول دو زنجيره ي هيدروكربني با طول ميانگين 7 عدد اتم كربن داريم (محصول 5) كارايي آن بيشتر است. از اين محصولات مي توان براي خيس كردن خمير رنگ مورد استفاده در صنايع گوناگون استفاده كرد. در اين اختراع در اثر واكنش آمين هاي اليفاتيك نوع اول و اپي كلرو هيدرين و آمين هاي نوع سوم در دو مرحله، عوامل خيس كننده ي چند دندانه سنتز شده اند كه قابل كاربرد در اكثر صنايع مي باشند. در اين اختراع 8 محصول سنتز شده اند كه مي توانند نقش عوامل خيس كننده را بازي كنند. در اين اختراع كه در دومرحله صورت گرفته است، در مرحله ي نخست در اثر واكنش دو آمين نوع اول با اپي كلرو هيدرين در دو واكنش جداگانه دو محصول سنتز شده است كه در اثر واكنش جداگانه ي اين دو محصول با سه آمين نوع سوم متفاوت در واكنش هايي جداگانه، شش محصول ديگر ساخته شده اند.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/22
تاریخ ثبت: 1391/07/22
خلاصه اختراع:

در اين اختراع كه براي اولين بار در كشورانجام شده است با استفاده از روغن هاي گياهي، عوامل خيس كننده و پخش كننده اي سنتز شده اند كه قابل استفاده در صنايع گوناگون از جمله صنايع رنگ و پوشش، پلاستيك، لاستيك، الياف، نخ و صنايع مرتبط با رنگدانه ها، مي باشند. مزيت اين محصولات زيست تخريب پذير بودن و سازگاري با محيط زيست مي باشد. از اين محصولات مي توان براي خيس كردن و پخش كردن خمير رنگ مورد استفاده در صنايع گوناگون استفاده كرد. توانايي خيس كنندگي و پخش كنندگي اين محصولات در مورد رنگدانه هاي معدني و برخي رنگدانه هاي آلي به مراتب بهتر از نمونه هاي خارجي وارداتي بود. هدف ما از اين اختراع اين بود كه با استفاده از منابع تجديد پذير و دوستدار محيط زيست مانند اسيدهاي چرب، عوامل پخش كننده و خيس كننده ي طبيعي سنتز كنيم كه عملكردي مشابه نمونه هاي خارجي داشته باشد. به اين منظور رسينولئيك اسيد را انتخاب كرديم. امروزه به طور گسترده اي از افزودني هاي خيس كننده و پخش كننده در اكثر صنايع استفاده مي شود و توليد اين افزودني ها انحصارا در دست چند كشور مي باشد. ما توانستيم با سنتز تعدادي از اين عوامل خيس كننده و پخش كننده ي سبز، تخريب پذير و دوستدار محيط زيست گام جديدي در شيمي افزودني ها و شيمي چرب برداريم و شروع كننده ي اين راه باشيم با اين هدف كه روزي كشور ما نيز علاوه بر توليد داخلي، جزو صادر كنندگان اين دسته از افزودني ها باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/19
مالک/مالکان: محمد بيات
تاریخ ثبت: 1389/05/06
مخترع/مخترعان: محمد بيات
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/07/18
تاریخ ثبت: 1388/08/04
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/11/24
مالک/مالکان: محمد بيات
تاریخ ثبت: 1387/03/07
مخترع/مخترعان: محمد بيات
خلاصه اختراع:

در اين اختراع يك روش ابداعي جديد براي افزايش تحمل مخازن كروي و استوانه اي در برابر فشار داخلي ارائه شده است اعمال اين روش در طراحي و ساخت مخزن اين امكان را فراهم مي كند كه مخزن قبل از تسليم نسبت به مخزن معمولي هم حجم و هم جرم خود فشار بيشتري را تحمل كند . در اين روش لايه اي از سيال در بين جداره مخزن قرار داده مي شود. اين لايه از سيال داراي فشار اوليه معيني است . فشار اوليه لايه سيال ابعاد آن و همچنين ابعاد مخزني كه سيال در بين جداره آن قرار گرفته است با استفاده از روش بهينه سازي طوري انتخاب مي شوند كه مخزن داراي لايه سيال قبل از تسليم بتواند بيشترين فشار ممكن را تحمل كند. نتايج نشان مي دهد كه مخزن داراي لايه سيال بطور چشمگيري فشار بيشتري را نسبت به مخزن اوليه تحمل مي كند. با توجه به كاربرد فراوان مخازن تحت فشار جدار ضخيم در صنايع نظامي شيميايي هسته اي هوا فضا كاربردهاي آزمايشگاهي و ساخت الماس مصنوعي وساخت دستگاه برش با آب ساخت دستگاه اكستروژن و غيره اين اختراع با افزايش تحمل مخازن جدار ضخيم در برابر فشار تحول بزرگي در تكنولوژي هاي فشار بالا ايجاد مي كند. تئوري و فرمولاسيون اين اختراع در فصل اول براي مخزن كروي و در فصل دوم براي مخزن استوانه اي بطور كامل توضيح داده شده است.همچنين در فصل سوم استراتژي هاي حل و نتايج اين اختراع توضيح داده شده است در ادامه خلاصه اي از نتايج حاصل از اين اختراع بطور مختصر بيان مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1387/02/11
مالک/مالکان: محمد بيات
تاریخ ثبت: 1387/03/08
مخترع/مخترعان: محمد بيات
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/12
تاریخ ثبت: 1390/11/14
خلاصه اختراع:

سولار پمپ كولرهاي آبي مستقر در پشت بام ها به دليل استفاده از الكتروموتور و نوسانات ناشي از آن و يا حتي قطع باعث سوختگي دستگاه مي شده و در مواقع گير پاچ كردن اگر كليد الكتروموتور را روشن مي كردند بلافاصله موتور پمپ مي سوخت كه دستگاه سولار پمپ ما اين مواردي كه در متن ذكر شده را ندارد. چون الكتروموتور در ساخت اين مدل پمپ حذف شده است و هيچوقت نه داغ مي كند و نه مي سوزد. هنگاميكه كليد كولر را روشن مي كند الكتروموتور و كولر شروع به كار كردن مي كند از طريق تسمه فولي دمنده باد به حركت در مي آيد و هنگام چرخيدن فولي سولار پمپ از طريق انتقال نيروي مكانيكي به كار افتاده و آب داخل مخزن كولر آب را با چرخيدن مكانيكي پمپاژ كرده و بر روي پوشالها مي ريزد.

موارد یافت شده: 11