لیست اختراعات با مالکیت
محمد مسلمي
14 عدد
در بازار رقابتي كنوني صنعت شركت هايي موفق خواهند بود كه توانسته باشند به سرعت نياز روز جامعه را پاسخ گويند. اما پاسخگويي سريع به اين مورد نيازمند سرعت در طراحي و توليد مي باشد. اما پاسخگويي به اين مورد نيازمند طراحي و توليد دستگاهي با هزينه ساخت پايين و بالاترين بازده مي باشد. يكي از راهكارهايي كه مي تواند هزينه و قت گزافي را كه براي رنگ كردن بلوك هاي به كار رفته در بلوارها و جداول كاهش بدهد استفاده از ماشين رنگ آميزي بلوك تمام اتوماتيك مي باشد. رنگ كردن بلوارها و جدل ها به روش دستي صورت مي گيرد كه روش مورد استفاده در اين اختراع رنگ كردن بلوك هاي بلوار و جدول ها با نيروي محرك كششي مي باشد. در اين فرآيند دستگاه توسط نيروي محرك كششي و ايجاد نيرو به چرخ هاي دستگاه، انتقال دور و قدرت توسط گيربكس تعبيه شده در دستگاه رنگ مورد نظر را توسط پمپ مكانيكي به فرچه رولينگ تزريق و فرچه بر روي سطح بلوك مي غلتد و عمليات رنگ آميزي انجام مي شود. اين روش به عل كاربرد فراوان به سرعت جايگاه خود را مي يابد، اما متاسفانه به علت هزينه بسيار بالاي رنگ آميزي سنتي در حال حضار به طور گسترده قابل استفاده نمي باشد. از اين رو تصميم گرفتيم با ابداع ماشيني با قيمت مناسب و قابليت توليد در ميهن عزيزمان بتوانيم باعث كمك به گردش چرخ صنعت باشيم. ابتدا استراكچر دستگاه را مونتاژ و جوشكاري مي كنيم سپس مخزن دستگاه و دستگيره را به استراكچر مونتاز و جوشكاري مي كنيم سپس پمپ مكانيكي را به روي مخزن و استراكپر مونتاژ مي كنيم در مرحله بعد فرچه هاي رولينگ را بر روي فنر كششي جلو و عقب برنده مونتاژ مي كنيم سپس بر روي شاسي دستگاه سوار مي كنيم سپس گيربكس دستگاه را به چرخ ها مونتاژ مي كنيم و اين مجموعه را در زير شاسي مونتاژ مي كنيم و پمپ مكانيكي را به گيربكس متصل مي كنيم دينام را روي چرخها سوار مي كنيم سپس باتري را بروي شاسي موتاژ مي كنيم و هواكش را بروي مخزن سوار مي كنيم.
در بازار رقابتي كنوني صنعت ؛ شركت هايي موفق خواهند بود كه مي توانند به سرعت نياز روز جامعه را پاسخ گويند . اما پاسخگويي به اين مورد ؛ نيازمند طراحي و توليد دستگاهي با هزينه ساخت پايين و بالاترين بازده مي باشد . يكي از راهكار هايي كه مي تواند هزينه مصرف برق را در تمامي امور تا حد زيادي كاهش دهد استفاده ازپمپ مكانيكي به جاي پمپ برقي در دستگاه هاي مختلف مي باشد. پمپ دستگاه هاي مختلف به طور مثال :كولرهاي آبي موجود در بازار كنوني همگي برقي بوده و علاوه بر مصرف مضاعف برق عمر محدودي دارند و در مواردي به دليل سيم پيچ (موتور) نزديك به آب خطراتي نيز در پي دارند.در اين طرح به علت كاربرد ساده و مكانيكي بودن سيستم و عمر مفيد (بالاي 7 سال) به دليل استفاده از قطعات پلاستيكي در دستگاه و قيمت بسيار پايين نسبت به نمونه هاي برقي در بازار به سرعت جايگاه خود را مي يابد. اين روش به علت كاربرد فراوان ، به سرعت جايگاه خود را مي يابد . اما متاسفانه به علت قيمت بسيار بالاي پمپ هاي موجود در بازار و قابل استفاده نبودن براي عموم، از اين رو بر آن شديم با ابداع دستگاهي ؛ با قيمت مناسب و قابليت توليد در ميهن عزيزمان؛ بتوانيم باعث كمك به گردش چرخ صنعت باشيم. ابتدا پايه فلزي برروي شاسي بوسيله 2 پيچ محكم مي شود سپس مجموعه پايه پلاستيكي كه در 2 جهت بصورت كشايي در حالت عمودي و بصورت گردشي در حالت عمودي برروي پايه فلزي نصب مي گردد سپس بدنه پمپ كه شامل چرخ اصطكاكي و شفت مركزي و مخزن و پروانه مي باشد بوسيله يك روبند روي پايه پلاستيكي نصب مي گردد در آخر پس از تنظيم دستگاه فنر كششي جازده مي شود و با استارت موتور اصلي در دور كند و تند پمپ شروع به گردش مي كند.كه دبي (خروجي آب)در دور تند و كند متغير مي باشد كه يكي از مزيتهاي اين اختراع مي باشد.بيشترين مشكل در استفاده از پمپ هاي برقي هزينه گزافي است كه بابت مصرف برق بايد داده شود كه در اين اختراع با حذف پمپ هاي برقي و نصب پمپ مكانيكي و گرفتن نيروي محرك مكانيكي به طور مثال از فولي كولر در مصرف برق صرفه جويي شده و هزينه برق مصرفي كاهش مي يابد. از جمله كاربرد هاي اين دستگاه ، پمپاژ (انتقال)آب مخزن كف كولرهاي آبي به روش كاملا مكانيكي را مي توان نام برد.
دستگاه نمك و ماسه پاش دوار (سانتريفوژ)با قابليت پاشش كود و بذر توسط نيروي كششي
دستگاه رنگ كردن الياف مصنوعي وطبيعي وموي سربافك وهيترگردان تمام اتوماتيك
توالت تمام اتوماتيك داراي مكانيزم تخليه با مكش هوا: در بازار رقابتي كنوني صنعت ؛ شركت هايي موفق خواهند بود كه مي توانند به سرعت نياز روز جامعه را پاسخ گويند. اما پاسخگويي به اين مورد ؛ نيازمند طراحي و توليد دستگاهي با هزينه ساخت پايين و بالاترين بازده مي باشد.يكي از راهكارهايي كار آمد كه با هزينه بسيار پايين براي تخليه فضولات انساني در دستشويي مي توان انجام داد استفاده از توالت تمام اتوماتيك تخليه با فشار هوا مي باشد. تخليه فضولات انساني از دير باز يكي از دغدغه هاي جامعه بشري بوده است كه به مرور زمان سير تكاملي خود را پيموده است ولي نسبت به ميليون ها سال زندگي بشري رشدي سيري نزولي داشته است با اينكه به جرات توالت را بنا به ضرورت انسان براي تخليه مواد مضر بدن يكي از مسايل جدا نشدني و جزء لاينفك زندگي كل افراد جامعه دانست ولي تكنولوژي ارزان براي روند تخليه فضولات در آن بكار برده نشده است و يكي از چالش هايي جوامع جهان سوم استفاده بهداشتي از توالت بهداشتي با مصرف آب كم و هزينه نگهداري پايين مي باشد كه هم اكنون يكي از علت هاي مرگ ومير بنا به گزارش سازمان هاي جهاني نداشتن توالت بهداشتي و به طبع بيماري هاي گوارشي در جمع كثيري از اطفال گزارش شده است هم اكنون توالت هايي بكار برده شده در دستشويي ها از دو نوع سنتي و فرنگي است كه هر كدام مزايا و معايبي دارند كه در اين فرايند توالت پس از استفاده ، توسط مكش هوا كه با فشار بالا در توالت جريان پيدا مي كند فضولات را يك پنجم آب مصرفي تخليه مي كند و آب توسط ناظر و كنترل شده به مقعد و عورت پاشيده مي شود.اين روش به علت كاربرد فراوان ، به سرغت جايگاه خود را مي يابد اما متاسفانه به علت قيمت بسيار بالاي هزينه هاي موجود در بازار و قابل استفاده نبودن براي عموم ، از اين رو بر آن شديم با ابداع ماشيني ؛ با قيمت مناسب و قابليت توليد در ميهن عزيزمان ؛ بتوانيم باعث كمك به گردش چرخ صنعت باشيم ابتدا لبه فوقاني را بر روي استراكچر دستگاه مونتاژ مي كنيم سپس دريچه تخليه را به خروجي توالت وصل مي كنيم و لوله هاي تخليه را تا مسير معين به پمپ مكش وصل مي كنيم و لوله خروجي هوا و فضولات را به پمپ وصل مي كنيم و لوله تخليه فضولات را به مخزن وصل مي كنيم.
در بازار رقابتي كنوني صنعت شركت هايي موفق خواهند بود كه مي توانند به سرعت نياز روز جامعه را پاسخ گويند. اما پاسخگويي به اين مورد نيازمند طراحي و توليد دستگاهي با هزينه ساخت پايين و بالاترين بازده مي باشد. يكي از راه كارهاي كارآمد كه مي توان براي توليد مارپيچ بدون هيچگونه عمليات براده برداري و صرف وقت و هزينه گزاف بكار برد. استفاده از دستگاه توليد مارپيچ از ورق با ضخامت و قطر نامحدود توسط نيروي هيدروليك مي باشد كه توسط اين دستگاه قابل ارائه مي باشد. ايجاد مارپيچ با گام زياد در محورهاي با طول بالا يكي از فرايندهاي توليد با هزينه و وقت گزاف مي باشد و بدليل استفاده از روش براده برداري اين مارپيچ ها داراي تمركز تنش و كم شدن مقاومت در هنگام درگيري مي شوند همچنين حداقل 50 درصد قطعه به براده تبديل مي شود كه از نظر اقتصادي به صرفه نمي باشد. روش مورد استفاده در اين اختراع استفاده از دستگاه توليد مارپيچ از ورق با ضخامت و قطر نامحدود توسط نيروي هيدروليك مي باشد. در اين فرايند دستگاه توسط گيره هيدروليكي كه در فك ثابت دستگاه تعبيه شده لبه ورق برش خورده را در جاي خود محكم مي كند و گيره هيدروليكي كه در فك متحرك تعبيه شده لبه ديگر ورق را گرفته و توسط جك هيدروليك فك متحرك حركتي طولي و دوراني انجام مي دهد و به سمت مخالف فك ثابت شروع به حركت مي كند و تا اندازه محاسبه شده براي بدست آوردن گام مناسب در جهت مخالف فك ثابت حركت مي كند و فرايند مارپيچ شدن ورق صورت مي گيرد. اين روش به علت كاربرد فراوان به سرعت جايگاه خود را مي يابد. اما متاسفانه به علت هزينه بسيار بالاي فرايند توليد در بازار و قابل استفاده نبودن براي عموم از اين رو بر آن شديم با ابداع ماشيني با قيمت مناسب و قابليت توليد در ميهن عزيزمان بتوانيم باعث كمك به گردش چرخ صنعت باشيم. ابتدا بدنه دستگاه را مونتاژ و جوشكاري مي كنيم سپس فك ثابت و گيره هيدروليك را در قسمت جلوي دستگاه مونتاژ مي كنيم سپس فك متحرك را بر روي ميله راهنماي دستگاه سوار مي كنيم و گيره را بر روي فك متحرك سوار مي كنيم سپس جك هيدروليك را بر روي استراكچر دستگاه سوار مي كنيم و به فك متحرك متصل مي كنيم و در مرحله آخر موتور برق و هيدروموتور را در زير بدنه دستگاه مونتاژ مي كنيم و سيستم هيدروليك دستگاه را بر روي دستگاه مونتاژ مي كنيم. بزرگترين مشكل ايجاد مارپيچ بر روي ميله يا محور در گام هاي بزرگ وقت و هزينه گزاف مي باشد كه داراي استحكام نامناسبي مي باشند. رفع اين مشكلات نيازمند تدبيريست كه اين موضوع موجب اختلال در يجاد مارپيچ با گام و ضخامت و قطر زياد نگردد. به همين خاطر جهت ايجاد مارپيچ از روش برش ورق يا قطر مورد نظر و ايجاد سوراخ در واسط دايره با قطر دلخواه و ايجاد شيار راه بدر استفاده مي شود و يك لبيه كناري شيار را به فك ثابت مي بنديم و لبه ديگر را به فك متحرك و فك متحرك در جهت خلاف فك ثابت حركتي طولي و محوري انجام مي دهد و در فاصله موردنظر مي ايستد و مارپيچ مورد نظر را ايجاد مي كند.
در بازار رقابتي كنوني صنعت شركت هايي موفق خواهند بود كه مي توانند به سرعت نياز روز جامعه را پاسخ گويند. اما پاسخگويي به اين مورد نيازمند طراحي و توليد دستگاه با هزينه ساخت پايين و بالاترين بازده مي باشد. يكي از راهكارهايي كه مي تواند هزينه توليد و انتقال و مصرف برق را در تمامي امور تا حد زيادي كاهش دهد استفاده از ژنراتور توليد برق در محل مصرف مي باشد. توليد برق به روشهايي مختلفي صورت مي گيرد كه روش مورد استفاده در اين اختراع توليد برق به روش مكانيكي مي باشد. در اين فرايند دستگاه نيروي خود را از عبور آب و سيالات گرفته و نيروي گشتاور ايجاد شده در توربين به ژنراتور انقتال مي يابد و توليد برق صورت مي گيرد. اين روش به علت كاربرد فروان به سرعت جايگاه خود را مي يابد. اما متاسفانه به علت قيمت بسيار بالاي دستگاه هاي موجود در بازار و قابل استفاده نبودن براي عموم از اين رو بر آن شديم با ابداع ماشيني با قيمت مناسب و قابليت توليد در ميهن عزيزمان بتوانيم باعث كمك به گردش چرخ صنعت باشيم. ابتدا مجموعه ژنراتور را كه شامل محور محرك روتور و استاتور مي باشد را در قسمت بالاي توربين مونتاژ مي كنيم و در مرحله بعد بلبرينگ فشاري را در زير روتور مونتاژ مي كنيم سپس شفت اصلي دستگاه را در مركز روتور به طور دقيق كوپل مي كنيم سپس توربين را در محفظه بالا و محفظه توربين مونتاژ مي كنيم و در مرحله بعد رينگ نگهدارنده محفظه توربين را در قسمت زير محفظه مونتاژ مي كنيم و توسط رينگ زيرين محفظه نگهداري را تثبيت مي كنيم و در مرحله بعد لوله مخروطي كه مجراي اصلي سيال مي باشد را به ورودي توربين كه در قسمت زير دستگاه مي باشد وصل مي كنيم و در مرحله آخر لوله حلروني كه خروجي سيال است را به خروجي توربين وصل مي كنيم تمامي قطعات مونتاژي را در داخل محفظه آب بند شده قرار مي دهيم بيشترين مشكل در توليد برق هزينه بالا در توليد و انتقال آن به مصرف كننده مي باشد كه در نتيجه هزينه بالاي براي مصرف برق توسط مصرف كننده بايد پرداخت شود. رفع اين اشكالات نيازمند تدبيري است كه اخلالي در توليد برق مصرف كننده نشود. به همين خاطر براي تامين برق مصرف كننده دستگاه را در مسير لوله آب با سيالات متصل مي كنيم و توربين بادي كمكي را در مسيري باد خور نصب مي كنيم و به ورودي شفت متحرك ژنراتور وصل مي كنيم لازم به ذكر است كه تمامي اجزاي مكانيكي و توليد برق را در داخل دستگاه مونتاژ كرده ايم و پس از برقراري جريان سيال وارد لوله ورودي به ژنراتور مي شود كه شكلي حلزوني دارد و موجب افزايش فشار به دليل شكل ناظر مانند است (ورودي سيال داراي قطر بزرگ و ورودي ژنراتور قطر كوچك) مي شود و پس از چرخاندن توربين به بيرون از ژنراتور هدايت شده و دوباره وارد جريان لوله مي شود و چرخش توربين موجب چرخش شفت و روتور شده و توليد برق مي كند.
يكي از راهكار هايي كه در جامعه مي تواند بدون صدمه زدن به محيط زيست و قطع درختان انجام داد جابجايي آنها بدون صدمه زدن به درخت، به محل مورد نظو مي باشد اين كار در كشور عزيزمان با صرف نيروي گزاف براي خريد تجهيزات و بكار بردن نيروي انساني براي قطع درختان و صدمه زدن به اكوسيستم و مناع طبيعي صورت مي گيرد جابجايي درختان به روشهاي مختلف صورت مي گيرد. كه روش مورد استفاده در اين اختراع فرايند جابجايي درخت با دستگاه طراحي شده الحاقي به تراكتور مي باشد. در اين فر!يند بعد از اعمال نيرو توسط شفت تراكتور به تيغه دستگاه و ايجاد لرزش تيغه توسط پمپ ويبره مرحله برش خاك اطراف درخت آغاز مي شوذ، پس از برش نيم كروي اطراف درخت، توسط جكهاي دستگاه درخت را از جاي خود بلند كرده و به ساپورت دستگاه تكيه مي دهيم لازم به ذكر است بدليل برش كروي ريشه درخت حجم بيشتري از ريشه درخت از خاك جدا مي شود كه خشك شدن درخت را براي مدت بيشتري به تعويق مي اندازد از جمله كاربرد هاي اين دستگاه ، جابجايي درخت و گلدانهاي سنگين را مي توان نام برد.
يكي از راهكار هايي كه مي تواند حفاري برروي زمين را تسهيل بخشد استفاده از دستگاهي است كه حفاري را با سرعت و دقت بالا انجام دهد، اين كار در كشور عزيزمان با صرف نيروي گزاف براي بكار برذن نيروي انساني براي حفاري بصورت سنتي صورت مي گيرد كه به علت نداشتن قارت كافي اين كار به كندي پيش ميرود.حفاري زمين به روشهاي متنوعي صورت مي گيرد كه روش مورد استغاده در اين اختراع فوايد حفاري به كمك دريل حفاري ضربه اي مي باشد.در اين فرايند بعد اعمال فشار از نيروي محرك شفت تراكتور و فشار روغن و درگيري چرخ دنده ها در گيربكس حركت دوراني از حالت افقي به عمودي تبديل مي شود و گشتاوري ثابت با قدرت زياد به مته كه به سر دريل متصل مي باشد انتقال مي يابد و اين امر باعث سوراخ شدن زمين و بيرون ريختن خاك از محل سوراخ كاري مي شود و در قسمت اتصال موتور ويبره نصب شده كه درصورت حفاري در سطح سفت زمين با فعال كردن آن ايجاد ضربه با لرزش مي كند.به علت قدرت مانور و سرعت بالا در حفاري 1متر تا 30 متر زمان كمتري براي حفاري مورد نياز است و همحنين قابليت حفاري با قطرهاي متفاوت 1متر تا 30 متر براي دستگاه امكان پذير مي باشد از جمله كاربرد هاي اين دستگاه ، حفاري با عمق و قطر دلخواه را مي توان نام برد.
موارد یافت شده: 14