لیست اختراعات با مالکیت
محمدحسين قدسي راد
26 عدد
خلاصه اختراع : عنوان اختراع : بهينه¬سازي و ساخت تله ازت مايع خلاصه : در اين اختراع جريان برگشتي بر اثر انتقال بخشي از مولكولهاي سيال عامل از جتهايي بالايي پمپ به داخل مخزن ايجاد ميشود و نفوذ جريان به عقب نيز حاصل انتقال بخشي از مولكوهاي بخار سيال عامل كه پس از چگالش بر روي ديوارههاي پمپ مجدداً تبخير شدهاند، ميباشد.
اين اختراع به بررسي عوامل مؤثر در بهينهسازي عملكرد پمپهاي خلأ بالا پرداخته شده، و مراحل ساخت و توليد يك پمپ خلأ بالا با ظرفيت 600 ليتر بر ثانيه توضيح داده شده است. پمپ ساخته شده در يك سيستم لايهنشاني تحت خلأ بالا نصب و آزمايش گرديده و نتايج عملكرد آن در مقايسه با يك نمونه استاندارد مورد ارزيابي قرار گرفته است. نتايج حاصله نشان ميدهد كه پمپ ساخته شده قابليت ايجاد خلأ بالاتري را در زماني كوتاهتر (در مقايسه با نمونه خارجي) دارا ميباشد
اين اختراع شامل يك دستگاه دقيق الكترونيك فركانس بالا است كه براي آشكارسازي فوري فركانس پالسهاي راداري در باند فركانسي وسيع 6 تا 18GHz به كار مي رود. اين دستگاه در اكثر سيستمهاي جمع آوري اطلاعات الكترونيك مدرن و سيستمهاي جنگ الكترونيك امروزي كاربرد دارد. در اين سيستم ابتدا سيگنالهاي پالسي رادارهاي محيط از طريق آنتن باند وسيع، در يافت شده، سپس وارد مدارات فركانس بالا مي شود، سپس فركانس پالسهاي دريافتي پايين آورده مي شود تا براي مدارات الكترونيك باند پايه قابل استفاده باشد، در اين مرحله با استفاده از چندين مبدل آنالوگ به ديجيتال سيگنالها وارد پردازشگر ديجيتال شده و در آخر اطلاعات فركانس كه مهمترين اطلاعات پالس راداري است، استخراج گشته و براي استفاده در اختيار رايانه پردازشگر سيستم قرار مي گيرد.
اين اختراع يك ساختار جامع سخت افزاريرا به همراه الگوريتم هاي پيشرفته به منظور پيش بينيبلادرنگ حمله هاي صرعي در بيماران صرعيارايه مي كند. حدود ۵۰ ميليون انسان در سرتاسر دنيا از حملات صرعي رنج مي برند كه اين دستگاه با پيش بيني حملات قبل از وقوع آنها كمك شاياني به بهبود كيفيت زندگي اين افراد خواهد كرد. اساس سيستم بر پايه پردازشبلادرنگ سيگنال هاي مغزي بيماران صرعي مي باشد كه به صورت غيرتهاجمي و بوسيله الكترود هاي قرار داده شده بر روي پوسته سر ثبت مي شوند.سپس الگوريتم هاي پيشرفته هوش مصنوعي بر روي اطلاعات استخراج شده از سيگنال هاي مغزي اعمال مي شود تا در صورت وجود احتمال حمله صرعي، آلارمي را جهت هشدار به بيمار ايجاد كند. ويژگي هايي همچون كوچكي و سبك بودن دستگاه قابليت استفاده در هر زمان و مكاني را به همراه بيمار مي دهد.طول عمر باطري دستگاه با تدابير در نظر گرفته شده جهت كاهش مصرف انرژي سيستم، امكان استفاده بلند مدت را براي بيمار در محيط هاي بيرون فراهم مي كند.
در بخاري هاي گازسوز خانگي عامل حركت گازهاي داغ احتراقي به سمت دودكش و همچنين تامين بخشي از هواي احتراق، مكش ناشي از نيروي شناوري مي باشد. با توجه به پائين بودن نرخ انتقال حرارت در اين نوع از جريان هاي طبيعي، در اين اختراع به بهينه سازي اثر پديده تحريك لايه مرزي با استفاده از مانع خارجي بر افزايش نرخ انتقال حرارت و افت فشار جريان پرداخته شده است. براي محاسبه توزيع دما، غلظت گونه هاي شيميائي حاصل از احتراق و نرخ انتقال حرارت، يك مدل سه بعدي از يك بخاري رايج، شامل تنوره، محفظه تعديل، جدار خارجي و دودكش توليد شده و پس از شبكه بندي محيط حل، معادلات بقاي جرم، مومنتوم، انرژي، گونه هاي شيميائي و تابش در جريان آشفته با استفاده از روش حجم هاي محدود حل شده اند. همچنين جهت محاسبه ترمهاي آشفتگي از مدل RNG k-و براي اعمال اثرات توربولنسي بر نرخ واكنش هاي شيميائي از مدل تابع احتمال چگالي (PDF) استفاده شده است. به منظور ارزيابي دقت حل عددي، توزيع دما روي سطوح خارجي بخاري و نقاط قابل دسترس تنوره در شرايط آزمايشگاهي، اندازه گيري شده و با نتايج عددي مقايسه شده است. به منظور تحريك لايه مرزي دو مانع با مقطع مثلث در مسير جريان محصولات احتراق داخل تنوره قرار گرفته است. نتايج نشان مي دهد در اثر جت سيال ايجاد شده بين موانع و جدار تنوره و گردابه هاي پشت موانع ضريب انتقال حرارت متوسط از 6/10 به 1/18 افزايش نشان مي دهد. همچنين كل انتقال حرارت از تنوره به محيط اطراف 6/13 درصد و راندمان بخاري 5/6 درصد نسبت به حالت بدون تحريك افزايش يافته است.
شعله سوخت گاز طبيعي، بر خلاف سوختهاي گازي سنگين و بخصوص سوختهاي مايع،از درخشندگي بسيار پاييني برخوردار بوده و سهم انتقال حرارت تابشي در اين مشعلها بسيار پايين مي باشد. لذا جايگزيني مشعلهاي سوخت گاز به جاي سوخت مايع در كوره هاي ذوب فلزات و شيشه و مشابه آن، كه طراحي آنها بر اساس سوخت مايع بوده، مشكلات عمده اي را براي توليد كنندگان صنعتي بوجود آورده است. همچنين افزايش سهم انتقال حرارت تابشي در بويلرها سبب افزايش شديد راندمان حرارتي و كاهش دماي محصولات احتراق خروجي از دودكش مي گردد. اين موضوع در دنيا بسيار مورد توجه قرار گرفته و روشهاي مختلفي از جمله طراحي مشعلهاي دو سوخته جامد- گاز و مايع – گاز را ميتوان اشاره نمود كه در انجمن اختراعات آمريكا ثبت شده است. در اين اختراع از روش پيشگرم كردن گاز طبيعي ورودي به كوره تا 300 درجه سانتيگراد براي افزايش براي افزايش درخشندگي شعله و راندمان حرارتي آن استفاده شده است. ژيش گرمايش گاز ورودي سبب تشكيل مقدار كمي ذرات جامد دوده در شعله گرديده، كه شديدا سبب درخشنده شدن شعله و افزايش انتقال حرارت مي گردد. نتايج آزمايشگاهي نشان مي دهد با پيشگرمايش گاز تا 300 درجه سانتيگراد، راندمان بويلر ( كه بر حسب كل حرارت آزاد شده از احتراق سوخت و گرماي داده شده به گاز محاسبه شده است) بيش از 20% افزايش يافته است. همچنين نتايج نشان مي دهد افزايش تابش ضمایم(شرح و توصیف،ادعانامه،نقشه)شرح و توصیف : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدادعانامه : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدنقشه : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
نام اختراع : فيلتر فشرده حذف امواج ما يكروويو خلاصه اختراع : فيلتر فوق كه با ايجاد شكاف در سطح زمين خط ميكرواستريپ بدست آمده است، داراي طراحي جديد بوده و مشخصات حاصل از آن حالت بهينه فيلترهاي ارائه شده تا به امروز است. در اين فيلتر با استفاده از شكاف ايجاد شده در زير خط انتقال ميكرواستريپ، خاصيت حذف فركانس فراهم مي شود كه با تغيير ابعاد و شكل شكاف، فركانس مد نظر براي حذف قابل انتخاب مي باشد. با محاسبه و بررسي نمونه هاي موجود و ارائه شده تا كنون، ساختار جديدي براي شكاف ايجاد شده در سطح زمين خط ميكرواستريپ ارائه شد. با انجام شبيه سازي هاي مختلف و بهينه كردن ساختار پيشنهادي، ابعاد مناسب جهت ايجاد فيلتري با ويژگي هاي بهينه محاسبه شدند. اين ويژگي ها كه در فيلتر حذف عبارتند از گزينندگي، شدت حذف و ضريب كيفيت، در فيلتر پيشنهادي بسيار بهتر از نمونه هاي پيشين هستند. علاوه بر بهينه كردن مشخصات فيلتر، ابعاد فيلتر ارائه شده در مقايسه با نمونه هاي قبلي كوجكتر شده و نيز سادگيساختار افزايش پيدا كرده است. در نهايت فيلتر پيشنهادي ساخته شد و مشاهده گرديد كه نتايج حاصل از اندازه گيري تطبيق بسيار مناسبي با نتايج شبيه سازي ها نشان مي دهند.
فيلتر فوق با ايجاد دو شكاف در سطح زمين خط ميكرواستريپ بدست آمده است و داراي طراحي جديد بوده و مشخصات حاصل از آن حالت بهينه فيلترهاي ارائه شده امروزي است. در اين فيلتر با استفاده از شكاف هاي ايجاد شده در زير خط انتقال ميكرواستريپ، خاصيت حذف فركانس ها در دو نقطه از باند فركانسي فراهم مي شود كه با تغيير ابعاد و شكل شكاف ها، قابليت انتخاب فركانس ها جهت حذف فراهم مي شود. با توجه به متداول ترين استاندارد موجود جهت اختصاص فركانس هاي كار WLAN ، فيلتر فشرده دوبانده براي حذف فركانس هاي 4/2GHz و 7/5GHz محاسبه و طراحي شد. پس از بررسي نمونه هاي موجود و ارائه شده تا كنون، با ارائه ساختار جديدي جهت ايجاد شكاف در سطح زمين خط ميكرواستريپ، فيلتر فشرده دوبانده براي حذف امواج WLAN طراحي و شبيه سازي شد. با انجام شبيه سازي هاي مختلف وبهينه كردن شكاف هاي پيشنهادي، ابعاد مناسب جهت ايجاد فيلتري با ويژگي هاي بهينه محاسبه شدند. اين ويژگي ها كه در فيلترهاي حذف عبارتند از گزينندگي، شدت حذف و ضريب كيفيت، در هر دو فركانس حذف فيلتر پيشنهادي بسيار بهتر از نمونه هاي پيشين هستند. علاوه بر بهينه كردن مشخصات فيلتر، ابعاد فيلتر ارائه شده در مقايسه با نمونه هاي قبلي كوچكتر شده و نيز سادگي ساختار افزايش پيدا كرده است. در نهايت فيلتر پيشنهادي ساخته شد و مشاهده گرديد كه نتايج حاصل از اندازه گيري تطبيق بسيار مناسبي با نتايج شبيه سازي ها نشان مي دهند.
بخاري هاي گاز سوز به عنوان رايج ترين وسيله تامين گرما جايگاه ويژه اي در ميان مصرف كنندگان خانگي دارد.اين وسيله در عين حال يكي از مصرف كنندگان عمده گاز در كشور به شمار مي رود. همزمان با بحث جدي لزوم داشتن استاندارد مصرفي اين نوع بخاري ها ، برخي كارخانجات به منظور بالا بردن راندمان توليدات خود، بصورت آزمون و خطا دست به پاره اي تغييرات در مشعل ، ورودي هوا و مسير حركت مواد محترقه زدند. متاسفانه اين تغييرات علي رغم افزايش راندمان باعث توليد گاز سمي مونو اكسيد كربن گشت و آمار تلفات جاني را بر اثر اين گاز خطرناك به شدت افزايش داد به گونه اي كه ديگر اين شركت ها ريسك دستكاري در طراحي هاي اوليه را نپذيرفتند. در اين اختراع با شبيه سازي فرآيند احتراق در بخاري گاز سوز و مقايسه با دماهاي اندازه گيري شده از همان مدل بخاري در آزمايشگاه به الگويي صحيح از شبيه سازي دست پيدا كرده و سپس با كنترل هواي اضافي و مواد محترقه و تغيير در مسير آن بوسيله افزودن موانع به جا ، بدون توليد مونو اكسيد كربن، بيشترين راندمان ممكن را براي بخاري هاي گازسوز بدست آمده است .
گاز هيدروژن يكي از سوخت هاي بسيار پاك مي باشد كه احتراق بدون انتشار دي اكسيد كربن مي باشد. يكي از منابع وافر توليد گاز هيدروژن، گاز متان بوده كه هر يك مول آن حاوي دو مول هيدروژن و يك مول كربن مي باشد. يكي از روشهاي مهم جداسازي هيدروژن از متان، تجزيه حرارتي در كوره هاي خورشيدي مي باشد. در اين اختراع دستگاه توليد هيدروژن از گاز طبيعي با استفاده از انرژي خورشيدي معرفي شده است.
موارد یافت شده: 26