لیست اختراعات با مالکیت
محمدرضا رنجبر
5 عدد
مشكلات فني و موانع موجود در استفاده از قلم هاي نوري فعلي دستگاههاي الكتروفيوژن به شرح ذيل مي باشد . -\tواردات قلم نوري سيمي از خارج از كشور و خروج ارز . -\tكيفيت پايين قلم هاي نوري وارداتي علي رغم قيمت بالا . -\tخرابي بالاي قلم هاي نوري به دليل ارتباط سيمي و ضعيف آن با دستگاه الكتروفيوژن . -\tعدم امكان استفاده از قلم نوري در پايين كانال به دليل كوتاه بودن كابل آن و محدوديت در افزايش طول و مشكلات جمع آوري كابل در انتهاي باركدخواني . -\tدست و پا گيري استفاده از باركدخوان در عمق كانال براي جوشكار . هدف از اين اختراع : -\tبرطرف سازي مشكلات موجود و طراحي و ساخت سيستمي است كه بتواند علاوه بر رفع موارد فوق مزاياي ديگري نيز براي مجموعه داشته باشد. -\tساخت بومي دستگاه با مشخصات فني و فناوري پيشرفته تر . -\tاستفاده از تكنولوژي منحصر به فرد براي افزايش دقت باركدخوان و كاهش خرابي و سهولت در تعميرات آن . -\tكاهش ارزبري و خودكفايي در زمينه ساخت قلم باركدخوان . -\tحركت به سمت ايجاد پروتكل بيسيم در قلم باركدخوان براي رفع موانع كاربري آن .
اين سازه در ساخت علمكهاي گازي روكار و تو كار و همچنين تبديل شبكه هاي گازي فلزي به پلي اتيلن استفاده دارد كه در حال حاضر مطابق با استاندارد IGS-M-PL-014 ساخته ميشود.در اين روش نوين,سازه به دو صورت ساخته ميشود.يكي به صورت تمام يكپارچه كه در قسمت فلزي هيچ گونه جوشي وجود ندارد و ديگري به صورت قبل (در قسمت فلز جوشي) ولي با اين تفاوت كه در قسمت تبديل به جاي بوش مسي از بوش جنس st37-2 استفاده مي شود و همچنين از الكترود 6010 نفوذي در جوش تبديل به لوله فلزي استفاده مي شود.در هر دو حالت هدف افزايش كيفيت,كاهش نشتي و كاهش هزينه ساخت مي باشد.
خلاصه : علمك يكپارچه همراه با تبديل پلي اتيلن در وضعت فعلي ساخت علمك هاي پلي اتيلن كه به صورت fوs (تو كارو رو كار) خوانده مي شوند. به صورت منتاژ اقلام لوله و زانو و تبديل فلزي به پلي اتيلن از طريق جوشكاري فلزات تحت شرايط كارگاهي غير مجهز و كاملا پراكنده انجام مي گيرد. براي تهيه و تاييد عناصر منتاژ و از همه مهمتر جوشكار متبهر در جوش 3/4 اينچ نفوذي (6010) هزينه و زمان زيادي مصرف مي گردد و نقاط ضعيف در قسمت هاي جوشكاري شده موجب تنش هاي حرارتي و خستگي در فولاد شده و طول عمر آن را نيز كاهش داده و همچنين طبق آمار بيش از 30 درصد نشتي هاي گاز در انشعابات گاز خانگي مي باشد. در طرح جديد كه از لوله بدون درز فولادي استفاده مي شود. بعد از خم كاري (مطابق با استانداردهاي مربوطه) با عمليات حرارتي تنش زدايي شده و انتهاي آن به پلي اتيلن تبديل مي شود.كه اين طرح هم اكنون اجرايي شده است. باعث كاهش هزينه ساخت ،افزايش راندمان توليد كاهش اصراف انرژي و طول عمر بيشتر علمك مي شودو همچنين موجب حذف بازرسي ها و نظارت هاي قبل از توليد جهت تهيه ي قطعات منتاژ مي شود.همچنين تمام مراحل طرح فوق داراي تاييده از شركت ملي گاز استان فارس و دفتر نخبگان شهيد فهميده منطقه ي جنوب و همچنين معرفي از سازمان صنايع و معادن استان فارس مي باشد.
محفظه احتراق استوانه اي ، حجمي بسته است كه به منظور تحمل فشار و دماي بالاي ناشي از احتراق همراه با تعليقاتي نظير سيستم ورود سوخت و هوا، سيستم گرمايش ، سيستم خلاء ساز، سيستم جرقه زني و سيستم اندازه گيري فشار و دما مي باشد. در اين دستگاه مي توان مخلوط هاي پيش آميخته از سوخت هاي مايع و گازي با هوا و نسبت اكي والانس و دما و فشار مختلف ايجاد كرد. سپس با ايجاد جرقه در مركز محفظه استوانه اي موجب احتراق مخلوط سوخت و هوا شده و تغييرات فشار بر حسب زمان را به وسيله سنسورهاي فشار ثبت كرد. با ترتيب دادن آزمايشات مكرر و به آساني حد بالا و پايين اشتعال پذيري انواع سوختها تعيين مي گردد. همچنين به كمك كد ترموديناميكي مي توان سرعت سوختن آرام، دماي بخش سوخته و نسوخته شعله از زمان ايجاد شعله، مدت احتراق، فشار آدياباتيك شعله، زمان رسيدن شعله به جداره محفظه و ... را بدست آورد.
موارد یافت شده: 5