لیست اختراعات با مالکیت
معيد دهقانپور
22 عدد
خلاصه نامه : اين اختراع شامل دو قسمت اصلي دستگاه EVT Digital و ريموت كنترل مي باشد. 1- دستگاه Digital EVT : بدنه ي اين دستگاه از يك باكس مشكي رنگ و يك LCD فول اچ دي 22 اينچ ساخته شده است.درون باكس دستگاه بوردهاي ارتباطي پلتفورم اندرويد به منظور برنامه نويسي هاي Java و Xamarin براي نوشتن برنامه هاي نمايش چارت هاي نوشته شده ي Logmar, Snellen, Landolt C, Tumbling E, Worth 4 Dot, Special, Golovin-Sistev, Children Chart, Red-Green, Astigmatism, Red Light Chart و چندين چارت ديگر از برتريهاي اين سيستم عامل بر سيستم عامل هاي Embeded ويندوز بيس و XP و همچنين قابليت نمايش عكس به صورت FullHD Wide و نمايش كل كاراكترهاي چارت در يك صفحه، سرعت بالا آمدن سيستم در كمتر از 1 دقيقه و توان مصرفي بسيار كم و بورد ارتباطي LCD براي درايو كردن نمايشگر به عنوان مدارات ديجيتالي داخلي اين دستگاه تعبيه شده است. مدارات NRF براي برقراري ارتباط ريموت كنترل و خود دستگاه و همچنين فن داخلي براي خنك نگه داشتن مدارات وظايف خود را انجام مي دهند.Panel دور LCD از پلكسي براق 8 ميلي متر به منظور وزن كمتر، قوام بيشتر و ظاهر زيباتر به كار رفته است. 2-ريموت كنترل : ريموت كنترل اين دستگاه از 3 قسمت اصلي بورد كنترل، بورد NRF براي برقراري ارتباط بين فرستنده و گيرنده و باطري Li-ion با قابليت شارژ شدن و نگهداري شارژ به مدت يك هفته تشكيل شده است . برتري اصلي اين ريموت با ريموت هاي ديگر برقراري ارتباط با پروتكل NRF به جاي IR مي باشد كه نياز به ديد مستقيم با دستگاه براي فرمان دادن را نداشته و پزشك در هرجاي مطب حتي نقطه كور و با ديد غيرمستقيم توانايي كار با كنترل را دارد تغذيه اين ريموت از يك باطري Li-ion مي باشد كه تا يك هفته شارژ را نگه مي دارد و قابليت شارژ شدن كامل در 30 دقيقه را دارد.
زمينه فني اختراع: اين اختراع در حوزه فني مهندسي شاخه برق ،همچنين پزشكي طراحي و پياده سازي شده است . اين اختراع درمان جوشگاه هاي جوش روش هاي مختلفي براي از بين بردن جوشگاه ها استفاده ميشود . سابسيژن يا آزاد كردن جوشگاه هاي فرو رفته از زيرنام برد. كه اين اختراع با استفاده از روش نوع پوست را اخيا كرده و براي اولين بار در جهان روي 100 بيمار در مركز تحقيقات ليزر مورد استفاده قرار گرفته است . روش انجام و احيا پوست اين سيستم به اينگونه مي باشد كه با توجه به سوراخي كه روي محل مورد نظر ايجاد شده و با تراش لايه هاي پوستي با اين دستگاه انجام مي شود
آكنه يكي از شايع ترين بيماري هاي پوستي است، به طوريكه نزديك به تمام نوجوانان به درجاتي از آن دچار ميشوند. بايد در ابتداي دوران بيماري با مداخلات دارويي كافي تا حد امكان از به وجود آمدن اسكارها جلوگيري كرد. با اين وجود و متاسفانه هم آكنه هاي ملتهب سطحي و هم كيستيك هر دو باعث ايجاد اسكار مي شوند و اسكار در 95% بيماران مبتلا به آكنه اتفاق مي افتد. روشهاي لايه بردار عميق، استفاده از ليزر Co2 fractional و ميكرونيدلينگ در اسكارهاي سطحي بكار مي رود كه جداي از موضوع اثر بخشي بايستي در جاي خود مورد استفاده قرار گيرند و اين تصور كه فرضا تمام موارد اسكار با ليزر قابل درمان است صحيح نمي باشد. در ميان روش هاي مختلف درمان اسكارهاي آكنه ساب سيژن يك روش ساده و ايمن براي بهبود زخم هايي باسطح كم عمق مي باشند. ساب سيژن در اسكارهايي با عمق متوسط براي جدا كردن لايه آسيب ديده از لايه هاي عمقي تر بكار مي رود. سابسيژن يك روش جراحي است عبارت است از آزاد كردن بافتهاي همبندي سفت يا به عبارتي بافتهاي فيبروتيك، با وسيلهاي كه بهطور استاندارد از سوزنهاي خاصي به نام سوزن نوكور درست شده است. اين روش بهخصوص براي درمان رولينگ اسكارها به خاطر داشتن عمق كم بسيار مفيد مي باشند. سيستم اختراع شده مورد ادعا از دو قسمت اصلي دستگاه از ميله استيل كند شده براي جداسازي بافت هاي پوستي كه به هم چسبيده شده جهت جداسازي و سيستم تزريق كه اتصال به تمامي سرنگ هاي مختلف مي شود كه ميله استيل كند ولي جدا كننده با برخورد به بافت هاي چسبنده آنها را از هم جدا نيز مي سازد و نيز با توجه به نوع ميله و قطر 2 ميلي متري در ارتفاع 11.5 سانتي به صورت ارتجاعي عمل كرده و در صورت فشار خم نمي شود. اين دستگاه بليد بلانت جهت جلوگيري از ايجاد خون ريزي و قابليت استريل با اتوكلاو به دليل متريال مديكال گريد استنلس استيل 316 مديكال گريد نيز مي باشد و با خارج كردن ميله استيل هنگام جداسازي كردن ونصب سرنگ فابليت تزريق را نيز به سيستم جهت تزيق ماده بي حسي نيز مي باشد كه با استفاده از سوزن گيج 18 محلول تزريق و اين جداسازي انجام مي شود.
نوروتيمنت Neurotainment (تلفيقي از فناوري، سرگرمي و درمان بر پايه امواج مغزي و نوروفيدبك) با ايده اصلي درمان تكنولوژيك ناهنجاري هاي مغزي، كه با استفاده از ابزار الكترونيكي به عنوان يك گجت ( يك هدست بي سيم كه امواج مغزي را دريافت ميكند ) در قالب اپليكيشن هاي موبايل و كامپيوتر و نيز نسلي از اسباب بازي ها و رباتهاي كنترلي كه كنترل آنها از طريق مغز صورت ميگيرد، به عنوان يك پكيج در اختيار فرد قرار ميگيرد و خود تنظيمي مغز را به كاربر آموزش مي دهد. در واقع ميتوان گفت نوعي نوروفيدبك خانگي و رباتيك در اختيار فرد قرار خواهد داشت. در فرآيند نوروفيدبك فرد توسط نرم افزارهاي مختلفي كه به او ارائه ميشود مورد درمان قرار ميگيرد و با توجه به اختلالي كه شخص تحت درمان در فعاليت هاي مغزي خود دارد پروتكل مشخصي براي درمان وي انتخاب شده و به صورت يك بازي ساده كامپيوتري به فرد ارائه ميشود. حال در اين طرح اين پروتكل ها به صورت اپليكيشن هاي موبايل و بازيهاي كامپيوتري به صورت شخصي و بازي هاي سخت افزاري به فرد ارائه خواهد شد. چالش پيش رو، نبود روشي است كه علاوه بر نداشتن مشكلات روش هاي متداول همچون روش هاي درمان داروئي كه مشكلات و عوارض جانبي به همراه دارد و يا درمان تحت نوروفيدبك در فضاي كلينيكال كه شامل هزينه هاي نسبتا زيادي است، وابستگي فرد را از مشاور و متخصص كم كند و با هزينه اي كمتر به او خود تنظيمي مغز و ذهن را آموزش دهد. از طرفي در رابطه با كمبود توجه و تمركز و بيش فعالي در افراد كه بيشتر در خصوص كودكان وجود دارد انجام درمان در منزل به دور از محيط درماني براي كودك راحت تر خواهد بود و حتي بدون اينكه خود كودك از مشكل خود با خبر شود تا باعث سرخوردگي او شود كار درمان توسط يك اسباب بازي كنترلي با جذابيت هرچه تمام تر صورت پذيرد.
انواع تشخيص موقعيت در آسانسور: 1- سنسورهاي ريد رله اي: اني سنسورها از ريدرله ساختن شده اند كه با قرار گرفتن در مقابل آهنربا سوييچ كرده (در موقعيت وصل) و در خروجي آنها پالسي بسته به ولتاژ اعمالي در پايه آن ايجاد مي شود. بدليل حجم و خاصيت آهنرباي نمي توان از اين سنسور در طول چاهك نيز استفاده كرد هزينه از ديگر دلايل قابل استفاده نبودن اين سنسور است. از اين سنسور فقط در طبقات آسانسور استفاده مي شود بنابراين فقط طبقات قابل تشخيص هستند. 2- سنسورهاي نواري در اين نوع سنسور از نواري مشبك استفاده شده كه از قسمتي به كابين وصل شده با جابجايي كابين به حركت در مي آيد. در نقطه اي از چاهك سنسورهاي ليزري در دو طرف نوار قرار مي گيرند كه با حركت نوار پالس ايجاد مي كنند. مهمترين ايراد اين سيستم پاره شدن نوار است كه بسيار اين اتفاق مي افتد. 3- انكدر انكدر با توجه به ساختار داخلي داراي تكنولوژي جديدي نسبت به ديگر سنسورهاست. دقت بالا جاگيري مناسب حجم كوچك از مزيت هاي آن است. ازتنها معايب آن قيمت بالا و در آسانسور نداشتن ديد كافي از چاهك تشخيص سورخوردگي است. انكدرها داراي مشخصات فني متفاوتي مي باشند دقت پالس تعداد پالس خروجي در هر دور سطح ولتاژ كاري انكدرها تحول بسياري در عرصه كنترل ايجاد نمودند. البته از سنسورهاي آهنربايي استفاده در سر هر طبقه استفاده مي شود. 4- انكدرهاي مطلق Absolute encoder انكدرهاي مطلق بيشتر براي سيستم هاي حلقه بسته اي مانند آسانسور طراحي شده اند كه در داخل سيستم و براي كم كردن خطا از آنها استفاده شده است. با استفاده از نواري محور انكدر با هم درگير شده و محور انكدر به حركت در مي آيد. خروجي اين انكدر به صورت سريال بوده CAN BUS و مقدار فاصله جابجا شده توسط سنسور اندازه گيري مي شود. انكدرهاي مطلق بسيار گران هستند مشكلات سنسورهاي نواري را نيز دارند. سور خوردگي در آسانسور به اين معناست كه قبل از راه اندازي آسانسور طبقات به كنترولر شناسانده مي شوند با مرور زمان بدليل بالا بودن وزن متحرك Dynamic Load جابجايي اندكي صورت گرفته و محل توقف جابجا مي شود. به اين ترتيب خطا در توقف آسانسور ايجاد مي شود.
در قسمت پايه استوانه اي پنكه (كه موتور در ان قرار دارد) شيارهايي در قسمت پاييني آن تعبيه شده است كه هوا را توسط موتور به داخل مي كشد در ضمن اين شيارها با فن آوري ريخته گري جديد به طوري ايجاد شده اند كه تقريبا نامريي بوده و با دقت مي توان به وجود آن پي برد در هر ثانيه 5.28 گالن هوا از قسمت شيارهاي پاييني به داخل موتور كشيده مي شود. هوا با كمك يك ديافراگم حلقوي توسط موتور جت با شتاب فراوان و تقريبا طي آزمايشات انجام شده به ميزان 5.28 گالن در هر ثانيه به داخل كشيده مي شود هواي مكش شده توسط موتور به تورباين رفته ياب رخورد به تورباين و چرخش مدور و مخصوص و يكنواخت آن نوعي گردباد مصنوعي و بسيار كوچك و پرقدرتي ايجاد مي شود.
خلاصه نامه: سيستم هدايت كابل به صورت اتوماتيك از چهارچرخ متحرك براي انتقال دستگاه طراحي شده به طوري كه سيستم اصلي روي آن سوار مي شود كه شامل موتور؛ بازوها و همچنين سيستم هدايت گرمي باشد و عملكرد كلي دستگاه به نحو زير مي باشد. كابل به صورت خلاف عقربه اي ساعت و با توجه به سرعت موتور به دور قرقره قوسي شكل اول مي پيچد و درمرحله دوم به آرامي و به صورتي كه تاب خوردگي در كابل رخ ندهد آن را به قرقره قوسي شكل دوم منتقل مي كند و از آنجا و با توجه به موقعيت عمليات بازوها تنظيم و عمليات انتقال كابل به صورت اتوماتيك انجام مي شود.
سيستم اندازه گيري جريان خطوط لوله با روش التراسونيك ، به معناي امواج صوت فوق سبك بوده كه به درون لوله ارسال شده و يك گيرنده آنها را دريافت مي كند. فرستنده امواج سيگنالي با فركانس مشخص ارسال مي كند و در طرف مقابل يك گيرنده اين فركانس را لحظه به لحظه كنترل مي نمايد، با استفاده از اين روش مي توان مقدار دبي سيالات را اندازه گرفت. در صورتي كه جريان سيال دچار تغيير شود فركانس رفت و برگشت ، تابعي از تغيير سرعت سيال خواهد بود. به صورت كلي سيستم هاي اندازه گيري التراسونيك از دو روش داپلر و فاصله رفت و دريافت زماني عمل مي كند. كه در اين اختراع به دليل بالا بردن دقت اندازه گيري و كاهش خطا به طور خاصي از هر دو روش استفاده شده است.
موارد یافت شده: 22