لیست اختراعات با مالکیت
مهرداد احمدي
22 عدد
قابي فلزي كه موتورچرخ گوشت همراه باگيربكس درداخل آن نصب گرديده است .موتورتوسط ميل لنگ وشاتوني به ورقه اي به طول30سانتي متر كه درزير آن4عددفرچه نصب شده است ودربالاي فرچه ها لوله ي كه زيرآن سوراخ هايي براي پاشيدن آب نصب شده است
چند سال پس از ساخت ساختمان، تحت تأثير شرايط جوي و محيطي رنگ نماي ساختمان دچار تغييرات فيزيكي و شيميايي مي شود و نما كيفيت و حالت مطلوب اوليه خود را از دست مي دهد. نماهايي كه اين مشكلات براي آنها پيش آمده است مسلماً اثر نامطلوب و زشتي در سيماي شهر و روحيه ساكنان و بينندگان ساختمان به وجود مي آورند. اميدواريم با ساختن اين دستگاه كمك شاياني در زيبا سازي فضاي شهري انجام داده باشيم.
خيابان ها و معابر شهرهاي استان هاي كشورمان سالهاست كه به خاطر وجود اثرات نامطلوب به جاي مانده از چسپاندن اعلاميه هاي ترحيم و آگهي هاي تبليغاتي صورت زشتي به خود گرفته است و باعث آزردگي روحي و رواني افراد مي شود. اين وضعيت به گونه اي است كه گاهاً پيش مي آيد كه اعلاميه هاي ترحيم و آگهي هاي تبليغاتي سال ها بر سينه ديوار جا خوش كرده اند و دستي براي كندن و پاك كردن اثرات نامطلوب به جاي مانده از چسپاندن آن ها، دراز نمي شود. از اين وسيله مي توان براي شست و شو و پاك كردن اين اثرات نامطلوب بهره برد و شهري زيبا و عاري از هر گونه زشتي بصري داشت.
هم اكنون براي جراحي بدون پيش زمينه عمل صورت ميگيرد كه با توجه به بروز شدن دنيا در تمامي كارها كه از شبيهساز و يا .... به صورت آماتور ابتدا صورت گرفته و سپس در كارهاي واقعي مورد آزمايش قرار ميگيرند. اين دستگاه شبيهساز را در خلاصهاي ميتوان گفت كه فرد را (دانشجوي رشتهي دندانپزشكي) در محيط عمل قرار داده و فك مصنوعي را در مراحل اول خود دستگاه عمل را انجام داده كه در اين مرحله دستهاي دانشجو نيز همراه دستگاه حركت ميكند كه اين امر موجب ميشود كه دانشجوياني كه براي اولين بار اين اعمال جراحي را ميخواهند انجام دهند، دستهايشان عادت كنند. در واقع بعد از كمي تكرار دانشجويان با كمي دقت ميتوان بدون كمك دستگاه اين كار را خودشان انجام دهند البته اين دستگاه اين قابليت را نيز دارد كه استاد دستهاي دانشجوي خود را كنترل كند.
در روش سنتي براي توليد آبنبات پولكي مكانيزم كار به صورت دستي به شرح زير است :ابتدا مواد مذاب داخل ظرف بسته همانند قيفي انعطاف پذير ريخته مي شود و سپس به كمك اهرمي به صورت قطره قطره بر روي ميزكار ريخته مي شود. از طرفي مواد به صورت مذاب بر روي صفحه فلزي پهن ميشود. كه با مرور زمان كه آبنبات خنك شداز روي ميز برداشته ميشوند.البته لازم به ذكر است كه در روش سنتي روزانه قريب به 700 ليتر آب جهت خنك كاري صفحه فلزي ميز كار فقط براي توليد 130تا150 كيلو آبنبات مصرف مي گردد. (در اين روش دو كارگردر 8ساعت كاري 130-150 كيلو توليد ميكنند.) دليل اختراع اين طرح ابتدا عيب هاو مشكلات موجوددر روش سنتي توليد بود با گروه كاري باتجربه در صدد بر طرف كردن مشكلات ذكر شده و بهينه كردن روش توليدي بر آمديم.كه نتيجه آن ساخت دستگاهي پيشرفته با امكانات فراوان وهزينه بسيار پايين مي باشد. روش كار اين دستگاه به اين صورت است كه در هر ضرب ده قطره ريخته مي شود كه به كمك صفحه گردان كه در زير آن سيستم خنك كننده وگردش آب همراه با رادياتور ماشين تعبيه شده است وبر روي صفحه نيز فن هاي خنك كننده جهت خنك شدن سريع آبنبات هاي پولكي تعبيه گشته است به صورتي كه به كمك يك كارگر در هشت ساعت كاري توانايي توليد 500تا 600 كيلو آبنبات پولكي را دارد.
اختلالات اسكلتي عضلاني در زمره شايع ترين عوراض شغلي كارگران كشور عزيزمان و ديگر كشورهاي جهان به شمار ميايند. اصلاح نحوه انجام كار و استفاده از تجهيزات مناسب و استاندارد از مناسب ترين موارد جهت مرتفع كردن، پوسچر هاي خطرناك و مضر مي باشد. در روش هاي قبلي و فعلي جهت بالارفتن از ستون ها از چندين روش استفاده مي شودكه عبارت است از: جرثقيل، نردبان و چهارپايه و وصله كردن المان هاي فلزي به بدنه ستون ها و... كه اين روش ها داراي مشكلات و خطرات بالقوه فراواني از جمله عدم پايداري و در نتيجه سقوط، كه باعث شكستگي و ضربه مغزي ،در رفتگي،ضرب ديدگي و محدوديت فراوان ديگر مي باشند به همين دليل شروع به تحقيقات علمي و عملي و ميداني در اين زمينه نموده ايم و اميدواريم كه با طراحي و ساخت تجهيزات و ابزارهاي مناسب ،محدوديت هاي نيرو انساني را در محل كار جبران نماييم. اين طرح ،كفش مخصوصي براي جوشكاران صنعت ساخت و ساز، سازه هاي فلزي مي باشد كه اين امكان را به جوشكاران و كارگران مي دهد كه از ستون هاي فلزي جهت انجام اتصالات جوشكاري و پيچ ومهره و رنگ آميزي بالا روند و از سوي ديگرنيز بازرسان جوش قدرت مانور بيشتري جهت صعوداز ستون ها در راستاي انجام وظايف خود از قبيل بازرسي هاي چشمي، بازرسي هاي غير مخرب براي ارزيابي و كنترل كيفيت جوش و تهيه گزارش، را داشته باشند.
بي توجهي به اصول ارگونوميك در طراحي فضاهاي كاري ميتواند سلامتي كاركنان را با خطرات جدي مواجه ساخته و عملكرد كل سيستم را تحت تأثير قرار دهد. به طوريكه امروزه آسيبهاي ناشي از شرايط كاري نامناسب از مهمترين تهديدات عليه ايمني شغلي كاركنان محسوب ميشود. در اغلب محيط هاي كاري ، از جمله جوشكاري، كار در وضعيت ايستاده در ارتفاع ، همواره بخش ثابتي از كار است و در صورت انجام حركات نادرست در دراز مدت مي تواند بر سلامتي كارگران اثرات نامطلوبي بر جا گذاشته و موجب انواع بيماري ها و اختلالات اسكلتي عضلاني ناشي از كار گردد. از طرفي در انجام كارهاي ظريف و دقيق همانند جوشكاري نبايد در مدت زمان انجام كار اعضاي بدن (همانند دست و پا)توام با انقباض عضلاني باشد زيرا باعث كاهش راندمان كاري و خستگي جسم مي شود. در واقع يكي از اهداف اصلي اين طرح به جاي متناسب سازي انسان با محيط ، محيط را با انسان هماهنگ مي سازد. به صورتي كه با بهبود نحوه انجام كار، روش هاي كار و ابزار كار و انطباق آنها با ويژگي هاي رواني و جسمي انسان، با مراعات اصول ارگونومي، فشار كاري وخستگي هاي بي مورد كاهش مي يابد. اين طرح ، (اسكلت خارجي پوشيدني جهت بالا رفتن از ستون) مخصوص جوشكاران صنعت ساخت و ساز، مي باشد كه اين امكان را به جوشكاران و كارگران مي دهد كه از ستون هاي فلزي جهت انجام اتصالات جوشكاري و پيچ ومهره و رنگ آميزي بالا روند وتوانايي نشستن در ارتفاع را داشته باشند و از سوي ديگرنيز بازرسان جوش قدرت مانور بيشتري جهت صعوداز ستون ها در راستاي انجام وظايف خود از قبيل بازرسي هاي چشمي، بازرسي هاي غير مخرب براي ارزيابي و كنترل كيفيت جوش و تهيه گزارش، را داشته باشند.
" تستر رله هاي صنعتي موجود در تابلوهاي برق صنعتي " كه اين دستگاه در زمينه برق قدرت شاخه اتوماسيون صنعتي تعلق دارد . مشكل فني حال حاضر عدم استفاده از تكنولوژي جديد و روش هاي سنتي عيب يابي براي رله هاي صنعتي مي باشد كه بصورت عيب يابي از روي نقشه هاي فني و استفاده از اهم متر كه زمان زيادي را براي شناسايي تلف كرده و نياز به متخصص برق براي شناسايي عيب مي باشد . هدف از اين اختراع رفع مشكلات به وجود امده در صنعت برق اتوماسيون مربوط به قطعه پرمصرف رله مي باشد . اين دستگاه عيب هاي به وجود امده در تابلو هاي صنعتي مربوط به رله ها كه در صنعت به وفور اتفاق مي افتد را به سرعت تشخيص داده و نياز به شخص متخصص يا نقشه عيب يابي براي رفع عيب ندارد كه تسريع در شناخت عيوب باعث بهره بري در توليدات صنعتي مي شود . و همچنين مشكلات مربوط به صحت عملكرد رله ها را در زمان خريد و فروش اين قطعه الكترونيكي در همان هنگام خريد با تست عملكرد توسط اين دستگاه از بين خواهد برد . و در اخر مشكلات مربوط به فهم كاركرد رله ها كه براي دانش اموختگاه رشته اتوماسيون سخت مي باشد با ساخت اين دستگاه از بين برود. اين اختراع در تمامي مكان هايي كه وابسته به رله هاي صنعتي است مورد استفاده قرار مي گيرد. مثال 1 ) هوشمند سازي منازل و تابلوهاي بالابرها 2 ) بيمارستان ها در تابلوهاي برق 3 ) صنايع كشاورزي 4 ) دانشگاه ها ، مدارس فني و حرفه اي در plc و اموزشگاه هاي مرتبط با برق صنعتي در تابلو برق ها و plc ها 5 ) فروشنده هاي تجهيزات صنعتي براي تست عملكرد رله هاي نو خريداري شده و ...
سيستم عمق سنج و اندازه گير مقاومت برشي در عمليات ساب سويلينگ در زمينه مكانيزاسيون كشاورزي و كمك به پيشبرد اهداف كشاورزي دقيق طراحي گشته است يكي از عمليات هاي مهم خاك ورزي در امور كشاورزي ، استفاده از ساب سويلر يا زير شكن جهت از بين بردن سطوح سخت زيرين خاك مي باشد كه معمولا در آستانۀ عمليات گاو آهن نمي باشند .عمق مورد انتظار در عمليات ساب سويلينگ يا زير شكني در صنعت نيشكر بين 100-7 سانتي متر مي باشد كه معمولا توسط بلدوزر و استفاده از ريپر آن صورت مي گيرد . در حال حاضر كنترل عمق عملكرد دستگاه بلدوزر توسط نيروي انساني انجام مي شود كه در سطوح 25 هكتاري يا 250 هزار متر مربع هر مزرعۀ صنعتي فقط 25 نقطه قابل اندازه گيري است آن هم توسط يك ميلۀ دستي تي شكل ، خطاي اندازه گيري نيروي انساني بسيار زياد ، تعداد نقاط نمونه برداري كم و نتيجۀ آن افزايش واريانس از ميانگين عمق زيرشكني مي شود كه نمي تواند متوسط دقيقي از عملكرد ماشين آلات را بيان نمايد . سيستم طراحي شده مي تواند تا 2500 نقطه در مزرعه را بطور اتوماتيك سنجيده و به همراه موقعيت مكاني آنها در يك ثبات حافظه ذخيره كرده كه در نهايت مي توان آناليز هاي متعددي روي آن انجام داد ونقاط كم كاري شده ويا سخت رااز نقاط با كيفيت مطلوب در يك مزرعه از هم متمايز نمود.
موارد یافت شده: 22