لیست اختراعات با مالکیت
ناصر كريمي
3 عدد
عنوان اين اختراع « طراحي و اجراي سامانه رقومي گري عكسي مخصوص دستگاه فرز SMG » است. زمينۀ فني مربوطه، مكانيك و رايانه مي باشد. رقومي گر عكسي سه بعدي با تعيين مختصات نقاط روي سطوح فيزيكي و تشكيل ابر نقاط سه بعدي، داده هاي لازم براي اندازه برداري و مدلسازي هندسي آنها را فراهم مي كند. اندازه گيري ابعادي براي كپي سازي و قالبسازي، كنترل كيفي محصولات، توصيف هندسي قطعات مهندسي در رايانه از جمله كاربردهاي اين وسيله مي باشند. سامانه رقومي گر عكسي اختراعي متشكل از يك دوربين، منبع ليزر خطي، صفحۀ كاليبراسيون، تجهيزات محركه كنترل عددي و نرم افزار مخصوص مي باشد. با توجه به عدم وجود تجهيزات رقومي گري مخصوص براي دستگاه فرز SMG كه ساخت داخل مي باشد سامانه اي در اينجا ارائه گرديده است كه امكان استفاده از دستگاه كنترل عددي SMG به عنوان تجهيزات محركۀ سامانه را مي دهد و ساير بخشها متناسب با مشخصات اين دستگاه طراحي و اجرا گرديده است. از جمله برجستگيهاي فني اين اختراع اينكه داراي فناوري بالا و مبتني بر دانش كاملاٌ بومي بوده و از دقت، سرعت و محدودۀ اندازه گيري مناسب برخوردار است. همچنين با حركت دوربين همراه با منبع ليزر و رزولوشن حركتي بالاي دستگاه، امكان جاروب و داده برداري از ويژگيهاي متعدد قطعه با حجم بالا و تبادل آنها با نرم افزارهاي CAD امكان پذير است.
فرآيند تهيه ي سوتلاوا تركي با عصاره نارگيل و وانيل با 30درصد شكر كمتر، باقلوا يكي از شيريني هاي تركي منحصر به فرد است كه استفاده از آن در بين كليه ي شهر ها و اقشار سني متفاوت بسيار رايج است از اين رو لازم است بدانيم اين شيريني از درصد قند و شكر بالايي حتي بيشتر از نبات برخوردار است از اين رو فرآيند ادعايي با هدف كاهش استفاده از شكر و ايجاد يك محصول سالم طراحي و ساخته شد براي تهيه خمير، آرد، شير، آب، تخم مرغ، گلوكز، نمك و مقداري وانيل را داخل ميكسر ريخته و به آرامي هم ميزنيم تا به قوام مورد نظر برسد. سپس خمير بدست آمده را با وردنه مخصوص به قدري پهن ميكنيم تا به نازكي كاغذ برسد. چند لايه خمير را در ديسهاي مخصوص فر قرار داده و مغزهاي پسته، بادام هندي، بادام و فندق را به طور مجزا براي تهيه سوتلاوا با طعمهاي مختلف بر روي خميرهاي چيده شده در ديس اضافه ميكنيم و دوباره چند لايه خمير بر روي مغزها ميكشيم. در ادامه برشهاي مربعي بر روي خمير ايجاد كرده و به جهت پخت در فر، ظرف را پر از روغن ميكنيم و در دماي 200 درجه به مدت تقريبي نيم ساعت در فر قرار ميدهيم. پس از پخت تمامي روغن ديس را خالي كرده و شهد را كه از قبل تهيه كرده بوديم به روي محتويات ديس اضافه ميكنيم و در انتها با پودر كاكائو، پودر شكلات يا پودر نارگيل تزئين ميكنيم.
موارد یافت شده: 3