تاریخ اظهارنامه: 1403/08/19
شماره ثبت : 112924
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1404/06/03
طبقه بندی بین المللی: A23D 9/04 B01D 11/02 B01D 11/00

خلاصه اختراع :

یكی از مشكلاتی كه در گیاهان پیازی و سوخوار از جمله گیاه مریم (Polianthes tuberosa) ایجاد می گردد، ابتلا به بیماری های قارچی است كه در گیاه مریم دو قارچ فوزاریوم و آلترناریا عامل پوسیدگی سوخ هستند. بنابراین استفاده از یك تركیب برای ضد عفونی سوخ ها قبل از كاشت، ضروری است. در این راستا از سموم قارچكش شیمیایی استفاده می شود كه علاوه بر آثار مخرب زیست محیطی، با توجه به وارداتی بودن، ارز زیادی از كشور خارج می گردد. بنابراین تولید یك ماده گیاهی ارزان قیمت ضروری است. بدین منظور از تركیب های گیاهی نعناع فلفلی، مرزه و آویشن در غلظت های 12، 25 و 50 میلی گرم در لیتر استفاده شد. در مقایسه با قارچكش شیمیایی مانكوزب برای ضد عفونی سوخ های گیاه مریم استفاده و پس از آن سوخ ها كشت شدند و صفات كمی و كیفی در این گیاه مانند طول ساقه، زمان ظهور گل، جوانه زنی سوخ و آنزیم های كاتالاز و پراكسیداز بررسی شدند. به طور كلی مشخص گردید كه تركیبات گیاهی با كاهش قارچ های مذكور یك ماده كاملا كاربردی، بسیار ارزان و سالم برای ضد عفونی سوخ ها خواهد بود.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه