شماره ثبت : 50988
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1387/05/08
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

‏١ ‏- استخراج وتهیه گلاب و عرقیات گیاهی بر پایه عملكرد بیوتكنولوژی آنزیمی. ٢ ‏- افزایش استخراج گلاب و عرقیات گیاهی به دلیل باز شدن دیواره سلول های گیاهی و در نتیجه استخراج تمامی محتویات موجود در گیاه. ٣ ‏- حفظ كیفیت گلاب و عرقیات گیاهی به طور طبیعی به دلیل عدم مداخله آنزیم ها در تركیبات گلاب و عرقیات گیاهی. 4- افزایش ارزش اقتصادی تهیه گلاب و عرقیات گیاهی به دلیل استخراج تقریبا تمامی محتویات موجود در گیاه و كاهش از دست رفتن اسانس در تفاله گیاهی. 5- ‏افزایش سطح تماس گیاه با آب در حد سلولی و مولكولی و تهیه عرقیات گیاهی و ‏گلاب با درصد اسانس بالاتر. 6- استفاده از چرخه های بیوشیمیایی و بیولوژیك طبیعت در به دست آوردن فراورده های فوق بدون تغییر در ژنتیك آن ها. ٧ ‏- تولید گلاب و عرقیات با این روش دارای معایب احتمالی ناشی از فراورده های زیستی نمی باشد زیرا با دستكاری ژنتیكی همراه نیست. ٨ ‏- حداكثر استخراج اسانس های محلول در آب و غیر محلول در آب با این روش نسبت به روش های رایج. ٩ ‏- حداكثر استخراج عطرهای گیاهی كه در تهیه عرقیات گیاهی و گلاب در قسمت جداگانه جمع آوری می شوند. ‏ ١٠ ‏- افزایش بازده و ارزش اقتصادی تهیه عطرهای گیاهی و گل رز در نتیجه تولید و ‏استخراج بیشتر آن ها. ١١ ‏- قابلیت استفاده از انواع روش های گلاب گیری و تهیه عرقیات گیاهی ( ‏سنتی یا صنعتی یا آزمایشگاهی) به همراه این روش. ١٢ ‏- قابلیت اجرای انواع روش های گلاب گیری و تهیه عرقیات گیاهی در یك جا با این روش و بدون تغییر در سیستم های موجود فعلی كارخانجات.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه