شماره اظهارنامه: 13915014000303834

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/23
شماره ثبت : 80420
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1392/06/10
طبقه بندی بین المللی: B82

خلاصه اختراع :

اختراع حاضر مربوط به كپسوله كردن و رسانش تركیبات زیست فعال و یا غذا-داروهای آب گریز با استفاده از میسل طبیعی كازئین از طریق فراورده غذایی و نوشیدنی است. در این مطالعه برای اولین بار در رویكردی جدید میسل های طبیعی كازئین با استفاده از تغییرات pH و یا در تركیب با فراصوت جهت كپسوله كردن تركیبات مغذی و غذا-داروهای آب گریز در عین حفظ ساختار و كاركرد طبیعی میسل كازئین مورد استفاده قرار گرفت. چنین نانو كپسول هایی علاوه بر این كه كارایی كپسوله كنندگی بالایی داشتند به علاوه قادرند در محیط مایع بدون این كه ته‌نشین شوند به صورت پایدار باقی بمانند. بنابراین می توانند جهت غنی‌سازی در امولسیون های لبنی كم چرب یا فاقد چربی و همچنین جهت رسانش غذا-داروهای آب گریز در معده مورد استفاده قرار گیرند. برای نخستین بار یافته های پژوهش حاضر نشان داد استفاده از تیمار فراصوت پس از افزایش pH به حدود 8 و به دنبال آن كاهش مجدد pH (PUP)، كارایی كپسوله شدن را نسبت به حالتی كه فراصوت قبل از افزایش pH (UP) یا پس از كاهش مجدد آن (PU) اعمال می شد، بیشتر افزایش داد. هم‌چنین، ارزیابی پایداری اكسیداتیو نشان داد نانوكپسول های میسل طبیعی كازئین اثر محافظتی قابل توجهی بر روغن كلزا (به-عنوان تركیب آب گریز مدل) طی 18-1 ساعت تابش فرابنفش نشان داد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه