شماره اظهارنامه: 140250140003003904

شماره ثبت : 110736
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1402/12/19
طبقه بندی بین المللی: A23L 21/25 A61K 35/644

خلاصه اختراع :

خلاصه اختراع تولید شربت زنبور عسل غنی شده با اسیدهای آمینه تغییرات اقلیمی، خشكسالی، آلودگی های زیست محیطی، تغییر الگوی كشت و كشت های تك محصولی و استفاده از آفت كش ها منجر به وارد آوردن استرس شدیدی به كلنی های زنبور عسل و در پی آن كاهش عملكرد، تضعیف سیستم ایمنی، حساس شدن در برابر بیماری ها و در نتیجه تلفات می گردد. لذا، تغذیه مناسب و بهینه كلنی زنبور عسل از عوامل مهم حفظ سلامت كلنی، جمعیت بهینه برای حصول عملكرد حداكثری و جلوگیری از تلفات است. تغذیه زنبور عسل به صورت كاملا سنتی و صرفا بر پایه ارائه شربت شكر بود كه این امر به دلیل مشكلات و سختی هایی كه دارد قادر به تامین كامل نیاز كلنی های زنبور عسل نمی باشد. ارائه شربت قندی زنبور عسل غنی شده با اسیدهای آمینه ضروری علاوه بر تامین انرژی با فراهم آوردن احتیاجات پروتئینی، می تواند باعث افزایش توانایی زنبور عسل در مقابله با استرس گردد. این محصول علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز زنبور عسل از طریق فراهم آوردن مونوساكارید ها نه تنها بازدهی عملكردی بالاتری نسبت به شكر سفید دارد، بلكه با ارائه اسیدهای آمینه ضروری، مواد معدنی و ویتامین ها كه عمدتا در گرده گیاهان كمبودشان وجود دارد، افزایش پرورش لارو، افزایش سلامت زنبور و افزایش عملكرد سیستم ایمنی بدن زنبور را به همراه خواهد داشت. Honey bee sugar syrup feed monosaccharides and disaccharides,various amino acids, various vitamins, phenolic compounds and additives required by honey bees for their nutrition during their life.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه