لیست اختراعات با مالکیت
فريبا نقي پور
5 عدد
خلاصه خلاصه فرايند تهيه نوشيدني گردو مصرف گردو بصورت تازه و يا خشك محدوديت هاي فراواني دارد به همين دليل بر آن شديم تا با توليد نوشيدني گردو: - براي اولين بار در ايران نوآوري در زمينه استفاده از گردو در صنعت نوشيدني ارايه شود. - تنوع و تحول در صنعت نوشيدني ها و خشكبار ايجاد شود. - از گردو درجه دو و سه كه مقبوليت كمتري دارند در توليد نوشيدني استفاده گردد. - دسترسي و مصرف را سهولت بخشيم. - داراي ارزش تجاري سازي و صادراتي باشد. همچنين نوشيدني گردو داراي تحمل فرايند حرارتي (سالم سازي) از ماندگاري بالايي برخوردار ست و قابليت بسته بندي در وزن ها و حجم هاي متفاوتي را داراست و ميتوان به عنوان يك كالاي با ارزش از نظر تغذيه اي وارد بازار نمود.
فرايند تهيه نوشيدني پسته مصرف پسته بصورت تازه و يا خشك محدوديت هاي فراواني دارد به همين دليل بر آن شديم تا با توليد نوشيدني پسته: - براي اولين بار در ايران نوآوري در زمينه استفاده از پسته در صنعت نوشيدني ارايه شود. - تنوع و تحول در صنعت نوشيدني ها و خشكبار ايجاد شود. - از پسته درجه دو و سه كه مقبوليت كمتري دارند در توليد نوشيدني استفاده گردد. - دسترسي و مصرف را سهولت بخشيم. - داراي ارزش تجاري سازي و صادراتي باشد. در واقع اين محصول پاسخي براي رفع محدوديت ها و در دسترس ساختن مواد غذايي با ارزش است كه مي توان از آن در مكمل هاي غذايي و ويتامين ها به عنوان افزودني استفاده كرد.
فرايند تهيه نوشيدني فندق مصرف فندق بصورت تازه و يا خشك محدوديت هاي فراواني دارد به همين دليل بر آن شديم تا با توليد نوشيدني فندق: - براي اولين بار در ايران نوآوري در زمينه استفاده از فندق در صنعت نوشيدني ارايه شود. - تنوع و تحول در صنعت نوشيدني ها و خشكبار ايجاد شود. - از فندق درجه دو و سه كه مقبوليت كمتري دارند در توليد نوشيدني استفاده گردد. - دسترسي و مصرف را سهولت بخشيم. - داراي ارزش تجاري سازي و صادراتي باشد. همچنين نوشيدني فندق داراي تحمل فرايند حرارتي (سالم سازي) از ماندگاري بالايي برخوردار ست و قابليت بسته بندي در وزن ها و حجم هاي متفاوتي را داراست.
چغندر قرمز از جمله محصولات كشاورزي است كه كاربرد صنعتي ندارد و تنها به شكل بخارپز مصرف مي شود. اين در حالي است كه اين تركيب از ارزش غذايي فوق العاده زيادي برخوردار است. رنگ قرمز در اين محصول به دليل وجود رنگدانه آنتوسيانين مي باشد كه به دليل خاصيت آنتي اكسيداني، از ابتلا به سرطان جلوگيري مي كند. همچنين مصرف روزانه اين نوشيدني سبب كاهش فشار خون و سلامت مغز مي گردد و به دليل استفاده از هويج در فرمولاسيون به منظور ارتقاء طعم و مزه، ميزان بتاكاروتن در اين نوشيدني افزايش يافته و سبب بهبود و درمان بيماري هاي چشمي و پوستي مي شود. ساليانه مقدار بسيار بالايي از اين محصول كشاورزي با ارزش برداشت مي شود كه به دليل حضور رنگدانه قرمز، نمي تواند وارد خطوط استخراج قند در صنعت گردد و مصرف آن محدود مي باشد. به همين دليل بر آن شديم تا با توليد نوشيدني چغندر قرمز- براي اولين بار در ايران نوآوري در زمينه ي استفاده از چغندر قرمز در توليد نوشيدني ها ارائه شود. تنوع و تحول در صنعت توليد نوشيدني ها ايجاد گردد- سبب توسعه صنايع تبديلي كشاورزي گردد. توليد نوشيدني فراسودمند به دليل ارزش تغذيه اي بالاي اين محصول قابل استفاده براي تمام اقشار به دليل قيمت پايين اين نوشيدني داراي ارزش تجاري سازي و صادراتي نيز باشد. در واقع اين محصول پاسخي براي رفع محدوديت ها و در دسترس ساختن مواد غذايي با ارزش است كه مي تواند اين محصول كشاورزي را كه مصرف آن در تمامي فصول امكان پذير نمي باشد به محصولي تبديل نمود كه در مصرف آن محدوديتي نمي باشد و نوشيدن آن، انسان را از ابتلا به بسياري از بيماري ها ايمن مي سازد.
موارد یافت شده: 5