لیست اختراعات با مالکیت مهدی امانی
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1390/03/08
تاریخ ثبت: 1390/07/05
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

بهینه‌سازی برق خانوار از طریق ارزیابی و محاسبه مصرف با استفاده از سنجش‌گر

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/03
تاریخ ثبت: 1389/07/19
خلاصه اختراع:

‏اين مواد براي از بين بردن كامل باكتري هاي مخرب مخصوصا´´ باكتري هاي كاهش دهنده سولفات موجود در آب بكار مي روند ‏سازگاري و كيفيت اين مواد براي هر سيستم مي بايست قبلا`´ در آزمايشگاه تعين شود. تركيب اين مواد مصرلا´´ از مواد فعال سطحي كاتيونيك محلول در آب تحت نام كلي ميباشد ‏اين مواد مي بايست داراي قدرت كافي براي نفوذ در رسوبات را داشته در حداقل زمان ممكن باكتري ها را از بين ببرند. بعلت مقاوم شدن باكتري ها در مقابل يك نوع باكتري كش بايد از دو نوع مختلف بطور متناوب استفاده نمود ‏جهت جلوگيري از تشكيل رسوبات معد ني مانند در سيستم بكار ميرود. ميزان تزريق بين ٥ ‏تا 5 ١ ‏قسمت در ميليون مي باشد بهترين نوع مخلوطي از فسفاتها و فسفاتهاي آلي مي باشد ‏پلي فسفاتهاي معد ني و پليمرهاي اكريليكي و كربوكسي بعلت تداخل در سيستم نمكزداني مناسب نيستند. نياز به تزريق اين ماده و مقدار آن متناسب با هر سيستم توسط آزمايشكاه تعين خواهد شد

تاریخ اظهارنامه: 1393/01/27
مالک/مالکان: مهدي اماني
تاریخ ثبت: 1393/07/24
مخترع/مخترعان: مهدي اماني
خلاصه اختراع:

با توجه به تحريم هاي اخير در راستاي خود كفايي كشور عزيزمان ايران و با بهره گيري از آموخته هايم در زمينه ي علوم و فناوري نانو بر آن شدم تا با عزمي جدي شروع به ساخت اين محصول بنمايم. لذا از همه ي ظرفيتهاي علمي و آزمايشگاهي موجود در كشور استفاده نموده و محصول جديدي بر پايه ي نانوفناوري بدست آوردم. در ساخت اين محصول ابتدا كوپليمر مرسوم آن ساخته و تستهاي مربوط به صحت آن بعمل آمد. سپس نانوكامپوزيت پليمري آن با نانوذرات تيتانيوم دي اكسيد بدست آمده و تستهاي مريوط به صحت آن نيز بعمل آمد. بعد از آن نمك پليمري آن موسوم به يونومر ساخته و نانوذرات روي اكسيد و منيزيم اكسيد به منظور تقويت ساختار و چسبندگي بيشتر آن به كار گرفته شد كه جزئيات دقيق آن در اظهار نامه آورده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1398/12/12
مالک/مالکان: محمد مهدي اماني
تاریخ ثبت: 1400/04/16
مخترع/مخترعان: محمد مهدي اماني
خلاصه اختراع:

ربات نان جمع كن تمام اتوماتيك همراه با سيستم شمارش نان اين اختراع يك ربات جمع كننده نان همراه با شمارش آن مي باشد كه با استفاده از يك بورد الكترونيكي فرمان ها صادر مي شود و با استفاده از علم مكانيك و طراحي جمع آوري نان بدون نياز به شخص تسهيل مي گردد. در مجموع اين اختراع در زمينه علمي مكاترونيك مي باشد. در حال حاضر در اكثر نانوايي ها براي جمع آوري نان پخته شده از تنور يك فرد اين عمل را انجام مي دهد كه مشكلاتي از جمله خطا در شمارش نان ، طاقت فرسا بودن به دليل حرارت و ايستادن به مدت طولاني ، بالا رفتن هزينه كرد نانوايي براي فرد جمع آوري كننده نان و هم چنين آلوده بودن دست فرد از نمونه مشكلات جمع آوري نان به وسيله اپراتور انساني مي باشد كه حال با استفاده از اين ربات جمع آوري به صورت خودكار همراه با شمارش دقيق نان مي باشد و كاركر ربات به اين صورت هست كه با عبور نان از تنور و قرار گرفتن بر روي قسمت متحرك برد الكترونيكي دستور جابه جايي نان را بر روي يك صفحه ديگر با چرخش مي دهد و با هر چرخش يك پالس دستوري صادر و صفحه نمايشگر تعداد نان را نمايش مي دهد .

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/17
تاریخ ثبت: 1389/09/16
خلاصه اختراع:

خلاصه: اين اختراع حاصل استفاده از روش هاي كيفي دكتر تاگوچي به نام روش طرح استوار در مهندسي كفيت(در اين مورد مهندسي كيفيت ساخت) مي باشد. به طوري كه با طرحريزي آزمايش هاي مختلف ودرگيري عوامل كنترلي و اغتشاشي يك ترانسفورماتور جريان به بررسي تاثر اين جريان خطاي ترانس جريان يا كلاس دقت پرداخته و با استفاده از آماره عملكرد هرچه كمتر بهتر سطوح بهينه عوامل كنترلي را بدست آورده و منطبق با آن ترانس جرياني ساخته شد كه با قيمت بسيار كمتر با كيفيت ترانس هاي جريان با مارك هاي مشهور در بازار مثل مگ و لاندا برابري مي كند و در بعضي موارد بهتر است به عبارت دقيقتر از نظر كيفيت با ترانس جريان 100/5 مگ با كلاس دقت نيم برابري و از ترانس جريان 100/5 لاندا با كلاس دقت يك برتر است مضافا بر اينكه از هر دو ترانس بسيار ارزانتر است.

تاریخ اظهارنامه: 1400/11/25
تاریخ ثبت: 1401/04/04
مخترع/مخترعان: مهدی امانی پور
خلاصه اختراع:

آنچه در اين اختراع ادعا مي شود عبارتست از غشاي كامپوزيت سراميكي زيركونيا با ساختار لوله اي كه با استفاده از لايه نشاني هاي متوالي به روش سُل ژل و CVD تك الماني صورت گرفته و جهت جداسازي دي اكسيد كربن از مخلوط آن با هيدروژن و متان ساخته شده است. هدف از ساخت اين غشاي نوين ساختار استفاده از آن در فرايند ريفورمينگ بخار آب (CH4 + H2O (+ heat) → CO + 3H2) و متعاقب آن واكنش شيفت آب-گاز (CO + H2O → CO2 + H2 (+ heat))، كه اصلي ترين فرايند توليد گاز هيدروژن به روش صنعتي است، جهت جداسازي ناخالصي دي اكسيد كربن از محصولات واكنش و نهايتا تخليص گاز هيدروژن توليدي مي باشد. غشاي مورد نظر از طريق لايه نشاني چند مرحله اي بوهمايت (γ-AlO(OH)) با ماده عامل (Aluminum tri-sec-Butoxide) ATSB بر روي پايه متخلخل آلفا-آلومينا و متعاقب آن ايجاد لايه جداساز زيركونيا با استفاده از ماده عامل ZTBO (Zirconium tert-butoxide) و به روش انباشت شيميايي بخار (CVD) ساخته شده است. استفاده از ساختار چند لايه و اضافه نمودن لايه هاي مياني گاما-آلومينا به ساختار غشا از يك سو باعث افزايش استحكام مكانيكي غشا شده و از سوي ديگر پايداري هيدروترمال غشا در حضور بخار آب، كه از عمده محصولات موجود در واكنش ريفورمينگ بخار است، را افزايش مي دهد. از طرفي استفاده از روش انباشت شيميايي بخار در دماي 600 الي 800 درجه سانتيگراد جهت سنتز لايه جداساز زيركونيا، پايداري حرارتي غشا را براي استفاده در فرايند ريفورمينگ بالا مي برد. همچنين با استفاده از غشاي مورد بحث در يك سيستم راكتور غشايي-كاتاليستي جهت توليد و تخليص همزمان گاز هيدروژن و با خروج دي اكسيد كربن به عنوان يكي از محصولات واكنش، فرايند تعادلي به سمت توليد هرچه بيشتر محصول مورد نظر (هيدروژن) حركت مي كند.

موارد یافت شده: 6