لیست اختراعات با مالکیت
عليرضا فلاح
8 عدد
اختراع مورد ادعا نتيجه تحقيق پايانامه كارشناسي¬ارشد مشترك در دانشگاه تربيت مدرس و موسسه تحقيقات خاك و آب كشور وابسته به سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي مي¬باشد. هـدف از ايـن تحقيق، بدست آوردن گونه¬ها و سويه¬هاي بومي باكتري¬هايي مفيد از استخرهاي پرورش ماهيان گرمابي براي اولين بار در كشور بـوده اسـت كـه طـي فرآيند دقيق جداسازي و غربالگري انتخاب شده و كارايي آن¬ها در افزايش فسفر محلول در آزمايشگاه و همچنين رهاسازي فسفر از رسوبات استخرهاي پرورشي در شرايط شبيه¬سازي شده مزارع پرورش ماهيان گرمابي به اثبات رسيده است. اين مكمل زيستي حاوي تعداد بسيار زيادي از باكتري¬هاي مفيد جداشده از مزارع پرورش ماهيان گرمابي است. اين باكتري¬ها داراي تونايي انحلال تركيبات مختلف نامحلول فسفات هستند كه قابليت رشد در دامنه پارامترهاي محيطي اپتيمم ماهيان گرمابي را (دما، پي اچ و شوري) دارند. براي بهبود دسترسي فسفات در استخرهاي پرورش ماهيان گرمابي به كمك اين مكمل زيستي لازم است به ازاي هر هكتار از استخر يك ليتر از مكمل زيستي را به حجم مناسبي از آب استخر مزارع پرورش ماهيان گرمابي اضافه و به سطح استخر پاشيده شود. مزاياي حاصل از كاربرد اين مكمل زيستي عبارتند از: 1- بهبود دسترسي فسفر محلول به¬وسيله انحلال تركيبات نامحلول فسفر تجمع يافته در رسوبات 2- كاهش ورود عناصر سمي و سنگين نظير كادميوم از طريق كاهش مصرف كودهاي شيميايي فسفره و افزايش حفاطت از محيط زيست، زنجيره غذايي و توليد ماهي سالم (ارگانيك) 3- كاهش تجمع مواد آلي در رسوبات به¬واسطه كاهش مصرف كودهاي آلي
دستگاه ترينچر( كانال كن) تيغه دوار با قابليت بيرون ريزي خاك به صورت هم زمان الحاقي به تراكتور: در بازار رقابتي كنوني صنعت؛ شركت هايي موفق خواهند بود كه مي توانند به سرعت نياز روز جامعه را پاسخ گويند. اما پاسخگويي به اين مورد؛ نيازمند طراحي و توليد دستگاهي با هزينه ساخت پايين و بالاترين بازده مي باشد. يكي از راهكارهايي كه مي تواند حفاري كانال در سطح زمين را تسهيل وتسريع بخشد حفر زمين توسط ماشين كانال كن مي باشد. حفاري كانال در سطح زمين به دو روش ماشيني و دستي صورت مي گيرد كه روش مورد استفاده در اين اختراع حفاري كانال زمين به روش مكانيكي مي باشد. در اين فرايند دستگاه نيروي خود را از شفتP.T.O و هيدروموتور تراكتور گرفته و نيروي گشتاور ايجاد شده به نوك مته انتقال مي يابد و حفاري كانال صورت مي گيرد. اين روش به علت كاربرد فراوان، به سرعت جايگاه خود را مي يابد اما متاسفانه به علت قيمت بسيار بالاي ماشينهاي موجود در بازار و قابل استفاده نبودن براي عموم، از اين رو بر آن شديم با ابداع ماشيني؛ باقيمت مناسب قابليت توليد در ميهن عزيزمان ؛ بتوانيم باعث كمك به گردش چرخ صنعت باشيم. ابتدا استراكچر دستگاه را توسط تيرآهن U شكل جوشكاري و مونتاژ مي كنيم سپس پليتي به اندازه قطر مارپيچ برش مي دهيم سپس مركز آن را به اندازه محور مارپيچ سوراخ مي كنيم سپس يك برش شعاعي از لبه بيروني پليت به سوراخ داخلي مي زنيم سپس توسط كشش ورق را به صورت مارپيچ در مي آوريم و به محور مارپيچ جوش مي دهيم سپس 2 عدد پليت سوراخكاري شده را به پايين مارپيچ روي محورجوش مي دهيم و تيغه ها را بر روي پليت ها مونتاژ مي كنيم سپس نوك الماسه را انتهاي محور مونتاژ مي كنيم و در مرحله بعد ياتاقان را در سر محور مونتاژ مي كنيم و گيربكس را بر روي محور مونتاژ و با محور كوپل مي كنيم و در مرحله آخر خاك پاش را بر روي محور دستگاه مونتاژ مي كنيم. بيشترين شكل اين دستگاه نداشتن قابليت حفاري كانال زمين با عمق دلخواه و سرعت كم مي باشد. رفع اين اشكالات نيازمند تدبيري است كه موجب اختلال در كار دستگاه نشود. به همين خاطر براي حفر كانال دستگاه را به طور زاويه اي مونتاژ وبرروي تراكتور سوار مي كنيم و از چهار شاخ گاردانهايي متحرك استفاده مي كنيم.
روشهاي مختلفي براي مبارزه با موشها استفاده ميگردد. اين روش نيز با استفاده از طعمه و تله در مقياس شهري ميتواند در كنار ساير روشها مكمل اين مبارزه باشد. موش با استفاده طعمه خوراكي جذب لوله خرطومي ميشود و يعد از عبور ازدريچه يكطرفه امكان برگشت نداشته و تنها راه موش ورود به مخزن است كه در آنجا با شوك الكتريكي از بين ميرود.
خلاصه دستگاه خشك كن اتوماتيك غلات با كوره بيوماس(استفاده از پوسته شالي به عنوان سوخت) در خشك كنهاي رايج در ايران از گازوئيل گاز و نفت سفيد به عنوان سوخت استفاده شده كه به دليل بالا بودن زمان خشك نمودن(بين 48 الي 72 ساعت) محصول علاوه بر مصرف سوخت بالا ميزان مصرف برق نيز خيلي بالا مي باشد لذا دستگاه خشك كن اتوماتيك غلات با كوره بيوماس طراحي گرديد كه داراي مزاياي زير مي باشد: 1-عدم نياز به استفاده از سوخت هاي فسيلي و جايگزيني پوسته شالي 2-كاهش آلودگي هاي زيست محيطي به دليل عدم استفاده از سوخت هاي فسيلي 3-استفاده از ضايعات كارخانه هاي شاليكوبي 4-كاهش هزينه انبار داري و كارگري براي جمع آوري و بسته بندي پوسته هاي شالي در ابتدا حرارت ناشي از سوختن پوسته هاي شالي در كوره به محفظه خشك كن هدايت مي گردد و محصول (غلات)توسط دستگاه خشك كن به صورت گردش مجدد خشك مي گردد و پس از پايان عمليات خشك شدن محصول از خشك كن تخليه ودر سيلوهاي ذخيره محصول خشك شده نگهداري مي گردد. در خشك كنهاي رايج در ايران به ازاي خشك نمودن يك شالي از رطوبت 25%به 11% نياز به 21/75 ليتر گازوئييل وبا خشك كنهاي بيوماس نياز به 70-60 كيلو گرم پوسته شالي نياز دارد.
دستگاه بي خطر ساز زباله هاي عفوني بيمارستاني
موارد یافت شده: 8