لیست اختراعات با مالکیت علی معظمی گودرزی
17 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 17
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/25
تاریخ ثبت: 1391/04/27
خلاصه اختراع:

اهدافي كه براي طرح موضوع اختراع در نظر گرفته شده اند از اينقرار مي باشند: 1. با بهره گيري از گرما تلف شده از دودكش بخاري نيز مي توان برق توليد نمود. 2. راهكار پيشنهادي براي استخراج الكتريسيته از گرما بكارگيري مبدلهاي ترموالكتريك مي باشد. از جمله مزيتهاي اين راه حل عدم نياز به اجزاي متحرك مكانيكي مي باشد كه علاوه بر بي صدا بودن اطمينان به كاركرد تجهيزات بكار رفته را افزايش مي دهد و همچنين عمر مفيد بالاي 10 سال را براي مولد تضمين مي كند. 3. حداكثر توان الكتريكي مبدلهاي نصب شده 280 وات مي باشد با ذخيره الكتريسيته توليد شده در باتريهايي كه به همين منظور پيش بيني شده اند مي توان نيازهاي ضروري مصرف كنندگان را برآورد. 4. امكان استخراج حداكثري انرژي الكتريكي از گرماي جذب شده از دودكش بخاري تا توان گرمايي 20 كيلووات را دارا مي باشد. 5. آبي كه براي خنك كردن مولدهاي ترموالكتريك مصرف مي گردد به عنوان آب داغ براي مصارف بهداشتي در مخازن عايق بندي شده ذخيره مي گردد. 6. تنوع اجزا در سيستم مذكور پايين بوده و بگونه اي طراحي گردد كه براحتي قابل تعمير و نگهداري باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/14
تاریخ ثبت: 1391/08/06
خلاصه اختراع:

سيستم پايلوت نيمه صنعتي خشك كن شالي بااستفاده ازنمكهاي جاذب

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/08
تاریخ ثبت: 1396/02/20
خلاصه اختراع:

در طرح موضوع اين اختراع با حذف صفحه جاذب، لوله هاي حامل سيال، به گونه اي طرح شده اند كه با داشتن سطحي سياه، تخت و گسترده بتوانند با جذب نور خورشيد، گرماي حاصل را از طريق جدار نازك لوله ها مستقيما به آب جاري در لوله منتقل نمايند. در اين صورت با پايين آمدن دماي سطح جاذب مقدار گرماي هدر رفته از آن نيز كاهش مي يابد

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/19
تاریخ ثبت: 1396/09/26
خلاصه اختراع:

اين دستگاه رطوبت گير با جاذب ليتيم كلرايد كار مي كند و قادر است شرايط انجام سيكل رطوبت گير و احيا را تامين نمايد . اجزاي اين دستگاه شامل كويل پيش سردكن، المنت هاي الكتريكي، تشت محلول جاذب ، مبدل آنتالپي ،قطره گير، نازل هاي پاششي و فن مكنده مي باشند. شيوه ي كار دستگاه بدين گونه است كه محلول جاذب از تشت زيرين توسط دو دستگاه پمپ سانتريفوژ مكيده شده و وارد چرخه مبادله رطوبت مي شود. بسته به اينكه دستگاه در مود احيا و يا رطوبت گيري مورد استفاده قرار گيرد، محلول جاذب به هوايي كه با آن در تماس است رطوبت مي دهد يا از آن رطوبت مي گيرد. در اين چرخه مبادله، نخست محلول جاذب توسط نازل هايي از بالا بر روي مبدل پاشيده مي شود، و در مسير عبور آن از كانالهاي مبدل، با جريان هوايي كه از اين كانالها بالا كشيده مي شوند مبادله آنتالپي مي نمايد.مسير جريان هوا به گونه اي طراحي شده است كه در آن هوا در ورود به دستگاه به فراخور نياز توسط مبدلهاي گرمايي گرم و يا سرد مي شود و پس از عبور از مبدل و تله هاي قطره گير توسط فن سانتريفوژي به خارج از دستگاه هدايت مي شود .

تاریخ اظهارنامه: 1396/04/29
تاریخ ثبت: 1396/09/27
خلاصه اختراع:

موضوع اين اختراع يك دستگاه پروب پريودنتال مي باشد كه بر خلاف موارد موجود، كه در آنها دسته پروب و سوزن مدرج آن يكپارچه مي باشند، اين دو قسمت از همديگر مجزا مي باشند. در اين طرح، شاسي و سوزني، كه در سوراخ تعبيه شده در بدنه شاسي قرار ميگيرد، به واسطه يك مكانيزم انتقال نيروي متشكل از فنر پيچشي، قرقره و ريسمان، نسبت به همديگر مقيد شده اند. براي اين منظور از يك مكانيزم فنر پيچشي و قرقره، براي اعمال نيروي كششي يكنواخت بر ريسمان مهار كننده سوزن، استفاده شده است. سوزن پريودنتال در سوراخي كه در بدنه شاسي دستگاه تعبيه شده است قابليت حركت رفت و برگشتي محدود شده اي را دارد. قيد حركتي سوزن نسبت به شاسي مبتني مكانيزم ميل راهنما و هادي مي باشد كه در آن سوزن پريودنتال در نقش ميل راهنما و سوراخي كه در ان حركت مي كند نقش هادي را دارد. حركت سوزن در يك جهت توسط ريسمان انعطاف پذير مهار شده است، و در جهت ديگر با تغيير ابعادي كه در انتهاي سوزن وجود دارد امكان عبور آن از سوراخ هادي سوزن وجود ندارد. با استفاده از يك قطعه ريسمان انعطاف پذير از يك سر به شاسي دستكاه متصل است و از طرف پس از گذشتن از شكاف بالاي سوزن و همچنين عبور از لاي پينهاي راهنمايي كه در بدنه شاسي تعبيه شده است از شكاف پيراموني يك قرقره شيار دار تاب خورد و به قرقره نامبرده متصل مي شود.

تاریخ ثبت: 1397/04/06
خلاصه اختراع:

با نصب مشعل گازسوز با تابش فروسرخ، در موضع مناسب خود، در يك كوره پخت نان ماشيني مي توان نه تنها با تابش امواج فروسرخ نان را مغزپخت نموده و كيفيت پخت آن را بهبود بخشيد بلكه با تكميل در فرآيند سوختن گاز و همچنين كاستن قابل ملاحظه در مقدار هدر رفت گرما، كه در طرح مشعل پيش بيني شده است ، در مصرف سوخت نيز صرفه جويي نمود. درصد صرفه جويي انرژي در طرح موضوع اين اختراع نسبت به مشعلهاي گازسوز متداول، با توان گرمايشي يكسان، مي تواند بسته به كيفيت طراحي و همچنين وضعيت نگهداري كوره پخت نان مورد استفاده، از 30 در صد تا بالاي 50 درصد متغير باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/05/09
تاریخ ثبت: 1386/07/30
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/07/22
مالک/مالکان: علي معظمي گودرزي
تاریخ ثبت: 1386/01/25
مخترع/مخترعان: علي معظمي گودرزي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 17