لیست اختراعات با مالکیت حسين زينلي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1395/06/15
خلاصه اختراع:

موسيلاژها از جمله متابوليت هاي ثانويه مهم گياهي با وزن مولكولي بالا هستند كه داراي دامنه وسيعي از خواص فيزيكوشيميايي هستند و كاربرد وسيعي در زمينه هاي دارويي، صنعتي، بهداشتي و پزشكي دارند. امروزه توليد متابوليت هاي ثانويه در گياهان داروئي با استفاده از فن آوري كشت بافت به عنوان يكي از روش هاي مطلوب، پر كاربرد و سودمند مطرح است. گياه اسفرزه (Plantago ovate L.) از جمله گياهان موسيلاژي مهم مي باشد كه تناول زياد بذر خواراكي آن علاوه بر اينكه ممكن است مشكلات گوارشي ايجاد نمايد، مقدار آن نيز كافي نمي باشد. لذا در اين نو آوري افزايش ميزان توليد موسيلاژ با استفاده از كشت سلولي، و با اعمال تركيبات مختلف هورموني صورت گرفت، كه ميزان موسيلاژ استخراج شده از كشت كالوس، بيشتر از موسيلاژ استخراج شده از بذر بود و لذا، با استفاده از روش بهينه از استخراج موسيلاژ در سطح سلولي مي توان، اين ماده داروئي مهم را با استفاده از فن آوري كشت بافت و در مقياس وسيع، توليد نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/11/30
تاریخ ثبت: 1393/05/28
خلاصه اختراع:

با سلام دستگاه شستشوي وسايل آزمايشگاه دستگاهي كوچك و كم مصرف است كه بيشتر براي آزمايشگاه هاي كشت ميكروبي به كار ميرود اين دستگاه پس از اتمام شستشو ميتواند تمام وسايل را با يووي - آب گرم و يا هواي داغ استريل كند داراي باتري و با برق 12ولت و بدون نياز دائمي به برق شهر ميتواند به كار خود ادامه دهد اين اظهارنامه مربوط به اظهارنامه شماره 139250140003007588 مي باشد و به دليل اتمام وقت مجددا ارسال شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1384/10/18
تاریخ ثبت: 1385/04/17
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1401/11/18
مالک/مالکان: آقای حسین زینلیان
تاریخ ثبت: 1402/05/25
مخترع/مخترعان: حسین زینلیان
خلاصه اختراع:

مجموعه پمپ بنزين در سند اختراعي حاضر زماني كه پمپ اصلي دچار عيب مي شود، به صورت خودكار پمپ فرعي فعال شده و بنزين را به موتور مي رساند و درواقع با اين كار از فضاي آزاد پمپ استفاده شده است و محفظه نگهدارنده، به گونه اي طراحي شده كه به جاي يك پمپ دو پمپ را در بر گرفته است، در مجموعه يك لوله چهار راهي وجود دارد كه ورودي پمپ وصل شده و زماني كه پمپ از كار بيفتد به حالت اتوماتيك عدم ارسال سوخت را تشخيص داده و با عيب يابي پمپ ثانويه توسط يك برد الكترونيكي وارد عمل شده و بنزين را به سمت موتور پمپ هدايت مي كند.اين عيب يابي به وسيله حسگر تشخيص شارژ بنزين كه در سيستم تعبيه شده است اعلام مي گردد. تايمر وظيفه كنترل روشن شدن پمپ اصلي يا فرعي را براساس داده هاي حسگر شارژ را دارد و درنهايت select pump واحدي است كه تعيين كننده روشن شدن پمپ اصلي يا فرعي مي‌باشد.در اين سيستم يك چهار راهي وجود دارد، كه مغزي هر پمپ به لوله خروجي را متصل مي كند. اين چهار راهي داراي يك شاخه فرعي نيز مي‌باشد كه حسگر تشخيص شارژ بنزين در انتهاي آن نصب شده است

موارد یافت شده: 4