لیست اختراعات با مالکیت محسن كيان
11 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1391/05/19
مالک/مالکان: محسن كيان زاده
تاریخ ثبت: 1391/08/10
مخترع/مخترعان: محسن كيان زاده
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: بوم گلاسه با قابليت ظريف كاري زمينه فني اختراع: معماري و نقاشي در بوم هاي موجود به علت وجود بافت هاي متعدد و مختلف و حتي خلل و خرج هاي زياد امكان ايجاد آثار بسيار ظريف مانند ميناتور و يا تذهيب وجود ندارد و به دليل اينكه پارچه بوم از لحاظ جذب رنگ اشباح نگرديده، حجم زيادي رنگ بايد براي ايجاد يك اثر هنري مصرف گردد كه از لحاظ اقتصادي به صرفه نمي باشد و روي بوم هاي موجود رنگ و روغن بسيار دير خشك مي گردد. به وجود آوردن نسل جديد از بوم كه بدون ايجاد هر گونه هزينه زماني و مادي براي هنرمند در هنگام طراحي و نقاشي با رنگ و روغن، تنها با داشتن بوم هاي صاف و صيقلي بتواند از انواع ابزارهاي نقاشي و طراحي مانند ماژيك هاي راندو ، قلموي قلمگيري راپيد، قلم فلزي و انواع مداد با حفظ ويژگي هر ابزار استفاده نمايد از اهداف اين اختراع مي باشد. اين بوم براي تكنيكهاي – رنگ و روغن و سبك فرا واقع‌گرايي – مينياتور – تذهيب – اسكيس – طرحهاي معماري - پروژه‌هاي قابل اجرا با راپيد و طراحي قابل اجرا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/15
تاریخ ثبت: 1394/10/02
خلاصه اختراع:

در اين اختراع پمپ پريستالتيك آزمايشگاهي دائم كار با محدوده دبي گسترده ، قابليت تغيير دور و تغيير جهت جريان، زمان استراحت و كاليبراسيون همزمان طراحي و ساخته شد. اين پمپ براي انتقال سيال در صنايع داروسازي، مجموعه هاي پزشكي و تحقيقاتي، توليد مواد بيولوژيكي و نيز صنعت آب و فاضلاب كاربرد وسيعي دارد. يك كاربرد اين پمپ در سيستم هاي بيوراكتوري به ويژه بيوراكتورهاي غشايي مي باشد. در اين سيستم ها پمپها بايد به طور شبانه روزي كار كند و با كنترل كليه پارامترهاي دور، جهت جريان قابل تنظيم باشد كه در پمپهاي ساخته شده قبلي در كشور اين قابليتها وجود ندارد. پمپ ساخته شده در اين اختراع با توجه نوع موتور بكار رفته از نوع استپ موتور قابليت كار به صورت دائمي 24ساعته و 360 روز در سال دارد. با توجه به نوع كنترلر و برنامه آن و نيز نوع طراحي هد پمپ(8 غلتك تمام استيل مطابق شكل 1) كه فك متحرك در آن لحاظ شده است. نيز امكان تغيير محدوده دبي جريان براي زمان ماند هيدروليكي متفاوت بيوراكتور و نيز امكان تنظيم دور جريان و خاموش و روشن شدن به منظور تنظيم سطح بيوراكتور را دارد. اين پمپ همچنين به منظور جلوگيري از گرفتگي غشا امكان معكوس كردن جريان و ايجاد زمان استراحت را دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/12
تاریخ ثبت: 1395/03/23
خلاصه اختراع:

اين اختراع پركن كروي¬اي است كه به منظور جداسازي مواد روغني و نفتي و همچنين ذرات معلق از آب يا فاضلاب، استفاده مي‌شود. اين نوع پركن¬ها از جنس پلي پروپيلن با خاصيت روغن دوستي مي¬باشند و از طريق قالبگيري تزريقي ساخته مي‌شوند. طراحي اين پركن‌ها و نحوه قرار‌گيري آنها در سيستم به گونه‌ايي است كه سطح تماس بسيار زيادي را فراهم مي‌كند و اين امر سبب جداسازي اين ذرات روغن تا اندازه 50-30 ميكرومتر شده است. اين پركن در جريان فاضلاب افت فشار بسيار كمي ايجاد مي نمايد و قابليت جداسازي و به دام انداختن ذرات معلق و لجن (از جمله لجن نفتي) مانند را دارد و در عين حال موجب مي‌شود تا ذرات روغن ريز، از 30 ميكرومتر به بالاتر، به آن بچسبند و پس از تشكيل ذرات بزرگتر، از پركن جدا شوند و با توجه به اين كه قطر ذرات روغن بزرگتر شده با سرعت بيشتري از به سطح آب بيايند. اين پركن داراي طول عمر 3 تا 10 سال است. همچنين از اين پركن مي‌توان در برج هاي جذب و دفع صنايع نفت، گاز و پتروشيمي و به طور كلي كليه صنايع شيميايي با توجه به جريان مايع و گاز استفاده نمود. اين پركن تاكنون براي جداسازي ذرات روغن از آب يا پساب به كار برده شده است. در جدول 1 ، مشخصات اين پركن آمده است. تصوير پركن نيز در شكل 1 و 2 از نقشه اختراع، نشان داده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/05
تاریخ ثبت: 1389/09/14
خلاصه اختراع:

‏دستگاه خشك كن بستر سيال جريان متقاطع پيوسته، به اين دليل طراحي شده كه در خشك كن هاي ‏بستر سيال كنوني زمان ماند ذرات در بسترهاي سيال داراي يك توزيع گسترده است كه همين امر باعث ‏مي شود خواص مختلف ذرات نظير دما و ميزان رطوبت در هنگام خروج آنها از خشك كن داراي يك توزيع گسترده باشند درنتيجه كيفيت ذرات خروجي داراي يك توزيع نسبتا پهن است. در اين اختراع جهت جريان ‏ذرات عمود ‏بر جهت جريان سيال (هوا) و به صورت شبه پلاك فلو است كه در نتيجه امكان كنترل زمان ‏ماند ذرات به مقداري دلخواه را مي دهد و توزيع كيفيت ذرات خروجي از آن تقريبا يكسان باشد. در ضمن ‏ارتفاع شناورسازي ذرات در اين اختراع بسيار كوتاه است كه باعث كاهش انرژي مصرفي براي شناورسازي ‏مي شود. از اين وسيله براي خشك كردن ذرات جامد در صنايع شيميايي، غذايي، دارويي و متالورژي استفاده مي شود

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/18
مالک/مالکان: محسن كيان پور
تاریخ ثبت: 1389/07/19
مخترع/مخترعان: محسن كيان پور
خلاصه اختراع:

خلاصه: سيستم تركيبي خورشيدي و كلريناسيون براي حذف كامل ميكروارگانيسم ها از آب خوردني، ناتواني روش كلرزني را در حذف ميكروارگانيسم هاي بيماري زايي مانند ژيارديا، آنتامبا و كريپتوسپريديوم را جبران كرده و در ضمن مشكل توليد مواد سرطان زاي جانبي مربوط به كلورين را ندارد. فرايند طراحي شده بر اساس جديدترين استانداردهاي بين المللي آب خوردني طراحي شده و از داده هاي سازمان جهاني سلامت (WHO) و آژانس حفاظت از محيط زيست آمريكا(EPA)استفاده شده است . در اين فرايند از حرارت توليدي به وسيله پنل خورشيدي براي افزايش دماي آب استفاده مي شود كه حرارت و تابش خورشيدي باعث حذف اكثر ميكروارگانيسم ها مي شود كه پس از كلرزني با غلظت هاي كم به آبي با عاري از ميكروارگانيسم دست خواهيم يافت. كه اين روش جايگزين خوبي براي ميكروبزدايي از آب هاي خوردني و يا فاضلاب خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/25
تاریخ ثبت: 1389/04/27
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: ماده ضد چسبندگي PL505 جهت مصرف در آسياب پلي بوتادي ان رابر مشكل فني و رفع آن: استفاده از ماده پتاسيم لانورات از مدتها بيش بعنوان تنها ماده ضد چسبندگي در آسياب PBR مورد مصرف قرار گرفته است. ماده پتاسيم لانورات به علت PH بالا و وجود مقادير اضافي KOH كه يك ماده خورنده قوي مي باشد و ايجاد رسوب و حلاليت كم همواره با مشكل روبرو بوده است. بنا به اظهار پتروشيمي تبريز ماده جايگزين براي ماده فوق فعلا وجود ندارد و با وجود مشكلات عديده اجبارا از ماده فوق استفاده مي شود. راه حل پيشنهاد شده استفاده از مخلوطي از تركيبات چربي هاي غير اشباع بعنوان ماده پايه و عمل آوري مواد فوق با استفاده از روش ذكر شده ذيل مي باشد: در اين روش مخلوطي از چربي ها با استفاده از مواد اسيدي و قلياي عمل آوري شده و ماده حاصل بعنوان جايگزين ماده پتاسيم لانورت در واحد پتروشيمي تبريز در مرحله آسباب PBR مورد استفاده قرار گرفته است. كه به دليل عدم استفاده از KOH و برطرف كردن مقادير اضافي قليا و اسيد و يكنواخت سازي از طريق واكنش جايگزيني مشكلات مربوط به رسوب، خورندگي، حلاليت كم و مقاومت پايين حل شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/27
تاریخ ثبت: 1391/04/27
خلاصه اختراع:

فرايند جذب و جداسازي دي اكسيد كربن از گاز دودكش بروش خشك و با استفاده از تابش الكترومغناطيسي ريز موج به اين دليل طراحي شده كه دي اكسيد كربن را از گاز دوكش جذب و جداسازي كند. دي اكسيد كربن اصلي ترين گاز گلخانه اي است كه در سالهاي اخير باعث افزايش دماي زمين و در نتيجه افزايش سطح آب درياها شده است. در حال حاضر تنها روش تجاري قابل دسترس براي جداسازي دي اكسيد كربن استفاده از محلول آمين است. اين روش داراي نواقصي از جمله مصرف انرژي بالا براي بازيابي حلال خوردگي بالاي تجهيزات از دست رفتن زياد حلال در اثر تبخير سرعت تخريب بالاي حلال در حضور اكسيژن است. مزاياي اين سيستم اين است كه ذرات با استفاده از حرارت غير مستقيم الكترومغناطيسي ريز موج گرم مي شود و باعث كاهش شديد انرژي مورد نياز براي گرم كردن مواد ورودي مي شود چون ذرات از درون گرم مي شوند. از مزاياي ديگر برج جذب اين سيستم است كه توزيع كيفيت ذرات خروجي از آن تقريبا يكسان است. مزيت ديگر برج جذب اين سيستم اين است كه ارتفاع شناور سازي ذرات در آن بسيار كوتاهتر از ارتفاع شناور سازي در بستر سيال متداول است به همين دليل ضمن استفاده از مزيت شناورسازي كه باعث انتقال جرم و حرارت زياد مي شود انرژي مصرفي براي شناور سازي نسبتا كمتر است. از مزيت ديگر اين سيستم استفاده از جاذبهاي جامد است چون اين جاذبها داراي ظرفيت بالاي جذب شيميايي ظرفيت حرارتي پايين و توانايي توليد دي اكسيد كربن خالص هستند. از اين فرايند مي توان براي جذب و جداسازي دي اكسيد كربن از گازهاي دودكش نيروگاههاي توليد برق و كارخانجات توليد سيمان استفاده كرد همچنين دي اكسيد كربن توليدي در ازدياد برداشت نفت نوشابه سازي قابل استفاده است.

تاریخ اظهارنامه: 1383/11/07
تاریخ ثبت: 1384/05/04
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 11