لیست اختراعات با مالکیت
وحيد ملكي
7 عدد
عنوان اختراع: نازل الكترواستاتيك براي سمپاش هيدروليكي لانس دار زمينه فني : مهندسي مكانيك مشكل فني: در سمپاشي معمولي سموم با قطرات ريز دچار بادبردگي و با قطرات بزرگ دچار ريزش از روي سطح برگ شده و باعث آلودگي ها در زمينه مختلف مي¬شود ارائه راه حل: مي¬توان با باردار كردن و شارژسم خروجي سمپاش و با جذب بيشتر سموم به سطح برگ از مشكل جلوگيري كرد. طرز كار: با استفاده از برق 4200 ولتي و دو الكترود يكي به شكل يك بوش الومينيومي در خارج از يك لانس پلاستيكي به عنوان الكترود مثبت و يك ميله در مركز خود لانس به عنوان الكترود منفي سم حروجي را در اثر ميدان القايي شارژ و به روش الكترواستاتيكي آن را باردار كرده و به سمت هدف فرستاد تا جذب بيشتر گياه شود
خلاصه: ويژگي اين ابزار به ساير ابزارها در ساختمان و نحوه عملكرد آن مي باشد. با وجه به نحوه قرار گرفتن ساعت انديكاتور در مي يابيم كه اين ابزار قادر است به راحتي و در مدت زمان كم چهار قسمت از قطعه كار را كنترل نمايد. ديگر ويژگي اين ابزار كنترل دو گانه بودن آن است كه اپراتور به هنگام كنترل لنگي سطح داخلي قطعه كار مي تواند قطر داخلي آن را نيز بررسي كند. از ديگر محسنات اين ابزار مي توان به قابليت تعميم يافتن اين ابزار براي ساير قطعات مشابه اشاره نمود كه با توجه به ابعاد قطعه مورد نظر مي توانيم در مدت زمان اندك ابزار را توليد كنيم. ساخت سريع ابزار به علت مكانيزم ساده آن مي باشد كه علاوه بر آن تمامي موارد و امكانات براي توليد اين ابزار موجود مي باشد.
عنوان اختراع آيفون تصويري هوشمند است. اين سيستم متشكل از قسمت هاي سخت افزاري و نرم افزاري است . قسمت سخت افزار داراي دو پانل ورودي و كنترل است كه به ترتيب در محل درب ورودي و واحدها نصب مي شود. وظيفه ي پانل ورودي تهيه عكس و نمايش ليست اعضاي مجتمع براي انتحاب توسط مراجعه كننده است. پانل كنترل علاوه بر انجام وظايف كنترلي درها و نمايش وضعيت آن ها، ليست زمان و تاريخ مراجعات را نشان مي دهد. يك برد ديگر با نام برد واسط وجود دارد كه وظيفه ي آن ايجاد و كنترل شبكه ي پانل هاست. قسمت نرم افزار شامل دو بحش مانيتورينگ و وب سايت اينترنتي است. بخش مانيتورينگ عمليات پردازش تصوير(كشف چهره) ارتباط با اينترنت و شبكه تلفن همراه و هماهنگي ميان پانل ها را انجام مي دهد. وب سايت سيستم امكان دسترسي به وضعيت واحدها و دستور پذيري از طريق آن را فراهم مي آورد. زمان و تاريخ مراجعات به همراه تصوير مراجعه كنندگان در سايت قابل مشاهده است.
خوراكي جهت درمان، يكي مقبوليت كم توسط بيمار و همكاري كم معتادين به ناركوتيك ها در استمرار درمان و همچنين عبور اول ؟؟؟؟؟ نالتركسون و رسيدن مقدار اندكي از دارو به مغز مي باشد چون بيش از 98 درصد دارو در كبد متابوليزه مي شود. به همين علت تلاشهاي زيادي جهت توسعه سيستم هاي جديد، براي وادار كردن بيمار به همكاري بيشتر ابداع شده است: سيستم هاي دارورساني متفاوتي براي نالتركسون پيشنهاد شده است كه به چند مورد اشاره مي شود: 1- كمپلكس نالتركسون - زينك تانات به صورت محلول، جهت افزايش مدت زمان رهش و تأثير نالتركسون. 2- كوپل نالتركسون به زنجير زيست تخريب پذير (α - آمينواسيد) به صورت كووالانسي. 3- تهيه ميكروسفرهاي زيست تخريب پذير از پلي L- لاكتايد (PLA) حاوي نالتركسون كه به وسيله روش تبخير حلال تهيه شد كه تا 75 روز رهش ادامه داشت. درصد Load دارو در اين سيستم پايين بود (حداكثر تا 50 درصد بود). 4- بررسي رهش نالتركسون از سيستم كاشتني ساخته شده از كوپليمر زيست تخريب پذير(L,D- لاكتيك - گليكوليك اسيد 50:50) كه مدت رهش 45 روز بود. با اين حال بيشترين توجه روي تهيه سيستم هاي پليمري تزريقي نالتركسون متمركز است تا نياز به جراحي نباشد. 5- ميكروكپسول هاي تهيه شده از كوپليمر گلوتاميك اسيد / اتيل گلوتامات كه نالتركسون در اين سيستم به مقدار 20 تا 25 ميلي گرم در ساعت به مدت 30 روز رها مي شود.
همانطور كه بيان شد قطعات ريختگي همواره داراي يكسري عيوبي مي باشند كه باعث ضايعات (اسكرپ) شدن اين قطعات مي گردد و با مالي بسيار زيادي را به واحدهاي ريخته گري تحميل مي كنند. يكي از معايب روش ريخته گري عدم امكان خارج سازي هواي محبوس در داخل قالب مي باشد كه آنهم باعث محبوس مانده آلياژ در داخل مذاب پس از ذوبريزي و بروز حفرات گازي در قطعه نهائي مي گردد. و از طرف ديگر با توجه به اينكه ورود مذاب به قالب (مايه اي) و برخورد مواد قالب و ماهيچه و ساير ادوات درون قالب از قبيل چاپلت مبرد و ... با واكنش هائي همراه مي باشد كه باعث متصاعد شدن گاز در حجم وسيعي مي گردد كه در نهايت نيز به شكل حفرات گازي در قطعات ريختگي باقي مي ماند. از اين رو علي رغم اينكه تمهيدات فراواني نيز براي كاهش عيوب گازي صورت مي پذيرد ولي مك ها و حفرات گازي همواره متداول ترين نوع عيوب در قطعات ريختگي و از هر آلياژي به شمار مي رود. حال در اختراع حاضر با استفاده از عمليات مكش (وكيوم) درست قبل و در حين ذوبريزي نسبت به خارج سازي گازهاي محبوس و حاصل از واكنشهاي مختلف در طول ريخته گري اقدام گرديد براي اين منظور در ابتدا نيروي مكشي با استفاده از دمش هواي فشرده تامين گرديد كه شرح مفصل ان در بخش توصيف اختراع ارائه شده و انشااله با حمايت دست اندركاران مي توان از دستگاههاي وكيوم موجود در بازار و پمپ هاي خلا براحتي براي اين كار استفاده به عمل آورد. دستگاه ساخته شده در اين اختراع داراي كانالي براي فرو بردن در داخل قالب و در درون مجزائي كه در حين قالبگيري در قالب ايجاد شده است مي باشد و از اين دستگاه در هر دوي ريخته گري آلياژهاي آهني براي چدن ريزي و غير آهني براي آلومينيوم ريزي استفاده به عمل آمد كه با موفقيت هاي صد در صدي همراه مي بود و براي اولين بار توانستيم از نيروي مكش در عمليات ريخته گري بهره مند گرديدم لذا در صدد هستيم با حمايت ارگانهاي مرتبط روش نويني را در ريخته گري با اين قابليت معرفي نموده و به ثبت برسانيم.
موارد یافت شده: 7