لیست اختراعات با مالکیت محمدرضا قطب
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1398/02/28
تاریخ ثبت: 1399/08/03
خلاصه اختراع:

ميراگرهاي ويسكوالاستيك يك وسيله مكانيكي از انواع مختلف ميراگرهاي مستهلك كننده انرژي مي باشند كه در مهندسي عمران براي كنترل ارتعاشات ناشي از زلزله و باد استفاده مي شوند. در نوع متداول اين ميراگرها، از پدهاي ويسكوالاستيك داراي ميرايي بالا كه به صفحات فولادي در دو وجه خود كاملا چسپانده شده اند، استفاده مي شود. قابليت استهلاك انرژي ميراگر معلول ميرايي ذاتي ماده ويسكوالاستيك آن است كه توسط فنآوري هاي خاص و انحصاري افزايش يافته است. ميراگرهاي موضوع اين اختراع داراي پدهاي الاستومري مسلح به الياف پيش فشرده مي باشند. ماده ويسكوالاستيك از لاستيك با ميرايي معمولي ساخته شده است. قابليت استهلاك انرژي ميراگر با پيش فشرده كردن پدهاي الاستومري مابين صفحات فولادي مياني و خارجي ميراگر افزايش داده مي شود. با اين كار، اصطكاك داخلي بين مولكول هاي زنجيره اي لاستيك بيشتر شده و قابليت استهلاك انرژي آن افزايش مي يابد. بعلاوه، پدهاي ميراگر تنها بصورت موضعي به صفحات فولادي در تماس با آنها چسبانده ميشوند تا تحت اثر بارهاي ديناميكي تغيير شكل شبه غلتان در آن ها ايجاد شود. با اين كار، ضمن كاهش تقاضاي تنش هاي داخلي در پدها، امكان لغزش نسبي تار و پود لايه هاي تسليح اليافي، به عنوان منبع جديد استهلاك انرژي، فراهم مي گردد.

تاریخ ثبت: 1399/11/04
خلاصه اختراع:

يكي از محصولات جانبي كه در توليد زعفران بدست مي‌آيد گلبرگ مي باشد، با توجه به نسبت وزني كلاله و خامه به گلبرگ و مقدار زعفران خشك توليد شده ساليانه ، ملاحظه مي‌شود كه سالانه بيش از 400 تن كلاله خشك و 40 هزار تن گل تازه زعفران در ايران توليد مي شود كه فقط كلاله خشك آن مورد استفاده و قسمت اعظم گل ها دور ريخته مي شود، تجمع اين گلبرگ در كنار زمين هاي كشاورزي يكي از منابع توليد آلودگي و بيماري هاي گياهي نظير بيماري هاي قارچي، باكتريايي و سبب تجمع حشرات ناقل مي باشد. در اين در حالي است كه در تحقيقات انجام شده، مشخص شده‌است كه گلبرگ زعفران داراي خواص ارزشمندي مي باشد. در اين اختراع با استفاده از اين ضايعات گرانبها و با استفاده از فرآيند تخمير و با استفاده از استفاده از سويه هاي ميكروبي پروبيوتيك ، عصاره آبي گلبرگ زعفران و منبع قندي نوشيدني با خواص آنتي اكسيداني بالا، ضدسرطاني قوي و پروبيوتيك طراحي و توليد شده است. است كه علاوه بر طعم، بو و رنگ دلپذيري امكان توليد صنعتي در حجم انبوه را دارا مي باشد.

موارد یافت شده: 2