لیست اختراعات با مالکیت منصور باقری
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1398/06/13
خلاصه اختراع:

با گسترش دانش در سال‌هاي اخير، واحدهاي صنعتي، توليدي و خدماتي و در نتيجه توليد محصولات جديد و متنوع نيز گسترش يافته‌اند. اين پيشرفت‌ها توانسته است گام موثري در جهت پيشبرد سطح كيفي زندگي و بهره‌وري هر چه بيشتر مردم بردارد، ولي همراه با آن‌ها، عامل‌هاي زيان‌آور فراواني نيز بوجود آمده است كه سلامت محيط زيست را تهديد مي‌كند. فعاليت‌هاي مختلف اقتصادي، صنعتي و به‌كارگيري فناوري‌هاي پيشرفته همراه با رشد فزاينده جمعيت، موجب برهم خوردن تعادل محيط زيست شده است. از اين رو، با وجود اين‌كه ايجاد تغيير در محيط پيراموني امري اجتناب‌ناپذير است، انتخاب راهكارهاي بهينه كه كم‌ترين آسيب را به‌همراه دارند همواره بايد مورد توجه قرار گيرد. از ميان صنعت‌هاي مختلف، توليد بتن به‌عنوان يكي از رايج‌ترين مصالح در ساخت آبروها، مخزن‌ها، ساختمان‌ها، پل‌ها، سدها و ديگر المان‌هاي سازه‌اي اهميت ويژه‌اي دارد. در كنار سنگدانه‌ها، آب و افزودني‌هاي مختلف، سيمان به عنوان ماده‌ي چسباننده، يكي از اجزاي اساسي براي توليد بتن مي‌باشد. توليد سيمان، علاوه بر هزينه‌هاي بالا، گازهايي ايجاد مي‌كند كه براي محيط زيست بسيار مخرب هستند. ~~هدف اين اختراع، ارايه‌ي راهكارهايي نوين و سازگار با محيط زيست است كه علاوه بر كاهش مصرف سيمان در توليد بتن، به افزايش مقاومت فشاري و كششي در آن كمك مي‌كند. براي اين منظور در اين اختراع، نانو امولسيون كاج و سرو، كه از اعمال فراوري نانو بر مخروط و برگ درخت‌هاي كاج و سرو به‌دست مي‌آيند، به عنوان جايگزين و كاهش‌دهنده‌ي سيمان در توليد بتن و به‌منظور افزايش سرعت گيرش در آن پيشنهاد شده است. نانو افزودني پيشنهادي در اين اختراع علاوه بر كاهش مصرف سيمان، از انباشته شدن مخروط و برگ درخت‌هاي كاج و سرو در طبيعت جلوگيري مي‌كند و در نتيجه ميزان آلودگي زيست محيطي را كاهش مي‌دهد. به كمك نانو امولسيون‌هاي پيشنهادي در اين اختراع، مي‌توان 20 تا 30 درصد مصرف سيمان در توليد بتن را كاهش داد و از طرف ديگر بر مقدار مقاومت فشاري و مقاومت كششي بتن به‌دست آمده افزود.

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/14
مالک/مالکان: منصور باقري
تاریخ ثبت: 1388/01/18
مخترع/مخترعان: منصور باقري
خلاصه اختراع:

مهمترين ويژگي اين مشاين توليد برق از انرژي ماهيچه اي است. اختراع حاضر نيروي عمودي حاصل از وزن افراد را به نيروي محركه تبديل مي كند و در پي آن برق توليد مي كند. اجزاي سازنده دستگاه مذكور عبارتند از: - دنده هايي كه به صورت خودرو هستند. - صفحه هايي براي سطح پله ها - آمپرسنج حساس - ژنراتور -زنجير اين دستگاه در مكان هاي پر رفت و آمدي مانند ايستگاه هاي مترو ادارات و ... قابل استفاده مي باشد و قادر است برق ساختمان را بوسيله نيرويي رايگاه تامين كند.

تاریخ ثبت: 1400/07/12
خلاصه اختراع:

نخاله¬هاي صنعتي و ساختماني به عنوان يكي از مهمترين مواد آلاينده محيط زيست سهم عمده¬اي از پسماند¬هاي شهري را به خود اختصاص مي‌دهند. روشهاي مديريت نخاله¬ها شامل انباشت، دفن و بازيافت مي¬باشند. امروزه با توسعه شهرها و افزايش ساخت و سازها، حجم بسيار زيادي از نخاله ساختماني توليد مي¬شود. درحال حاضر اصلي‌ترين روش دفع نخاله‌هاي ساختماني روش دفن زيرزميني مي¬باشد كه مشكلات فراواني را براي شهرها و محيط زيست ايجاد مي¬كند. با توجه به اين¬كه روزانه حجم بالايي از نخاله¬هاي ساختماني در كشور توليد مي¬شود، امكان بازيافت حدود ۹۰ درصد از ضايعات ساختماني توليد شده و استفاده مجدد از آن¬ها در پروژه¬هاي مختلف عمراني وجود دارد كه اين مهم از لحاظ اقتصادي بسيار مقرون به صرفه خواهد بود، ضمن اين-كه منجر به حفظ منابع معدني و طبيعي كشور نيز مي¬شود. درحال حاضر در بسياري از كشورهاي پيشرفته به دليل ملاحظات زيست محيطي، كمبود و يا حفظ منابع طبيعي، كمبود محل دفن و دپوي ضايعات، بازيافت نخاله¬هاي ساختماني مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از نخاله‌هاي ساختماني بازيافتي در بسياري از پروژه¬هاي عمراني براي ساخت فونداسيون، كف سازي، ساخت محوطه، راه-سازي و ... مورد استقبال قرار گرفته است. از مزاياي بازيافت ضايعات ساختماني مي¬توان به حفظ منابع و انرژي، حفاظت از منابع طبيعي و محيط زيست، كاهش حجم مواد دفعي و صرفه اقتصادي اشاره داشت. در كشور ايران نيز پتانسيل بالايي براي بازيافت و فرآوري نخاله‌هاي ساختماني وجود دارد. با اين وجود استفاده مجدد و بازيافت نخاله‌هاي ساختماني مغفول مانده و ميزان بازيافت اين نوع ضايعات در كشور بسيار پايين‌تر از كشورهاي توسعه يافته مي باشد. بنابراين استفاده از روش¬هاي بروز بازيافت با بكارگيري دستگاه¬هاي مدرن تفكيك و بازيافت ضايعات ساختماني ضروري به نظر مي¬رسد. با توجه به موارد اشاره شده و به منظور بازيافت ضايعات ساختماني در سطح كارگاه، ايده طراحي دستگاهي براي خرد¬كردن ضايعات و نخاله‌هاي ساختماني مورد توجه قرار گرفت. هدف اصلي، طراحي خردكن با قابليت‌ كنترل دانه بندي مواد خروجي، بدون محدوديت در ابعاد و اندازه ضايعات ورودي به دستگاه است. ضايعات ساختماني ورودي به دستگاه، پس از طي مراحلي به اندازه¬هاي دلخواه تبديل شده تا در عمليات ساختماني مورد استفاده مجدد قرار بگيرند. امروزه فرآيند بازيافت

موارد یافت شده: 3