لیست اختراعات با مالکیت حسین جمشیدی
14 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 14
تاریخ ثبت: 1390/02/24
خلاصه اختراع:

خلاصه درمان عفونت گوش خارجي در مراحل اوليه بيماري شامل تميز كردن مكرر كانال گوش و سپس استفاده از قطره هاي آنتي بيوتيك مخصوص گوش براي جلوگيري از رشد باكتريها مي باشد. با توجه به افزايش روزافزون مقاومت آنتي بيوتيكي، انتخاب يك عامل جايگزين و دوز آن از اهميت ويژه اي برخوردار است. از جمله اين مواد، گياهاني با ويژگي هاي ضدميكروبي هستند كه در اين فرمولاسيون از آنها استفاده گشته است. نواوري حاضر ماحصل تراوشات فكري و كار گروهي متخصصيني از علوم مختلف چون داروسازي پزشكي دامپزشكي بيوشيمي فارماكولوژي پاتولوژي ميكروبيولوژي كشاورزي و ژنتيك است. كه با توجه به شرايط كشور (اقليم سطح تكنولوژي موجود و تحريم و ... ) عزيزمان ايران و توجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي و مواد طبيعي در ايران طراحي و اجرا شده است. هدف درماني و اصلاحي اين تركيب پيشگيري و يا كاهش ضايعات ناشي از زخمهاي گوش و التيام درد و جلوگيري از رشد ميكروارگانيسم هاي بيماري زا در گوش است.

تاریخ ثبت: 1390/02/19
خلاصه اختراع:

خلاصه سوختگي نوعي جراحت پوست يا غشاي مخاطي (مثل پوشش دهان ،معده ،ملتحمه و مجاري هوايي)است كه دراثر گرماي بيش از حد سرماي بيش از حد موادشيميايي وجريان الكتريكي ايجاد مي شود جراحت سوختگي مي تواند ازاين فراتر رود وساختمان هاي زير پوست مثل ماهيچه ها ،استخوان ها ،اعصاب ورگ هاي خوني را نيز گرفتار كند نوآوري حاضر ماحصل تراوشات فكري وكارگروهي متخصصيني ازعلوم مختلف چون داروسازي ، دامپزشكي ،پزشكي،بيوشيمي ، فارماكولوژي ،توكسيكولوژي،فارماكوگنوزي،پاتولوژي،ميكروبيولوژي ،كشاورزي وژنتيك است كه باتوجه به شرايط كشور (اقليم،سطح تكنولوژي موجود ،تحريم و...)عزيزمان ايران وتوجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي وموادطبيعي درايران طراحي واجرا شده است هدف درماني واصلاحي اين تركيب پيش گيري ويا كاهش ضايعات پوستي وتسريع بهبود زخم ناشي از آن است

تاریخ ثبت: 1388/11/19
خلاصه اختراع:

پوست انسان اركاني زنده است كه داراي عملكردهاي مختلفي مي باشد كه از اين ميان مهمترين وظيفه و عملكرد پوست مراقبت و محافظت در برابر اثرات مضر و ناخواسته عوامل مخرب خارجي است. پوست براي اعمال اين وظيغه خود حتما بايا در شرايط سلامت طبيعي خود قرار داشته باشد. نوآوري حاضر ماحصل تراوشات فكري و كار گروهي متخصصيني از علوم مختلف چون: داروسازي، دامپزشكي، پزشكي، بيوشيمي، فارماكولوژي، فارماكوكنوزي، پاتولوژي، ميگ وبيولوژي كث ورزي و ژنتيك است، كه با توجه به شرايط كشور اقليم، سطح تكنولوژي موجود، تحريم و ...( عزيزمان ايران و توجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي و مواد طبيعي در ايران طراحي و اجرا شده است. هدف درماني و اصلاحي اين تركيب پيش گيري و يا كاهش ضايعات پوستي است. قسمت عمه ه تركيب حاضر را مواد گياهي و طبيعي تشكيل مي دهند كه علت ان بهره گيري از تب رب موجود دركشور و ويژگي هاي چون ارزاني، در دسترس بودن و عوارض جانبي كم اين دسته از مواد بوده است. اساس طراحي اين تركيب به آن نحو بوده است كه چند اثر كه در هر زماني ممكن است مورد نياز يك فرد باشه به طور جامع در آن وجود داشته باشه. اثراتي كه فرد استغاده كننده از اين تركيب از آن بهره مند مي شود عبارتند از ضد اشعه ماورا، بنغش، ضه افتابي، ترميم كنندگي زخم، انتي اكسيداني، محافظتي، جمع كنندگي راديكال هاي ازاد، ضد باكتريايي، ضلا التهابي، ضد سرخي، انرژي رسان سلولي، ضد چروكي، مرطوب كنندگي، ضد پيري، كنترل كنندگي ترشحات چربي، افزايش دهنده قدرت دفاعي پوست و هموكتانتي.

تاریخ ثبت: 1400/07/12
خلاصه اختراع:

نخاله¬هاي صنعتي و ساختماني به عنوان يكي از مهمترين مواد آلاينده محيط زيست سهم عمده¬اي از پسماند¬هاي شهري را به خود اختصاص مي‌دهند. روشهاي مديريت نخاله¬ها شامل انباشت، دفن و بازيافت مي¬باشند. امروزه با توسعه شهرها و افزايش ساخت و سازها، حجم بسيار زيادي از نخاله ساختماني توليد مي¬شود. درحال حاضر اصلي‌ترين روش دفع نخاله‌هاي ساختماني روش دفن زيرزميني مي¬باشد كه مشكلات فراواني را براي شهرها و محيط زيست ايجاد مي¬كند. با توجه به اين¬كه روزانه حجم بالايي از نخاله¬هاي ساختماني در كشور توليد مي¬شود، امكان بازيافت حدود ۹۰ درصد از ضايعات ساختماني توليد شده و استفاده مجدد از آن¬ها در پروژه¬هاي مختلف عمراني وجود دارد كه اين مهم از لحاظ اقتصادي بسيار مقرون به صرفه خواهد بود، ضمن اين-كه منجر به حفظ منابع معدني و طبيعي كشور نيز مي¬شود. درحال حاضر در بسياري از كشورهاي پيشرفته به دليل ملاحظات زيست محيطي، كمبود و يا حفظ منابع طبيعي، كمبود محل دفن و دپوي ضايعات، بازيافت نخاله¬هاي ساختماني مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از نخاله‌هاي ساختماني بازيافتي در بسياري از پروژه¬هاي عمراني براي ساخت فونداسيون، كف سازي، ساخت محوطه، راه-سازي و ... مورد استقبال قرار گرفته است. از مزاياي بازيافت ضايعات ساختماني مي¬توان به حفظ منابع و انرژي، حفاظت از منابع طبيعي و محيط زيست، كاهش حجم مواد دفعي و صرفه اقتصادي اشاره داشت. در كشور ايران نيز پتانسيل بالايي براي بازيافت و فرآوري نخاله‌هاي ساختماني وجود دارد. با اين وجود استفاده مجدد و بازيافت نخاله‌هاي ساختماني مغفول مانده و ميزان بازيافت اين نوع ضايعات در كشور بسيار پايين‌تر از كشورهاي توسعه يافته مي باشد. بنابراين استفاده از روش¬هاي بروز بازيافت با بكارگيري دستگاه¬هاي مدرن تفكيك و بازيافت ضايعات ساختماني ضروري به نظر مي¬رسد. با توجه به موارد اشاره شده و به منظور بازيافت ضايعات ساختماني در سطح كارگاه، ايده طراحي دستگاهي براي خرد¬كردن ضايعات و نخاله‌هاي ساختماني مورد توجه قرار گرفت. هدف اصلي، طراحي خردكن با قابليت‌ كنترل دانه بندي مواد خروجي، بدون محدوديت در ابعاد و اندازه ضايعات ورودي به دستگاه است. ضايعات ساختماني ورودي به دستگاه، پس از طي مراحلي به اندازه¬هاي دلخواه تبديل شده تا در عمليات ساختماني مورد استفاده مجدد قرار بگيرند. امروزه فرآيند بازيافت

تاریخ ثبت: 1391/05/14
خلاصه اختراع:

پوست بزرگترين ارگان بدن و به عنوان سدي ما بين محيط و بدن عمل مي كند لذا پيوسته در معرض آسيب هاي گوناگون مي باشد. گزش انواع حشرات علائمي از قبيل سوزش خارش درد و تورم را مي تواند به دنبال داشته باشد و در مواردي باعث تاول و زخم هاي وسيعي مي شوند كه ترشحات آنها مي تواند عفوني باشند. با درك اين اهميت گروه حاضر اقدام به طراحي تركيبي براي حفظ سلامت اين ارگان نموده اند البته نوع واكنش پوست افراد مختلف به نيش حظرات بستگي به پاسخ ايمني بدنشان دارد گياهان استفاده شده در اين اختراع با داشتن تركيبات خاص التهابات و خارش ناشي از گزيدگي حشرات را كاهش مي دهد.

موارد یافت شده: 14