لیست اختراعات با مالکیت خانم بتول حسین خانی
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1402/12/12
تاریخ ثبت: 1403/06/17
خلاصه اختراع:

آب ميوه ها براي دهه ها تحت آزمون هاي اصالت سنجي شديدي كنترل شده اند اما تقلب در آبميوه ها به خاطر تركيبات شيميايي آن و تغييرات طبيعي وسيع آن به راحتي قابل انجام است. لذا تقلب در توليد آب ميوه يكي از مشكلات جهاني است كه طي 30 سال گذشته تحقيقات زيادي در خصوص شناسايي انواع تقلبات در اين صنعت صورت گرفته شده است. افزودن آب، شكر، اسيدي كننده ها، ميوه هاي ارزان، رنگ ها، طعم دهنده ها و ويتامين ها از موارد معمول تقلب است كه عمده تقلبات در اين صنعت است. گاهي اوقات تا حدي اين تقلبات خبره و پيشرفته است كه تشخيص آن براحتي امكان پذير نخواهد بود. در چنين شرايطي روش هاي اصالت سنجي دقيق، سريع و قابل اعتماد، ابزاري با ارزش و غير قابل جايگزين براي متخصصين جهت راه اندازي سيستم كنترلي براي اطمينان از كيفيت و ايمني آب ميوه وكاهش تقلبات خواهدبود. اين امر منجر به توسعه روش هاي آناليز اصالت سنجي شده است. دي ايزو سيتريك اسيد درميان تركيبات اصالت سنجي و تعيين كيفيت فراورده هاي آب ميوه ها به عنوان يكي از مهمترين فاكتورهاي اصالت سنجي مي باشد. تعيين مقدار اين اسيد در آبميوه ها داراي اهميت زيادي در تعيين اصالت و تشخيص تقلب در صنعت آب ميوه به خصوص آب ليموترش است. اندازه گيري ميزان اسيددي ايزوسيتريك به روش كروماتوگرافي امكان پذير نيست بعلاوه در حال حاضر تنها استاندارد بين المللي موجود براي اين اسيد روشي آنزيمي است در ساخت اين كيت، هدف اجراي روش آنزيمي معتبر بين المللي براي اندازه گيري اسيد دي ايزوسيتريك است. به عنوان روشي ساده، سريع وكم هزينه با به كارگيري دستگاه اسپكتروفتومتر براي اندازه گيري دي ايزو سيترات است. اندازه گيري مقدار دي ايزوسيترات به طور دقيق، اختصاصي و فوق حساس به منظور تشخيص تقلبات صورت گرفته در آبليمو ترش و انواع آبميوه ها نيازمند ابداع روشهاي نوين مي باشد و از آنجايكه اساس اندازه گيري مقدار دي ايزوسيترات در كيتهاي تشخيص انزيمي، آنزيم ايزو سيترات دهيدروژناز است و اين آنزيم نسبت به دي ايزو سيترات حساس ميباشد؛ ما با استفاده از روشهاي نوين مهندسي پروتئين موفق به توليد يك آنزيم نوتركيب با خصوصيات سنتيكي جديد و اختصاصيت بالا به ايزو سيترات شده ايم. پس از توليد آنزيم در يك پروسه چند مرحله اي كه هر كدام از اين مراحل براي اولين بار براي آنزيم ايزو سيترات دهيدروژناز صورت گرفته؛ شرايط آنزيم

موارد یافت شده: 1