شماره اظهارنامه: 140250140003008399

تاریخ اظهارنامه: 1402/12/12
شماره ثبت : 111524
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1403/06/17
طبقه بندی بین المللی: G01N 21/31

خلاصه اختراع :

آب میوه ها برای دهه ها تحت آزمون های اصالت سنجی شدیدی كنترل شده اند اما تقلب در آبمیوه ها به خاطر تركیبات شیمیایی آن و تغییرات طبیعی وسیع آن به راحتی قابل انجام است. لذا تقلب در تولید آب میوه یكی از مشكلات جهانی است كه طی 30 سال گذشته تحقیقات زیادی در خصوص شناسایی انواع تقلبات در این صنعت صورت گرفته شده است. افزودن آب، شكر، اسیدی كننده ها، میوه های ارزان، رنگ ها، طعم دهنده ها و ویتامین ها از موارد معمول تقلب است كه عمده تقلبات در این صنعت است. گاهی اوقات تا حدی این تقلبات خبره و پیشرفته است كه تشخیص آن براحتی امكان پذیر نخواهد بود. در چنین شرایطی روش های اصالت سنجی دقیق، سریع و قابل اعتماد، ابزاری با ارزش و غیر قابل جایگزین برای متخصصین جهت راه اندازی سیستم كنترلی برای اطمینان از كیفیت و ایمنی آب میوه وكاهش تقلبات خواهدبود. این امر منجر به توسعه روش های آنالیز اصالت سنجی شده است. دی ایزو سیتریك اسید درمیان تركیبات اصالت سنجی و تعیین كیفیت فراورده های آب میوه ها به عنوان یكی از مهمترین فاكتورهای اصالت سنجی می باشد. تعیین مقدار این اسید در آبمیوه ها دارای اهمیت زیادی در تعیین اصالت و تشخیص تقلب در صنعت آب میوه به خصوص آب لیموترش است. اندازه گیری میزان اسیددی ایزوسیتریك به روش كروماتوگرافی امكان پذیر نیست بعلاوه در حال حاضر تنها استاندارد بین المللی موجود برای این اسید روشی آنزیمی است در ساخت این كیت، هدف اجرای روش آنزیمی معتبر بین المللی برای اندازه گیری اسید دی ایزوسیتریك است. به عنوان روشی ساده، سریع وكم هزینه با به كارگیری دستگاه اسپكتروفتومتر برای اندازه گیری دی ایزو سیترات است. اندازه گیری مقدار دی ایزوسیترات به طور دقیق، اختصاصی و فوق حساس به منظور تشخیص تقلبات صورت گرفته در آبلیمو ترش و انواع آبمیوه ها نیازمند ابداع روشهای نوین می باشد و از آنجایكه اساس اندازه گیری مقدار دی ایزوسیترات در كیتهای تشخیص انزیمی، آنزیم ایزو سیترات دهیدروژناز است و این آنزیم نسبت به دی ایزو سیترات حساس میباشد؛ ما با استفاده از روشهای نوین مهندسی پروتئین موفق به تولید یك آنزیم نوتركیب با خصوصیات سنتیكی جدید و اختصاصیت بالا به ایزو سیترات شده ایم. پس از تولید آنزیم در یك پروسه چند مرحله ای كه هر كدام از این مراحل برای اولین بار برای آنزیم ایزو سیترات دهیدروژناز صورت گرفته؛ شرایط آنزیم

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه