لیست اختراعات با مالکیت دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين پيشوا
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1391/02/03
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع مدعيان اين دستاورد معتقدند كه فرمولاسيونهاي ارائه شده توسط آنها براي اولين بار در كشور طراحي و ساخته شده است و به علت فرمولاسيونهاي خاص در زمينه پوششهاي محافظ بر پايه پوششهاي هيبريدي نانوكامپوزيتي كه براي اولين بار در سطح ايران تا كنون ارائه شده است. داراي خواص منحصر به فردي مي باشد. از جمله خواص منحصر به فرد اين پوششها اين است كه مي تواند محدوديت هاي پوشش دهنده هاي آلي را كمتر كند و خواص بسيار جالبي ارائه دهد كه در مورد پوششهاي آلي به تنهايي امكان پذير نيست. پوشش نانو كامپوزيتي به علت دارا بودن مقاومت مكانيكي و پايداري حرارتي بالا و نيز مقاومت ترشوندگي خوب، جايگزين پوششهاي متداول گردد و نيز در تهيه فيلم هاي نانوكامپوزيتي آينه اي با اين خواص كاربردهاي زيادي مي توان ارائه داد ادعاهاي ما در اين طرح عبارتند از: 1- استفاده از پوششهاي هيبريدي آلي - معدني با ماهيت نانوكامپوزيتي، به دليل وجود ذرات در ابعاد نانومتري طلا ، خواص نظير ، سايش و خوردگي را داراست. ۲- پوششهاي هيبريدي نانو - كامپوزيتي تهيه شده با دليل وجود فاز ذرات معدني در ابعاد نانومتري قابل شستشو هستند و به راحتي چرك و گرد و غبار را به خود جذب نمي كنند و بدون ترك و شفاف هستند. ۳- رزينها و مواد پليمري با اجزاي معدني مانند نانو ذرات گرافيت ومس مي تواند منجر به تشكيل مواد جالب براي كاربردهاي صنعتي با قابليت هاي بالا شود. انواع مختلف اين نوع ساختارها مي تواند از مواد آلي - معدني متنوع با تكنيك هاي فرآيندي مناسب تهيه شود 4- پوششهاي هيبريدي نانوكامپوزيتي تهيه شده داراي چسبندگي بسيار بالا و قابليت هدايت الكتريكي بالا مي باشد. ميباشند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/03
تاریخ ثبت: 1391/02/03
خلاصه اختراع:

مدعيان اين دستاورد معتقدند كه فرمولاسيونهاي ارائه شده توسط آنها براي اولين بار در كشور طراحي و ساخته شده است و به علت فرمولاسيونهاي خاص در زمينه ساخت غشاي آلى-معدني هيبريدي نانو كه براي اولين بار در سطح ايران تا كنون ارائه شده است. داراي خواص منحصر به فردي مي باشد. از جمله خواص منحصر به فرد اين تركيبات اين است كه مي تواند محدوديت هاي مواد هيبريدي موجود در پوسته تخم مرغ را كمتر كند و خواص بسيار جالبي ارائه دهد كه در مورد ساير غشاي ها وجود ندارد. پ اين خواص كاربردهاي زيادي مي توان ارائه داد ادعاهاي ما در اين طرح عبارتند از: ۱) اثر پوسته تخم مرغ به عنوان جاذب طبيعي را در حذف رنگ راديواكتيو قرمز ۱۲۳ از فاضلاب سنتتيك نساجي (اين رنگ ها داراي خاصيت سرطان زايي بوده و براي محيط زيست نيز زيان آور مي باشند) مورد مطالعه قرار دادند و بيان نمودند كه با توجه به pH قليايي و دماي بالاي اغلب فاضلاب هاي نساجي و رنگريزي و كارايي مطلوب پوسته تخم مرغ، با توجه به ساختار حفره اي آن به عنوان جاذب در pH قليايي و محدوده دمايي 45 درجه سانتي گراد؛ مي توان نتيجه گرفت كه پوسته تخم مرغ مي تواند در تصفيه چنين فاضلاب هايي كاربرد داشته باشد. ۲) علاوه بر اين پوسته تخم مرغ جاذب مس، كادميوم، كروم، سرب، نيكل و فسفر فاضلاب ها هم مي باشد، كه تحقيقات كمي در اين زمينه صورت گرفته است ۳) در اين طرح نانوذرات طلا بر روي سطوح منفذ دار پوسته تخم مرغ مي تواند به عنوان كاتاليست در واكنش هاي آنزيمي و دارويي و در ساختار هاي استخواني بكار رود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/04
تاریخ ثبت: 1391/02/18
خلاصه اختراع:

تغذيه ي نامتوازن مردم چه به صورت پرخوري در كشورهاي توسعه يافته و چه به صورت كم خوري در كشورهاي محروم، شيوع انواع بيماري هاي قلبي- عروقي ، چاقي، ديابت و فشار خون بالا را به همراه داشته است. بنابراين، امروزه نه فقط تأمين مواد مغذي و نيازهاي پروتئيني، ويتاميني، كالريك و مواد معدني اهميت دارد، بلكه جنبه هاي دارويي (پيشگيري كننده ودرماني) مواد غذايي نيز مورد توجه است مرتضويان و سهراب وندي (1385). مي توان انواعي از نوشيدني بر پايه آب گوجه فرنگي را با سديم ارائه كرد كه علاوه بر سلامت بخشي ميوه ها و سبزيجات نگراني ناشي از مصرف نمك اضافه را برطرف كند نوشيدني بر پايه گوجه فرنگي مانند آب گوجه فرنگي با آب سبزيجات نقش مهمي در جلوگيري از بيماريها ايفا مي كند. همچنين نوشيدني هاي جديد بر پايه ي گوجه فرنگي مي تواند تهيه شود و به عنوان يك حامل براي دريافت گياهان شيميايي ديگر يا عوامل آنها (نظير سويا) بكار رود (2004) .Hadley et al " مزه دليلي اوليه ي جلوگيري از مصرف منظم محصولات سويا در رژيم روزانه است. شير سويا و ساير نوشيدني هاي سويا اغلب خصوصيات مانند طعم لوبيايي و احساس دهاني گچي دارند. بنابر ايب تغيير فرمولاسيون كه خصوصيات بافت و احساس كلي نوشيدني سويا را تغيير دهد، براي افزايش مصرف آن ضروري است (2004) Anonymous. تركيب شير سويا با =7 pH با آب ميوه هاي اسيدي منجر به دناتوره شدن پروتئين سويا مي شود. جهت تثبيت پروتئين سويا در نوشيدني آب ميوه اي مي توان از امولسي فاير استفاده كرد.

موارد یافت شده: 4