لیست اختراعات با مالکیت
دانشگاه دانشگاه علم
9 عدد
قرص مناسبي از تيتانيم دي اكسيد زماني حاصل مي شود كه سل مناسبي از مواد تهيه گردد اين سل طي مخلوط شدن مقدار مناسبي از مواد اوليه تهيه مي شود از جمله عوامل موثر در ويژگي هاي قرص درصد مواد اتصال دهنده ساختار زمانهاي ماندگاري و دماهاي به كار برده در مرحله ماندگاري است. با تغيير اين پارامترها مي توان قرص مناسب را به دست آورد. قرص به دست آمده در اين اختراع داراي فاز غالب آناناز و اندازه كريستالي 6 نانو متر 1.4 = FWHM است.
لايه نازك مناسبي از تيتانيم دي اكسيد دوپه شده با پلاتين زماني حاصل مي شود كه مخلوط مناسبياز مواد مورد نياز تهيه گردد. سنتز شامل دو مرحله است كه مرحله اول پلاتينه كردن تيتانيم دي اكسيد با روش كاهش نوري و مرحله دوم لايه نشاني بر زير لايه با روش غوطه ور سازي است. از جمله عوامل موثر در ويژگي هاي اين ماده حضور پيوسته گاز نيتروژن درصد وزني مناسب از پلاتين و تيتانيم دي اكسيد شدت نور UV و عاري بودن زير لايه از هر گونه آلودگي است.
لايه هاي نازك Tio2 براي ايجاد حسگر مينياتوري زماني ساخته مي شود كه سل پايداري تهيه گردد. براي سنتز سل پايدار Tio2 پيش ماده ها در محيط آبي با نسب استوكيومتري مخلوط شدند و سل پايدار و شفافي به دست آمد. از جمله عوامل موثر در ويژگي هاي لايه نازك و سل پايدار به عامل PH دماي كلسيناسيون لايه و همچنين ضخامت لايه نشانده شده مي توان اشاره كرد. با تغيير اين پارامترها مي توان لايه نازك مناسب براي ساخت حسگر مورد نظر را به دست آورد. لايه نازك Tio2 ساخته شده در اين اختراع داراي ضخامت 189 نانومتر در PH برابر 2/5 براي سل Tio2 با 5 بار لايه نشاني بر سطح الكترود شفاف ITo و دماي كلسيناسيون لايه برابر 550c مي باشد.
در ساخت اين پيگمنت مراحل زير اجرا ميشود: 1-جدايش چشمي نسوزهاي غير آلوده به مذاب دراين مرحله آجرهايي كه درمعرض تماس مستقيم يا مذاب نبوده اند بصورت چشمي جدا گرديده اند 2-خردايش نسوزها دراين مرحله نسوزهاي جدا شده درمرحله قبل با سنگ شكن فكي خردايش وسپس الك گرديدند 3-مخلوط كردن نسوزهاي خردايش شده با اكسيد منگنز به نسبت وزني معين نسوزهاي خردايش شده برطبق فرمول معين با اكسيد منگنز در فستميل آزمايشگاهي به مدت 20 دقيقه مخلوط گشتند 4-كلكسيناسين مخلوط بچ مخلوط شده در كوره آزمايشگاهي در دماي 1000درجه سانتي گراد كلسينه شد 5-آسياب والك پيگمنت جهت حصول پيگمنت با دانه بندي مناسب پيگمنت كلسينه شده پس ازآسياب از الك مش 320 عبور داده شد
برقراري ارتباط براي افراد مبتلا به اوتيسم بسيار مشكل و در عين حال ضروري مي¬¬باشد و يافتن راهي كه بتوان به آنها در برقراري ارتباط و همچنين تشخيص چهره كمك نمود بسيار احساس مي¬شود از اين رو به طراحي و ساخت ربات شبيه ساز حالات مختلف صورت اقدام نموده¬ايم. در اين اختراع سعي شده¬است با اجتناب از پيچيدگي¬هاي مكانيكي و با ايجاد 15قسمت متحرك روي صورت ربات، نزديك ترين حالت حركت ماهيچه¬هاي چهره در ربات شبيه سازي شود. عملكرد اين ربات بدين-صورت مي¬باشد كه ابتدا با فرمان نرم افزار متلب، عكس توسط دوربين گرفته مي¬شود سپس صورت از كل عكس جدا شده و حالت آن تشخيص داده مي¬شود و متناسب با حالت صورت، فرماني به پنل كنترل صادر مي¬شود و پنل ربات را به موقعيت مورد نظر هدايت مي¬كند. سيستم كدگذاري حركات صورت در اين ربات FACS مي¬باشد كه به عنوان روش دقيق شناخته شده است. كوچكترين تغييرات لحظه¬اي صورت كه ناشي از حركات ماهيچه¬اي صورت مي¬باشد توسط سيستم كدگذاري حركات صورت كدگذاري شده¬اند. اين يك استاندارد ثابت شده و رايج براي طبقه بندي سيستماتيك حالات فيزيكي احساسات است.
عنوان اختراع، پردازش تصوير سلامت گياه در بستر شبكه اينترنت اشيا براي گلدان هوشمند مي باشد. اين اختراع در زمينه ايجاد نوآوري در فن آوري هاي به كار رفته در گلدان هاي هوشمند مي باشد. در اين اختراع تلاش شده است بيماري گياه با استفاده از روش پردازش تصوير به روش آموزش شبكه عصبي و برچسب گذاري تصاوير، سريع تر تشخيص داده و اطلاع رساني شود تا از گسترش و ازبين رفتن گياه جلوگيري شود؛ براي اين منظور، يك برد توسعه در گلدان هوشمند تعبيه شده است كه از گياه تصويري ثبت و به سرور ارسال مي كند؛ در سمت سرور با پردازش تصوير بر روي عكس بدست آمده، وضعيت وجود يا عدم وجود بيماري در گياه بررسي و به اطلاع كاربر مي رسد. همچنين تلاش شده است با كنترل پارامتر هاي حياتي رشد گياه، بازده حداكثري در بخش راندمان پروش گياه در گلدان حاصل شود. براي اين منظور، ساير پارامتر هاي حياتي رشد گياه شامل دما، رطوبت خاك و نور محيط توسط سنسور ها داده برداري و به سمت سرور ارسال مي شوند تا مورد كنترل واقع شوند و گياه شرايط رشد مطلوبي را دارا باشد.
موارد یافت شده: 9