لیست اختراعات با مالکیت
صنعت ايران
29 عدد
اختراع حاضر به روش ساخت كاتاليست Cu/ZnO/Al2O3 براي تبديل گاز سنتز به متانول اختصاص دارد. اين كاتاليست در واحدهاي سنتز متانول كاربرد دارد . با بهينهسازي همزمان متغيرهاي مهم و موثر بر كيفيت كاتاليست در طي فرايند آسيا (Grinding)، يك كاتاليست مناسب و با فعاليت بالا به روش حالت جامد تهيه شده است كه بازده آن در فشار عملياتي 25 اتمسفر با كاتاليست تجاري برابر است. عدم استفاده از حلال آب و به كار بردن نمكهاي فاقد يون سديم به عنوان پيش ماده ضمن كاهش هزينه عملياتي با حذف فرايند صاف كردن و شويش، مشكل تصفيه دور ريز را نيز ندارد كه از ارزش اقتصادي بالايي برخوردار است . همچنين در روش هاي قبلي به دليل استفاده از رسوب دهنده سديم كربنات يا سديم بي كربنات، و باقي ماندن مقادير سديم در كاتاليست واكنش هاي جانبي توليد الكلهاي چند كربنه گزينش پذيري سيستم را كاهش مي داد كه با روش اخير اين مشكل به طور كامل حل شده است. سري دوم كاتاليست¬هاي اختراع حاضر در شرايط تكليس متفاوتند. پيشماده كاتاليست، بصورت تكليس كامل، جزيي و با استفاده از شرايط احياي مياني بجاي عمليات تكليس آماده سازي شده است. از جمله مزايا اين كاتاليست مي توان به طول عمر بالا اشاره نمود.
اين اختراع ميتواند تمامي روكشهاي چوبي ،PVC، .چرم ، فوم و پلاستيك رو تحت فشار 0.95 اتمسفر با حرارت دهي كاملا يكنواخت روي قطعات چوب-MDF، سنگ مصنوعي، پلاستيك، ورقهاي PVCو اجسامي از اين قبيل بچسباند . در اين اختراع ميز ها بصورت دوراني و به گونه اي طراحي و ساخته شده اند كه قابليت چرخش 180 در جه اي داشته و هر دو ميز داراي سيستم وكيوم جداگانه مي باشند و اين باعث ميشود كه بتوان از آنها بصورت جداگانه استفاده كرد.اين اختراع داراي سيستم حرارت سريع از بالا بوده و قابليت تنظيم در هر ارتفاعي را دارا مي باشد.اين مزيت در استفاده از چسب هاي مختلف كاربرد بسيار زياد ي دارد. اين اختراع براي اولين بار در ايران و جهان دستگاه وكيومي را ارائه مي دهد كه داراي ميز هاي چرخشي و سيستم حراراتي متحرك قابل تنظيم است. اين اختراع با وجود داشتن دو ميز فضاي يك دستگاه تك ميز را اشغال كرده و با يك سيستم حرارتي كار هر دو ميز را انجام مي دهد و اين امر مصرف برق را تا 50% كاهش مي دهد.
امروزه با توجه به بحران انرژي و رو آوردن به انرژي هاي ارزان و بدون آلودگي باعث شده است كه توجه روز افزوني به پيل هاي سوختي مخصوصا پيل هاي سوختي اكسيد جامد كه در دماهاي بالاي 1000 درجه سانتي گراد كارايي دارند شود. از اين رو ابداع روشي براي توليد انبوه اجزاء پيل هاي سوختي بسيار ضروري به نظر مي رسد. اختراع انجام شده روشي است كه توسط آن مي توان يكي از اجزاء اصلي پيل سوختي اكسيد جامد را توليد انبوه كرد. اين اختراع شامل چهار مرحله است: در مرحله اول پودر اكسيد آلومينيم (Al2O3) با بايندر كه متشكل از چند جزء است با نسبت هاي مشخصي توسط يك دستگاه اكسترودر تك ماردونه كه براي اين امر طراحي و بهينه سازي شده است مخلوط مي شود. اين مخلوط در مرحله بعدي به صورت گرانول درآمده و توسط دستگاه تزريق پلاستيك به داخل قالب فلزي كه به صورت دو حفره اي طراحي شده است تزريق مي شود. در مرحله سوم بايندر موجود در قطعات با روش هاي حرارتي و حلالي حذف مي شود. در نهايت قطعات در مرحله آخر توسط كوره الكتريكي برنامه پذير با نرخ حرارتي مشخص تا دمايي مشخص تف جوشي مي شوند. قطعات بدست آمده داراي تخلخل و چگالي مناسب براي استفاده در پيل سوختي اكسيد جامد هستند و داراي مقاومت به شك حرارتي خوبي مي باشند.
سل خورشيدي TIO2 نانوحفره حساس شده با نانوذرات رنگ تتراكيس 4 كربوكسي فنيل پروفيرين TCPP
هيدروفلوئوريك اسيد يك ماده اوليه مهم در صنايع مختلف است كه با توجه به فعاليت شيميايي زياد آن، توليد و كاربرد آن نيازمند رعايت نكات ايمني دقيقي است. براي توليد هيدروفلوئوريك اسيد روشهاي متفاوتي وجود دارد، كه در ميان اين روشها استفاده از سنگ معدن فلورسپار به عنوان ماده اوليه اهميت زيادي دارد. با توجه به وجود اين كاني در كشور ما روش مناسبي براي توليد هيدروفلوئوريك اسيد در يك رآكتور رابر لاين، در دما و فشار كم ارائه شده است. اين روش نسبت به ساير روشها پيچيدگي كمتري دارد و در شرايط آسانتري انجام مي گيرد.
موارد یافت شده: 29