لیست اختراعات با مالکیت
دانشگاه علم و صنعت ایران
6 عدد
اختراع حاضر به روش ساخت كاتاليست Cu/ZnO/Al2O3 براي تبديل گاز سنتز به متانول اختصاص دارد. اين كاتاليست در واحدهاي سنتز متانول كاربرد دارد . با بهينهسازي همزمان متغيرهاي مهم و موثر بر كيفيت كاتاليست در طي فرايند آسيا (Grinding)، يك كاتاليست مناسب و با فعاليت بالا به روش حالت جامد تهيه شده است كه بازده آن در فشار عملياتي 25 اتمسفر با كاتاليست تجاري برابر است. عدم استفاده از حلال آب و به كار بردن نمكهاي فاقد يون سديم به عنوان پيش ماده ضمن كاهش هزينه عملياتي با حذف فرايند صاف كردن و شويش، مشكل تصفيه دور ريز را نيز ندارد كه از ارزش اقتصادي بالايي برخوردار است . همچنين در روش هاي قبلي به دليل استفاده از رسوب دهنده سديم كربنات يا سديم بي كربنات، و باقي ماندن مقادير سديم در كاتاليست واكنش هاي جانبي توليد الكلهاي چند كربنه گزينش پذيري سيستم را كاهش مي داد كه با روش اخير اين مشكل به طور كامل حل شده است. سري دوم كاتاليست¬هاي اختراع حاضر در شرايط تكليس متفاوتند. پيشماده كاتاليست، بصورت تكليس كامل، جزيي و با استفاده از شرايط احياي مياني بجاي عمليات تكليس آماده سازي شده است. از جمله مزايا اين كاتاليست مي توان به طول عمر بالا اشاره نمود.
امروزه با توجه به بحران انرژي و رو آوردن به انرژي هاي ارزان و بدون آلودگي باعث شده است كه توجه روز افزوني به پيل هاي سوختي مخصوصا پيل هاي سوختي اكسيد جامد كه در دماهاي بالاي 1000 درجه سانتي گراد كارايي دارند شود. از اين رو ابداع روشي براي توليد انبوه اجزاء پيل هاي سوختي بسيار ضروري به نظر مي رسد. اختراع انجام شده روشي است كه توسط آن مي توان يكي از اجزاء اصلي پيل سوختي اكسيد جامد را توليد انبوه كرد. اين اختراع شامل چهار مرحله است: در مرحله اول پودر اكسيد آلومينيم (Al2O3) با بايندر كه متشكل از چند جزء است با نسبت هاي مشخصي توسط يك دستگاه اكسترودر تك ماردونه كه براي اين امر طراحي و بهينه سازي شده است مخلوط مي شود. اين مخلوط در مرحله بعدي به صورت گرانول درآمده و توسط دستگاه تزريق پلاستيك به داخل قالب فلزي كه به صورت دو حفره اي طراحي شده است تزريق مي شود. در مرحله سوم بايندر موجود در قطعات با روش هاي حرارتي و حلالي حذف مي شود. در نهايت قطعات در مرحله آخر توسط كوره الكتريكي برنامه پذير با نرخ حرارتي مشخص تا دمايي مشخص تف جوشي مي شوند. قطعات بدست آمده داراي تخلخل و چگالي مناسب براي استفاده در پيل سوختي اكسيد جامد هستند و داراي مقاومت به شك حرارتي خوبي مي باشند.
خلاصه اختراع : در اين پروژه ما با استفاده از آسياب گلوله اي آزمايشگاه ي با يك محفظه 10 ميلي ليتري و دو گلوله از جنس استيل و بدون استفاده از هيچ نوع كاتاليزور و ماده افزدوني ، در محيط بدون حلال گروه هاي كربونيل مختلف را به طور كمي به الكل هاي مربوطه تبديل كرديم . در اين روش از تركيبات كربونيل مختلف از جمله آلدهيد ها و كتون هاي آروماتيك ، آليفاتيك ، هتروسيكل آروماتيك و.... استفاده شد كه در اكثر موارد در مدت زمان بسيار پايين و در دماي محيط الكل هاي مربوطه سنتز شدند .
برقراري ارتباط براي افراد مبتلا به اوتيسم بسيار مشكل و در عين حال ضروري مي¬¬باشد و يافتن راهي كه بتوان به آنها در برقراري ارتباط و همچنين تشخيص چهره كمك نمود بسيار احساس مي¬شود از اين رو به طراحي و ساخت ربات شبيه ساز حالات مختلف صورت اقدام نموده¬ايم. در اين اختراع سعي شده¬است با اجتناب از پيچيدگي¬هاي مكانيكي و با ايجاد 15قسمت متحرك روي صورت ربات، نزديك ترين حالت حركت ماهيچه¬هاي چهره در ربات شبيه سازي شود. عملكرد اين ربات بدين-صورت مي¬باشد كه ابتدا با فرمان نرم افزار متلب، عكس توسط دوربين گرفته مي¬شود سپس صورت از كل عكس جدا شده و حالت آن تشخيص داده مي¬شود و متناسب با حالت صورت، فرماني به پنل كنترل صادر مي¬شود و پنل ربات را به موقعيت مورد نظر هدايت مي¬كند. سيستم كدگذاري حركات صورت در اين ربات FACS مي¬باشد كه به عنوان روش دقيق شناخته شده است. كوچكترين تغييرات لحظه¬اي صورت كه ناشي از حركات ماهيچه¬اي صورت مي¬باشد توسط سيستم كدگذاري حركات صورت كدگذاري شده¬اند. اين يك استاندارد ثابت شده و رايج براي طبقه بندي سيستماتيك حالات فيزيكي احساسات است.
عنوان اختراع، پردازش تصوير سلامت گياه در بستر شبكه اينترنت اشيا براي گلدان هوشمند مي باشد. اين اختراع در زمينه ايجاد نوآوري در فن آوري هاي به كار رفته در گلدان هاي هوشمند مي باشد. در اين اختراع تلاش شده است بيماري گياه با استفاده از روش پردازش تصوير به روش آموزش شبكه عصبي و برچسب گذاري تصاوير، سريع تر تشخيص داده و اطلاع رساني شود تا از گسترش و ازبين رفتن گياه جلوگيري شود؛ براي اين منظور، يك برد توسعه در گلدان هوشمند تعبيه شده است كه از گياه تصويري ثبت و به سرور ارسال مي كند؛ در سمت سرور با پردازش تصوير بر روي عكس بدست آمده، وضعيت وجود يا عدم وجود بيماري در گياه بررسي و به اطلاع كاربر مي رسد. همچنين تلاش شده است با كنترل پارامتر هاي حياتي رشد گياه، بازده حداكثري در بخش راندمان پروش گياه در گلدان حاصل شود. براي اين منظور، ساير پارامتر هاي حياتي رشد گياه شامل دما، رطوبت خاك و نور محيط توسط سنسور ها داده برداري و به سمت سرور ارسال مي شوند تا مورد كنترل واقع شوند و گياه شرايط رشد مطلوبي را دارا باشد.
موارد یافت شده: 6